Polako poslusaj podcast sa Vicom,kuka na Mirvica kaze zamisli bezobrazluk je lijepiti u Sarajevu plakate sa clanovima saveza pred izbore,Mirvic udara jer je izborna godina bla blamostar_mo je napisao/la: ↑05 apr 2024, 23:42Ovdje bi bilo logicnije da Ibricic njega tuzi za tesku klevetu.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 apr 2024, 23:39Nek dokaze to Musa na sudu vrlo jednostavno,ovako njegova protiv Ibriciceve i to je to.
U tom slucaju bi Musa morao dokazat da je to sto je rekao istina ili platit kaznu po presudi.
Premijer liga BiH - aktuelno
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sve osim nebitna utakmice za tebe, na granici si otkaza - baš je jedna od stvari koja ti treba sudija kojeg si prije tekme isprovocirao prijetnjama porodici. Daleko je Ibričić od Tesle, al nije ni toliko glup.. inače ne bi mogao biti ovdje gdje jeste.
Al eto, sve i da jeste i da je ovo fakat ovako, kakvim se onda profesionalnim čudom Musa predstavlja? Šta, on fol neki misionar, ni prijetnje porodici ga ne ometaju da obavlja svoju službenu dužnost? Daj ba, uozbiljite se. Obični futavac koji je tu za sitan keš, qrac bi popušio za svoj bijedni interes.. da ga je samo mrko pogledao, sve bi to bilo uredno prijavljeno nadležnom licu, sigurno.
Iskreno sam iznenađen koliko retardiranu stvar su ponudili kao objašnjenje. Haman im se može.. ili barem tako misle.
Al eto, sve i da jeste i da je ovo fakat ovako, kakvim se onda profesionalnim čudom Musa predstavlja? Šta, on fol neki misionar, ni prijetnje porodici ga ne ometaju da obavlja svoju službenu dužnost? Daj ba, uozbiljite se. Obični futavac koji je tu za sitan keš, qrac bi popušio za svoj bijedni interes.. da ga je samo mrko pogledao, sve bi to bilo uredno prijavljeno nadležnom licu, sigurno.
Iskreno sam iznenađen koliko retardiranu stvar su ponudili kao objašnjenje. Haman im se može.. ili barem tako misle.
Zadnja izmjena: scholsey, dana/u 05 apr 2024, 23:53, ukupno mijenjano 1 put.
The saddest thing in life is wasted talent.
-
TuzlaCityfighter
- Kontakt:
Ako pogledas realno Sarajevo je vise na gubitku. Izgubili utakmicu, - 3 boda, kaznjen SD, Mirvic, pomocni trener i novcana kazna. Ako misliš da u narednom periodu ide bolje sudjenje grdno se varaš.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 apr 2024, 23:34Nismo mi sebi zabili nikakav autogol,ovako je trebalo da bude i ovako ce i dalje biti,imamo nasu borbu ostali nek gledaju i komentarisu svakako za bilo sta drugo i nisu kad dozvole da budu ikebane i da im od klubova rade sta hoce.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑05 apr 2024, 23:30Ja ne bih procijenjivao jeli to Ibricic izjavio ili je Musa izmislio. Ali citavu utakmicu ponasanje klupe (trener, Ibricic, pomocni trener) se jasno vidjelo da pokusavaju uticati na sudjenje i odluke sudije. Na svaku sudijsku odluku, bila ispravna ili ne, skakali su , upucivali prigovore, mlatarali rukama. Ako pogledamo kompletnu situaciju, dan prije utakmice oglasavanje i etiketiranje sudije, ulazak u utakmicu i ostale stvari, mislim da je Sarajevo samo sebi zabilo autogol.mostar_mo je napisao/la: ↑05 apr 2024, 23:23Sto se tice Ibricica ja bi mu zabranio bavljenje fudbalom ako je istina ono sto je Musa rekao al ne vjerujem ja tom peddercicu...sto nije odmah to prenio delegatu iii sto.nije bojkotovao utakmicu. Ako si normalan i neko ti tako perfidno verbalno udari na porodicu onda odmah odbijes suditi i napravis skandal od toga..
Elvir Baljic
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Šta uradi dugogodišnje čekanje titule od čovjeka.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Nemogu gore nama suditi od ovoga do sada,nama su i prije uzimali bodove kad navijac uleti na teren,navijac Borca uleti i posalje nam igraca u bolnicu niko im boda nije oduzeo tako nek nastave da rade sta hoce nije nam ni bitno to sad,da nam je bilo bitno cutali bi i pusili kao sto to Azmir radiTuzlaCityfighter je napisao/la: ↑05 apr 2024, 23:53Ako pogledas realno Sarajevo je vise na gubitku. Izgubili utakmicu, - 3 boda, kaznjen SD, Mirvic, pomocni trener i novcana kazna. Ako misliš da u narednom periodu ide bolje sudjenje grdno se varaš.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 apr 2024, 23:34Nismo mi sebi zabili nikakav autogol,ovako je trebalo da bude i ovako ce i dalje biti,imamo nasu borbu ostali nek gledaju i komentarisu svakako za bilo sta drugo i nisu kad dozvole da budu ikebane i da im od klubova rade sta hoce.TuzlaCityfighter je napisao/la: ↑05 apr 2024, 23:30
Ja ne bih procijenjivao jeli to Ibricic izjavio ili je Musa izmislio. Ali citavu utakmicu ponasanje klupe (trener, Ibricic, pomocni trener) se jasno vidjelo da pokusavaju uticati na sudjenje i odluke sudije. Na svaku sudijsku odluku, bila ispravna ili ne, skakali su , upucivali prigovore, mlatarali rukama. Ako pogledamo kompletnu situaciju, dan prije utakmice oglasavanje i etiketiranje sudije, ulazak u utakmicu i ostale stvari, mislim da je Sarajevo samo sebi zabilo autogol.
- svrakino1921
- Kontakt:
- TurkishAirlines
Zna covjek sveKONTRASVIH je napisao/la: ↑05 apr 2024, 23:40Opet oni o Vici i nekakvom uvlacenju, bez imalo casti i obraza![]()
Sitnije, Mile, sitnije
Uruci nam najbitnije
Titulu, Vico, titulu
Uruci nam 7. Titulu!!!Daj titulu a Vico će osigurati gdje cesmo igrati Europu, kao što je i titulu.Gura vam ga Vico do balcaka, samo grcajte, nema vadjenja, tek smo poceli.Vico Srbine Horde su uz tebe!!!!Oooooo oooooo
Begic nam je titulu doniooo
Na nanan nanana vico hvala svaka ti dalaa
Oooo oooo bit ce zeljo vice sampion
Nanananna nnnanana nasa je korona titulaaaZnamo samo kad vico dodje mi cemo uredno uzimat titule kao i do sad.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Opomene pred kazne dobio je FK Željezničar zbog upotrebe pirotehnike na utakmicama.
FK Sarajevo će u kasu FSBiH morati uplatiti još 4.000 KM. Ovu kaznu Bordo tim dobio je zbog upotrebe pirotehničkih sredstava navijača ovog kluba na meču protiv GOŠK-a iz Gabele.
Što bi rekli mudroseri: pametnom dosta, a za manje pametne: vrlo vjerovatno očekujte dvicu u nedjelju u Modriči i postspasovdanski i istovremeno spasonosni kec na Grbavici zadnje kolo protiv sramotnog šampiona u nastajanju.
Nije ni čudo što "smatraju da trenutno nije pravi trenutak za organizaciju ovakvog sastanka uz prijedlog da se isti zakaže nakon završetka tekuće sezone i nakon što se zajedničkim angažmanom svih klubova definiraju i razrade prijedlozi konkretnih koraka i rješenja u pravcu jačanja integriteta takmičenja" i da "vjeruju da trenutni fokus svih klubova treba biti usmjeren na uspješno okončanje tekuće takmičarske sezone".
Fokusirani da nimalo ne vire iz guzice od Vice.
FK Sarajevo će u kasu FSBiH morati uplatiti još 4.000 KM. Ovu kaznu Bordo tim dobio je zbog upotrebe pirotehničkih sredstava navijača ovog kluba na meču protiv GOŠK-a iz Gabele.
Što bi rekli mudroseri: pametnom dosta, a za manje pametne: vrlo vjerovatno očekujte dvicu u nedjelju u Modriči i postspasovdanski i istovremeno spasonosni kec na Grbavici zadnje kolo protiv sramotnog šampiona u nastajanju.
Nije ni čudo što "smatraju da trenutno nije pravi trenutak za organizaciju ovakvog sastanka uz prijedlog da se isti zakaže nakon završetka tekuće sezone i nakon što se zajedničkim angažmanom svih klubova definiraju i razrade prijedlozi konkretnih koraka i rješenja u pravcu jačanja integriteta takmičenja" i da "vjeruju da trenutni fokus svih klubova treba biti usmjeren na uspješno okončanje tekuće takmičarske sezone".
Fokusirani da nimalo ne vire iz guzice od Vice.
🇵🇸
Jes, ali ne znas ti da se oni bore protiv sistema i partija 
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Tanka je linija od Arapa do Zemunaca
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
trpajte na dvicu u modrici
E čuj opomenu dobili. Valjda je dobar felacio štrumfeta odradila.
🇵🇸
-
19vendetta87
- Kontakt:
Dvica u Modrici i dvica na Kosevu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- TurkishAirlines
Prvi put baklju upalili nakon 5 godina, savez ima razumjevanja
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
taman nakon utakmice u modrici oba kluba idu na masne cvarke i slavu svetog nikole
NEMA NAZAD
Jedan mali podsjetnik, za one koji se ne sjećaju ili ne žele da se sjećaju.
Ko je prvi stao uz Velež 1999. godine, uoči play-offa i zbrke sa Bijelim brijegom? Ko je ostao bez Evrope, ko je ostao bez Lige prvaka, para, a onda samo par sedmica kasnije i bez kompletne Uprave i bez pola tima, koliko je preko noći osvanulo u Đerzelezu? Sarajevo.
Ko je prvi i jedini stao uz Mladost 2021. godine, kad su izbačeni iz Lige zbog reflektora? Ko je javno preko zvanične web stranice osudio odluku Saveza i ponudio Mladosti na korištenje stadion Koševo (tada je još bila aktivna priča o preuzimanju stadiona), kako bi se izbjegli problemi sa reflektorima? Sarajevo.
Ko je prvi stao uz Velež 2021. godine i ostao do kraja u priči koja se zvala 4R? Dok su ostali pobjegli poslije prvog sastanka, obećanog opstanka, pozjamice Saveza da se dobije licenca, ko je ostao uz Velež do kraja? Sarajevo.
Ko to i kako nije ispoštovao klečanje igrača Tuzla City na Koševu (iste Tuzle čiji je prvi čovjek jedan od top pet ljudi u Savezu !!!) 2023. godine? Je li im to možda postignut pogodak dok su klečali ili su se igrači dodavali na sredini terena i ispoštovali "protest"? Sarajevo.
Ko je ostavio u Ligi Olimpic 2016. godine, nauštrb Borca? Sarajevo.
Ko je ostavio u Ligi Igman 2023. godine, nauštrb Leotara? Sarajevo.
Da li je ikad iko pokrenuo inicijativu, zajednički sastanak klubova ili nešto slično, a da se FK Sarajevo nije odazvao na poziv?
Ko je prvi stao uz Velež 1999. godine, uoči play-offa i zbrke sa Bijelim brijegom? Ko je ostao bez Evrope, ko je ostao bez Lige prvaka, para, a onda samo par sedmica kasnije i bez kompletne Uprave i bez pola tima, koliko je preko noći osvanulo u Đerzelezu? Sarajevo.
Ko je prvi i jedini stao uz Mladost 2021. godine, kad su izbačeni iz Lige zbog reflektora? Ko je javno preko zvanične web stranice osudio odluku Saveza i ponudio Mladosti na korištenje stadion Koševo (tada je još bila aktivna priča o preuzimanju stadiona), kako bi se izbjegli problemi sa reflektorima? Sarajevo.
Ko je prvi stao uz Velež 2021. godine i ostao do kraja u priči koja se zvala 4R? Dok su ostali pobjegli poslije prvog sastanka, obećanog opstanka, pozjamice Saveza da se dobije licenca, ko je ostao uz Velež do kraja? Sarajevo.
Ko to i kako nije ispoštovao klečanje igrača Tuzla City na Koševu (iste Tuzle čiji je prvi čovjek jedan od top pet ljudi u Savezu !!!) 2023. godine? Je li im to možda postignut pogodak dok su klečali ili su se igrači dodavali na sredini terena i ispoštovali "protest"? Sarajevo.
Ko je ostavio u Ligi Olimpic 2016. godine, nauštrb Borca? Sarajevo.
Ko je ostavio u Ligi Igman 2023. godine, nauštrb Leotara? Sarajevo.
Da li je ikad iko pokrenuo inicijativu, zajednički sastanak klubova ili nešto slično, a da se FK Sarajevo nije odazvao na poziv?
🇵🇸
-
Direktorcic
- Kontakt:
Dobro ti si malo u zadnje vrijeme pao po Velezu pa sve gledas da iskontriras. Sta ce Haskc loziti ikog da pali auta,momci koji su zapalili auto Sabriji vole Velez i ne treba im to niko govoriti, na kraju su oni popusili kaznj Hasic je dobio taj neki sud u Lozani sta li vecmosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 apr 2024, 23:36I za Hasica su pisali da je huskao i da je po njegovom nalogu auto zapaljeno,bilo je svakakvih optuzbi na njegov racun.Direktorcic je napisao/la: ↑05 apr 2024, 23:33Rekao mu Ibricic 4 sata prije utakmice "je li te stid, znas li gdje si dosao". Kojim povodom da ga upita "je li ga stid" ?
Moze sudija izjavit u zapisniku sta hoce,to se vise postuje jer je kao njihov radnik to izjavio,tako da ja ne vjerujem Musi tu iako je Ibricic neko ko je cesto bio akter nekih incidenata i u proslosti
Ja sam lijepo napisao da se ne treba Musi vjerovsti, a istina je da nije Ibricic dzaba samare dobijao po Sloveniji. To je susta cinjenica