Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
E čuj opomenu dobili. Valjda je dobar felacio štrumfeta odradila.
🇵🇸
-
- Kontakt:
Dvica u Modrici i dvica na Kosevu
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
- TurkishAirlines
Prvi put baklju upalili nakon 5 godina, savez ima razumjevanja
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
taman nakon utakmice u modrici oba kluba idu na masne cvarke i slavu svetog nikole
NEMA NAZAD
Jedan mali podsjetnik, za one koji se ne sjećaju ili ne žele da se sjećaju.
Ko je prvi stao uz Velež 1999. godine, uoči play-offa i zbrke sa Bijelim brijegom? Ko je ostao bez Evrope, ko je ostao bez Lige prvaka, para, a onda samo par sedmica kasnije i bez kompletne Uprave i bez pola tima, koliko je preko noći osvanulo u Đerzelezu? Sarajevo.
Ko je prvi i jedini stao uz Mladost 2021. godine, kad su izbačeni iz Lige zbog reflektora? Ko je javno preko zvanične web stranice osudio odluku Saveza i ponudio Mladosti na korištenje stadion Koševo (tada je još bila aktivna priča o preuzimanju stadiona), kako bi se izbjegli problemi sa reflektorima? Sarajevo.
Ko je prvi stao uz Velež 2021. godine i ostao do kraja u priči koja se zvala 4R? Dok su ostali pobjegli poslije prvog sastanka, obećanog opstanka, pozjamice Saveza da se dobije licenca, ko je ostao uz Velež do kraja? Sarajevo.
Ko to i kako nije ispoštovao klečanje igrača Tuzla City na Koševu (iste Tuzle čiji je prvi čovjek jedan od top pet ljudi u Savezu !!!) 2023. godine? Je li im to možda postignut pogodak dok su klečali ili su se igrači dodavali na sredini terena i ispoštovali "protest"? Sarajevo.
Ko je ostavio u Ligi Olimpic 2016. godine, nauštrb Borca? Sarajevo.
Ko je ostavio u Ligi Igman 2023. godine, nauštrb Leotara? Sarajevo.
Da li je ikad iko pokrenuo inicijativu, zajednički sastanak klubova ili nešto slično, a da se FK Sarajevo nije odazvao na poziv?
Ko je prvi stao uz Velež 1999. godine, uoči play-offa i zbrke sa Bijelim brijegom? Ko je ostao bez Evrope, ko je ostao bez Lige prvaka, para, a onda samo par sedmica kasnije i bez kompletne Uprave i bez pola tima, koliko je preko noći osvanulo u Đerzelezu? Sarajevo.
Ko je prvi i jedini stao uz Mladost 2021. godine, kad su izbačeni iz Lige zbog reflektora? Ko je javno preko zvanične web stranice osudio odluku Saveza i ponudio Mladosti na korištenje stadion Koševo (tada je još bila aktivna priča o preuzimanju stadiona), kako bi se izbjegli problemi sa reflektorima? Sarajevo.
Ko je prvi stao uz Velež 2021. godine i ostao do kraja u priči koja se zvala 4R? Dok su ostali pobjegli poslije prvog sastanka, obećanog opstanka, pozjamice Saveza da se dobije licenca, ko je ostao uz Velež do kraja? Sarajevo.
Ko to i kako nije ispoštovao klečanje igrača Tuzla City na Koševu (iste Tuzle čiji je prvi čovjek jedan od top pet ljudi u Savezu !!!) 2023. godine? Je li im to možda postignut pogodak dok su klečali ili su se igrači dodavali na sredini terena i ispoštovali "protest"? Sarajevo.
Ko je ostavio u Ligi Olimpic 2016. godine, nauštrb Borca? Sarajevo.
Ko je ostavio u Ligi Igman 2023. godine, nauštrb Leotara? Sarajevo.
Da li je ikad iko pokrenuo inicijativu, zajednički sastanak klubova ili nešto slično, a da se FK Sarajevo nije odazvao na poziv?
🇵🇸
-
- Kontakt:
Dobro ti si malo u zadnje vrijeme pao po Velezu pa sve gledas da iskontriras. Sta ce Haskc loziti ikog da pali auta,momci koji su zapalili auto Sabriji vole Velez i ne treba im to niko govoriti, na kraju su oni popusili kaznj Hasic je dobio taj neki sud u Lozani sta li vecmosarajvosa83 je napisao/la: ↑05 apr 2024, 23:36I za Hasica su pisali da je huskao i da je po njegovom nalogu auto zapaljeno,bilo je svakakvih optuzbi na njegov racun.Direktorcic je napisao/la: ↑05 apr 2024, 23:33Rekao mu Ibricic 4 sata prije utakmice "je li te stid, znas li gdje si dosao". Kojim povodom da ga upita "je li ga stid" ?
Moze sudija izjavit u zapisniku sta hoce,to se vise postuje jer je kao njihov radnik to izjavio,tako da ja ne vjerujem Musi tu iako je Ibricic neko ko je cesto bio akter nekih incidenata i u proslosti
Ja sam lijepo napisao da se ne treba Musi vjerovsti, a istina je da nije Ibricic dzaba samare dobijao po Sloveniji. To je susta cinjenica
pukla zastavica bre
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Bukva moj školski kaže sklanjam se oni pogađaju stative i prečke...

🇵🇸
-
- Kontakt:
- SedrenikHz
- Kontakt:
Opet me izbjegavasKONTRASVIH je napisao/la: ↑05 apr 2024, 23:02Kad god udjes na ovaj pdf kod navijaca FKS konfuzija vlada, izbacit ce vas Vico, malo poslije Vicine ste pudlice, dobit ce Zeljo Slogu, malo poslije Vico ce vas poslati u drugu ligu Gigovic ce vas zaklati. Sad vec postaje tuzno sve to gledati. Daj dogovorite se vise, ne mozete se ovako javno blamirati pa citava drzava vam se smije. S kakvim dijabolama dijelimo zrak u gradu, doduse vise od pola vas i nije iz grada![]()

Sjecas se moga pitanja, zasto ne bi u avatar jedan ili mozda bolja ponuda u trajno brisanje s foruma ?
Molim bez dosadnih odgovora.. pitanje je prosto zelis ili ne..
Poslije mi se zahvali zbog kladare kada uzmes pare na zeljkana jer nece biti mala kvota, bar zovi na janjetinu

železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"
-
- Kontakt:
Muflon, prvo skontaj s navijačem kojeg kluba razgovaraš. Kad procesuiraš tu informaciju vrati se za 7 dana
-
- Kontakt:
Vidi se da si srpski debil, ba.stojko je napisao/la: ↑06 apr 2024, 02:58Stojan, drago mi je da smo se upoznali bre mufloneroccosiffredi je napisao/la: ↑06 apr 2024, 02:53Muflon, prvo skontaj s navijačem kojeg kluba razgovaraš. Kad procesuiraš tu informaciju vrati se za 7 dana
Zamisli, oni jos imaju obraza pisat nesto a daju im kazne u pola ili jos gore samo ih opomenu. Koliko jadno i ponizavajuce.
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Počivaj u miru.
Svi na Sjever danas bracoo! Jedan Grad jedan Klub! U INAT SVIMA!
Godinama ista prica samo znaju krast otimat i glumit uvrijedjenu mladu.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
IGRAJTE BRE
Samo Sloga Srbina spasava.

I onda kazu nije trebalo da grbaVICA bude u RSu.

Ovaj pokojnik bi vam bio predsjednik i idol,,kao sto je i sada u stvari

-
- Kontakt:
Jedan fin,posten ciko,uklapo se u plavu filozofiju bre. Jesul kod ovog Amar,Manijaci isli na prasetinu ili kod nekog drugog,znam da su imali dobre,bratske odnose bilo je i finih slika sa druzenja.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 22 gosta.