Imaju haos kezuala stvari u zadnje vrijeme

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ma da, zbog toga sam i prestao tamo zalaziti, brojevi minimalni.
Probao sam, al nije bas tipicni ljetni parfem, barem meni, za navecer mozda i moze proci, ima dozu svjezine al nije to ni blizu klasicnih ljetnih parfema, po meni vise za nekih kisnih dana ili jeseni.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 apr 2024, 18:48Jel uzimao ili probao neko 40 Knots od Xerjoffa?
Dobio sam preporuku za ljeto, pa se evo dvoumim. Ako ima još ko kakvih prijedloga neka piše.
Pa eto ne bih ga nešto preko dana toliko nosio, više ovako za navečer u izlasku, možda nekad na poslu.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑04 apr 2024, 20:03Probao sam, al nije bas tipicni ljetni parfem, barem meni, za navecer mozda i moze proci, ima dozu svjezine al nije to ni blizu klasicnih ljetnih parfema, po meni vise za nekih kisnih dana ili jeseni.
Meni je Hacivat zakon za proljece i ljeto, osim njega Xerjoff Reneissance mi se svidio, Aqua di Sale koji je klasik, miris mora u bocici, to za bas tople dane, Aqua di Parma tipa Blu mediteraneo, moze i MFK gentle fluidity silver isto nije losbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 apr 2024, 22:20Pa eto ne bih ga nešto preko dana toliko nosio, više ovako za navečer u izlasku, možda nekad na poslu.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑04 apr 2024, 20:03Probao sam, al nije bas tipicni ljetni parfem, barem meni, za navecer mozda i moze proci, ima dozu svjezine al nije to ni blizu klasicnih ljetnih parfema, po meni vise za nekih kisnih dana ili jeseni.
Daj kakvih drugih prijedloga za ljeto![]()
Ima li šta za nos običnu rajurio_Ferdy88 je napisao/la: ↑04 apr 2024, 22:52Meni je Hacivat zakon za proljece i ljeto, osim njega Xerjoff Reneissance mi se svidio, Aqua di Sale koji je klasik, miris mora u bocici, to za bas tople dane, Aqua di Parma tipa Blu mediteraneo, moze i MFK gentle fluidity silver isto nije losbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 apr 2024, 22:20Pa eto ne bih ga nešto preko dana toliko nosio, više ovako za navečer u izlasku, možda nekad na poslu.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑04 apr 2024, 20:03Probao sam, al nije bas tipicni ljetni parfem, barem meni, za navecer mozda i moze proci, ima dozu svjezine al nije to ni blizu klasicnih ljetnih parfema, po meni vise za nekih kisnih dana ili jeseni.
Sto se tice 40 knots uzmi dekant od nekoga i probaj, da ne kupujes bocicu, ako ti se svidi onda uzmi
koji Hacivat jel ovaj x kontao uzeti al ga nemario_Ferdy88 je napisao/la: ↑04 apr 2024, 22:52Meni je Hacivat zakon za proljece i ljeto, osim njega Xerjoff Reneissance mi se svidio, Aqua di Sale koji je klasik, miris mora u bocici, to za bas tople dane, Aqua di Parma tipa Blu mediteraneo, moze i MFK gentle fluidity silver isto nije losbaboedindzeko09 je napisao/la: ↑04 apr 2024, 22:20Pa eto ne bih ga nešto preko dana toliko nosio, više ovako za navečer u izlasku, možda nekad na poslu.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑04 apr 2024, 20:03Probao sam, al nije bas tipicni ljetni parfem, barem meni, za navecer mozda i moze proci, ima dozu svjezine al nije to ni blizu klasicnih ljetnih parfema, po meni vise za nekih kisnih dana ili jeseni.
Sto se tice 40 knots uzmi dekant od nekoga i probaj, da ne kupujes bocicu, ako ti se svidi onda uzmi
Obični Hacivat, nije X (bar mislim da na njega misli jer su mi on i @Ash preporučili kad sam uzimao).
baboedindzeko09 je napisao/la: ↑05 apr 2024, 18:58Obični Hacivat, nije X (bar mislim da na njega misli jer su mi on i @Ash preporučili kad sam uzimao).
Sve preporuke, najbolji parfem koji sam kupio u životu.
Imas li kakvih preporuka do 140-150 KM, za toplije vijeme.
Nakon probavanja sva tri BDCa probao sam i Blue Iconic... Za te pare ekstra stvarno.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.