Odes li nekad na utakmicu ili je zima
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
KONTRASVIH je napisao/la: ↑06 apr 2024, 22:28Spas bh fudbala, izbacio rukom loptu iz 16![]()
Igraci Sarajeva u nevjerici trazili valjda penal za Sarajevo![]()
Ovo je dozvoljeno.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
-
- Kontakt:
Nagovori se sablja glupom janezu
Izmasakrirase Igmana. Skandalozno sudjenje. 3 minute samo nadoknade, pa samo u zutim ima za 4 minute.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
KONTRASVIH je napisao/la: ↑18 mar 2024, 16:38Rezime:
Cist penal i crvni karton protiv Veleza (hips dont lie)
Gigovic i smijesno navlacenje na derbiju
Nedosudjen penal Igmanu
Nedosudjen penal Slogi
Smijesan faul iz kojeg ste zabili gol protiv Posusja
Cist gol ponisten Sirokom (ofsajd)
Neregularni penali protiv Slobode
Ofsajd protiv Borca u situaciji kada je dosudjen penal
Jos jedan nedosudjen penal Igmanu

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Stavi i ovo sto nije svirao Sarajevu,mada lik klovn pravi sa ovim sudjenjem. Opet nebi me cudilo da nam oenale na centru svira,da malo prebace institucije saveza lopticuRubikovaKocka je napisao/la: ↑06 apr 2024, 22:33Ljudi se zale na Borac, imaju obrazaKONTRASVIH je napisao/la: ↑06 apr 2024, 22:28Spas bh fudbala, izbacio rukom loptu iz 16![]()
![]()
Sad će doći 78 pitara i govoriti da ste slijepi i ne znate pravila igre
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Hajd što je Željo završio sutra prve gostujuće bodove, ali što su preko ahbaba Vice završili sudiju da večeras zavali Igman...nista se ne prepuša slučaju... 

Zadnja izmjena: Zeko87, dana/u 06 apr 2024, 22:39, ukupno mijenjano 1 put.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Borba za bolje sutra bh fudbala dubokim izvinjenjem i ljubljenjem ruka Vice Zeljkovica 

-
- Kontakt:
Svaku kući i svaku na strani osim na Grbavicu. Tu ne idem da ne ograjisem.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
-
- Kontakt:
Vazno je da vas nikad ne ostete to je nabitnije,uostalom imaju institucije saveza. Sve sto se dosudi u korist Sarajeva je igra saveza i Vice i kuhinje iz RS,moraju malo lopticu prebaciti,sudjenje nikakvo kao i do sad
- feniksptica
- Kontakt:
Mislio sam da si medju rijetkim realnim iz RSa al dobro se zajebaH. Ne javljas se da je Sarajevo oštećeno za penal
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
+3 prcccccc

- HordasOdMalena
- Kontakt:
Rutinska pobjeda, lijepa koševska noć.
Jedan podsjetnik da se Tuzli nisu svirala tri penala na jednoj utakmici protiv Željezničara. Oni će o penalima pričati.
Jedan podsjetnik da se Tuzli nisu svirala tri penala na jednoj utakmici protiv Željezničara. Oni će o penalima pričati.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
I svjetski centri moci su se ukljucili da namjerno silje za sarajevo kako se ne bi mogli zalitimosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 apr 2024, 22:40Vazno je da vas nikad ne ostete to je nabitnije,uostalom imaju institucije saveza. Sve sto se dosudi u korist Sarajeva je igra saveza i Vice i kuhinje iz RS,moraju malo lopticu prebaciti,sudjenje nikakvo kao i do sad

menstrual
-
- Kontakt:
Pogledaj podcast sa Vicom da vidis ko se kome izvinjava,nismo mi vrapcicke kuje,za sve ostalo se zalite institucijama savezaCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑06 apr 2024, 22:38Borba za bolje sutra bh fudbala dubokim izvinjenjem i ljubljenjem ruka Vice Zeljkovica![]()
"rs" i normalno?feniksptica je napisao/la: ↑06 apr 2024, 22:40Mislio sam da si medju rijetkim realnim iz RSa al dobro se zajebaH. Ne javljas se da je Sarajevo oštećeno za penal
Auh.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
Ja bi izasao da sam na njihovom mjestuKONTRASVIH je napisao/la: ↑06 apr 2024, 22:28Spas bh fudbala, izbacio rukom loptu iz 16![]()

Nadam se da je gospodin Ismir shvatio kakva je ovo liga i da ce biti i gori stvari a mi cemo se smijati i praviti budale
Al naravno pripremiti ekipu za Evropu, uloziti i u tim, jer nam se moze hvala Allahu

"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
-
- Kontakt:
Ne nego institucije saveza se ukljucile,moraju se malo oprati i da na nas loptu prebace al dzaba sve. Koga boli k i da im nije svirao penal u ovoj ligi je to normalno,uostalom 3 penala nocas svirao nijecaffetin je napisao/la: ↑06 apr 2024, 22:41I svjetski centri moci su se ukljucili da namjerno silje za sarajevo kako se ne bi mogli zalitimosarajvosa83 je napisao/la: ↑06 apr 2024, 22:40Vazno je da vas nikad ne ostete to je nabitnije,uostalom imaju institucije saveza. Sve sto se dosudi u korist Sarajeva je igra saveza i Vice i kuhinje iz RS,moraju malo lopticu prebaciti,sudjenje nikakvo kao i do sad![]()
-
- Kontakt:
Niko od navijača Sarajeva ne spori da je bio penal za Igman a ova dva maloumnika se slomiše objašnjavajući sto je penal hahahahhaha
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 21 gost.