Federer17 je napisao/la: ↑06 apr 2024, 23:35
VensanKasel je napisao/la: ↑06 apr 2024, 23:04
Drago mi je da si se pronašao
Nešto se ne sjećam da si kritikovao SDA , a itekako si imao materijala i to ITEKAKO , ispravi me ako griješim molim te , odmah ide izvinjenje
Zadnja rečenica ti je toliko jadna buraz , možeš ti to puno bolje ja tebi nikad nisam psovao , sve na stranu ali od tebe to nisam očekivao , ali dobro ljudi se vremenom promjene ...Jadan pokušaj provokacije .
Ma nisam bas tako ogranicen
Kritikovao desetinama puta, sto u privatnim razgovorima s prijateljima, sto ovdje na forumu. Pisao ti jedne prilike da im na proslim izborima ni glasa nisam dao. Problem je sto ti zmiris i opravdavas ovu snishodljivu, popularnim terminom njihovog glavnog jarana - kod kojeg su stalni gosti - nazvanu politiku i u mnogim stvarima nikakva odstupanja i promjene od prethodnika, sto je klasicni opis bota. Kod mene je interesovanje i diskusija o politici generalno 'opala' za nekih 98%, zato ni nemam potrebu da se kao 'oglasavam' i referisem, bilo o cemu da se radi.
Taman, meni je jadna i ta recenica koliko sam i ja sam jadan, s obzirom na to koliko puta si me takvim nazvao u postu prije tog.
Bježi ba buraz , bezveze pišeš gluposti ... Jesam li ti ikad opsovao ? Nisam , niti ću .
Idemo dalje , ja sam napisao da nisi prije kritikovao SDA i stojim iza toga . Nisi im dao glas , to poštujem .
Je li po tebi jedan četnik poput Vasića zaslužuje ovoliko pažnje ? Mi ne znamo šta četnici imaju u glavi ?
Uvijek sam pisao da prvo trebamo svoje dvorište očistiti , pa onda "tuđe" . Ne može vazda Milorad biti kriv za sve naše probleme majku mu , eto ti mi reci ima li to smisla ?
Ti očekuješ od ove vlasti da ne kradu ? Pa koji qrac su onda u politici ? Ko ulazi u politiku ?
SDA moto je daj meni , samo meni opet meni narodu čuna . Ovi sada će krasti naravno , ali će i dati narodu . Kao npr . Semir Efendić u Novom Gradu , zato i nije valjao lopovima iz SDA ..
Evropa tamani Dodika , desetine puta sam napisao da su ga oni postavili i da će ga oni skloniti , pa pogodi ko je sljedeći ?
Okani se portala , uključi logiku i onda ćeš shvatiti neke stvari što pišem
Nešto si Fahda spomenuo , je li na moj račun ili griješim ?
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...