Treba aktuelizirati temu krcatih dzamija u drzavi za vrijeme ramazana, s naglaskom na Fahdovu dzamiju u Sa, i usvajanje zakona o zabrani nazivanja selama na javnom prostoru.
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Pa kako ce ga banovati kada ga nema?
Dobro si , pojavilo se tonu novih pa mi je svako sumnjiv
Drago mi je da si se pronašao
Ma nisam bas tako ogranicenVensanKasel je napisao/la: ↑06 apr 2024, 23:04Drago mi je da si se pronašao![]()
Nešto se ne sjećam da si kritikovao SDA , a itekako si imao materijala i to ITEKAKO , ispravi me ako griješim molim te , odmah ide izvinjenje![]()
Zadnja rečenica ti je toliko jadna buraz , možeš ti to puno bolje ja tebi nikad nisam psovao , sve na stranu ali od tebe to nisam očekivao , ali dobro ljudi se vremenom promjene ...Jadan pokušaj provokacije .
Bježi ba buraz , bezveze pišeš gluposti ... Jesam li ti ikad opsovao ? Nisam , niti ću .Federer17 je napisao/la: ↑06 apr 2024, 23:35Ma nisam bas tako ogranicenVensanKasel je napisao/la: ↑06 apr 2024, 23:04Drago mi je da si se pronašao![]()
Nešto se ne sjećam da si kritikovao SDA , a itekako si imao materijala i to ITEKAKO , ispravi me ako griješim molim te , odmah ide izvinjenje![]()
Zadnja rečenica ti je toliko jadna buraz , možeš ti to puno bolje ja tebi nikad nisam psovao , sve na stranu ali od tebe to nisam očekivao , ali dobro ljudi se vremenom promjene ...Jadan pokušaj provokacije .![]()
Kritikovao desetinama puta, sto u privatnim razgovorima s prijateljima, sto ovdje na forumu. Pisao ti jedne prilike da im na proslim izborima ni glasa nisam dao. Problem je sto ti zmiris i opravdavas ovu snishodljivu, popularnim terminom njihovog glavnog jarana - kod kojeg su stalni gosti - nazvanu politiku i u mnogim stvarima nikakva odstupanja i promjene od prethodnika, sto je klasicni opis bota. Kod mene je interesovanje i diskusija o politici generalno 'opala' za nekih 98%, zato ni nemam potrebu da se kao 'oglasavam' i referisem, bilo o cemu da se radi.
Taman, meni je jadna i ta recenica koliko sam i ja sam jadan, s obzirom na to koliko puta si me takvim nazvao u postu prije tog.
Koji slucaj?
Ma od Batka ne vjerujem ni jednoj humanitarnoj organizaciji.
ni ja nisam upućen, ako imaš link proslijedi da pročitam, mislio sam da su 100% legit.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.