Treba aktuelizirati temu krcatih dzamija u drzavi za vrijeme ramazana, s naglaskom na Fahdovu dzamiju u Sa, i usvajanje zakona o zabrani nazivanja selama na javnom prostoru.
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re: Chat
Realno, bez ikakve potrebe se sire i uopste objavljuju clanci ovakvih izjava nasih komsija, te se na taj nacin prikazaju pogresna slika o tome kako bi oni nas klali i sl., a ustvari je sve potpuno suprotno i radi se o nasoj dragoj braci. Hajd znaj jesu li i ove njihove izjave montirane. 
Treba aktuelizirati temu krcatih dzamija u drzavi za vrijeme ramazana, s naglaskom na Fahdovu dzamiju u Sa, i usvajanje zakona o zabrani nazivanja selama na javnom prostoru.
Re: Chat
Pa kako ce ga banovati kada ga nema?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- VensanKasel
- Kontakt:
Znaju SDA lopovi da poslije Dodika dolaze oni i njihovi lopovluci na red , zamisli kakav bolesnik moraš biti i glasati za ovog debila ...
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
- VensanKasel
- Kontakt:
Dobro si , pojavilo se tonu novih pa mi je svako sumnjiv
- VensanKasel
- Kontakt:
Koliko su jadni SDA botovi , nema ih na ovoj temi po mjesec dana pa se pojave , ono nisam SDA ali ...
Eto mi ne znamo šta četnici poput Vasića misle , to je nešto novo to nikad nismo čuli od ostalih četnika godinama unazad , jeste jadni i providni .
Eto mi ne znamo šta četnici poput Vasića misle , to je nešto novo to nikad nismo čuli od ostalih četnika godinama unazad , jeste jadni i providni .
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- VensanKasel
- Kontakt:
Drago mi je da si se pronašao
Nešto se ne sjećam da si kritikovao SDA , a itekako si imao materijala i to ITEKAKO , ispravi me ako griješim molim te , odmah ide izvinjenje
Zadnja rečenica ti je toliko jadna buraz , možeš ti to puno bolje ja tebi nikad nisam psovao , sve na stranu ali od tebe to nisam očekivao , ali dobro ljudi se vremenom promjene ...Jadan pokušaj provokacije .
Ma nisam bas tako ogranicenVensanKasel je napisao/la: ↑06 apr 2024, 23:04Drago mi je da si se pronašao![]()
Nešto se ne sjećam da si kritikovao SDA , a itekako si imao materijala i to ITEKAKO , ispravi me ako griješim molim te , odmah ide izvinjenje![]()
Zadnja rečenica ti je toliko jadna buraz , možeš ti to puno bolje ja tebi nikad nisam psovao , sve na stranu ali od tebe to nisam očekivao , ali dobro ljudi se vremenom promjene ...Jadan pokušaj provokacije .
Kritikovao desetinama puta, sto u privatnim razgovorima s prijateljima, sto ovdje na forumu. Pisao ti jedne prilike da im na proslim izborima ni glasa nisam dao. Problem je sto ti zmiris i opravdavas ovu snishodljivu, popularnim terminom njihovog glavnog jarana - kod kojeg su stalni gosti - nazvanu politiku i u mnogim stvarima nikakva odstupanja i promjene od prethodnika, sto je klasicni opis bota. Kod mene je interesovanje i diskusija o politici generalno 'opala' za nekih 98%, zato ni nemam potrebu da se kao 'oglasavam' i referisem, bilo o cemu da se radi.
Taman, meni je jadna i ta recenica koliko sam i ja sam jadan, s obzirom na to koliko puta si me takvim nazvao u postu prije tog.
-
Licniznanstvenik
- Kontakt:
- VensanKasel
- Kontakt:
Bježi ba buraz , bezveze pišeš gluposti ... Jesam li ti ikad opsovao ? Nisam , niti ću .Federer17 je napisao/la: ↑06 apr 2024, 23:35Ma nisam bas tako ogranicenVensanKasel je napisao/la: ↑06 apr 2024, 23:04Drago mi je da si se pronašao![]()
Nešto se ne sjećam da si kritikovao SDA , a itekako si imao materijala i to ITEKAKO , ispravi me ako griješim molim te , odmah ide izvinjenje![]()
Zadnja rečenica ti je toliko jadna buraz , možeš ti to puno bolje ja tebi nikad nisam psovao , sve na stranu ali od tebe to nisam očekivao , ali dobro ljudi se vremenom promjene ...Jadan pokušaj provokacije .![]()
Kritikovao desetinama puta, sto u privatnim razgovorima s prijateljima, sto ovdje na forumu. Pisao ti jedne prilike da im na proslim izborima ni glasa nisam dao. Problem je sto ti zmiris i opravdavas ovu snishodljivu, popularnim terminom njihovog glavnog jarana - kod kojeg su stalni gosti - nazvanu politiku i u mnogim stvarima nikakva odstupanja i promjene od prethodnika, sto je klasicni opis bota. Kod mene je interesovanje i diskusija o politici generalno 'opala' za nekih 98%, zato ni nemam potrebu da se kao 'oglasavam' i referisem, bilo o cemu da se radi.
Taman, meni je jadna i ta recenica koliko sam i ja sam jadan, s obzirom na to koliko puta si me takvim nazvao u postu prije tog.
Idemo dalje , ja sam napisao da nisi prije kritikovao SDA i stojim iza toga . Nisi im dao glas , to poštujem .
Je li po tebi jedan četnik poput Vasića zaslužuje ovoliko pažnje ? Mi ne znamo šta četnici imaju u glavi ?
Uvijek sam pisao da prvo trebamo svoje dvorište očistiti , pa onda "tuđe" . Ne može vazda Milorad biti kriv za sve naše probleme majku mu , eto ti mi reci ima li to smisla ?
Ti očekuješ od ove vlasti da ne kradu ? Pa koji qrac su onda u politici ? Ko ulazi u politiku ?
SDA moto je daj meni , samo meni opet meni narodu čuna . Ovi sada će krasti naravno , ali će i dati narodu . Kao npr . Semir Efendić u Novom Gradu , zato i nije valjao lopovima iz SDA ..
Evropa tamani Dodika , desetine puta sam napisao da su ga oni postavili i da će ga oni skloniti , pa pogodi ko je sljedeći ?
Okani se portala , uključi logiku i onda ćeš shvatiti neke stvari što pišem
Nešto si Fahda spomenuo , je li na moj račun ili griješim ?
- feniksptica
- Kontakt:
Izgubio sam nadu da će rađanjem i odrastanjem novih poslijeratnih generacija stanje popraviti, al nema sanse
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- Marsal
- Kontakt:
Slučaj onog momka sa klix foruma je narušio moje povjerenje u pomozi.ba
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Koji slucaj?
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Ma od Batka ne vjerujem ni jednoj humanitarnoj organizaciji.
Okusi strah, bol, mrznju i barut
ni ja nisam upućen, ako imaš link proslijedi da pročitam, mislio sam da su 100% legit.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤