7100 zvanicno
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- JavierBosnia
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Mislim da ni Rožman ne zna šta će za derbi. Smatram da nema šanse da krenemo sa tri nazad. Znači nema Miomira i LW za derbi, samim tim otpada formacija sa tri pozadi i 433 što smo igrali, pretpostvaljam da će biti 4141 ili nešto slično, opet treba sačekati i njih, možda i oni ostanu bez nekih igrača.
Moja pretpostavka:
Iliev
Beganović Aničić Soldo Radović
Julardžija
Hasić Buljubašić Mustafić Kyeremeh
Čataković
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
7100 večeras, nije loše 

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Ova sljedeca utakmica sa plavim gov.nadima, je nova prilika za Rožmana da se pripremi taktički za protivnika i izvuče neki novi as, u novoj formaciji da se probudi drugi igrač, ali steta bi bila jer Hamza je u ovoj postavci zvijer.
7100 na dan grada, fali samo jedna nula

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Ja reko fulio pdf. Kad ono nisam.Aduka87 je napisao/la: ↑06 apr 2024, 23:05Covjek da nije gledao utakmicu, citajuci ove komentare pomislio bi da nismo prisli golu Igmana, a mi uvalili 3 gola za jedno poluvrijeme i imali par prilika za postizanje gola, drugo poluvrijeme jeste bilo lose iz nekog razloga, a sad ispade da nas je Igman unistio, osim gola nista posebno nisu uradili niti mi niti oni.
Odlicna utakmica generalno. Igman hrabro izasao da igra, kao rijetko koja od ovih slabijih ekipa i oni su odigrali pa rekao bi jednu od boljih utakmica jer sam ih dosta gledao.
Mi odlicni u prvom i prilicno nesigurni u drugom, jalovi. Bas nas je sasjekao rani go u drugom. Ali generalno kad se sve uzme i prvo i drugi dio skroz ok izdanje. Imali smo bas dosta situacija iz kontra napada jer je Igman stajao visoko citavu utakmicu.
Jel bio penal ono, ne mogu reci sa zapada da sam 100% vidio ali se cinilo..
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Šteta što mali Buljubašić ne zabi gol u onoj situaciji.
Primjedba samo na Đurijev žuti karton, apsolutno bespotrebno.
Stvar koja mi se ne sviđa je što znamo da će centrirati na Ramića hiljadu puta, niti jednom bek nije izblokirao centaršut.
Primjedba samo na Đurijev žuti karton, apsolutno bespotrebno.
Stvar koja mi se ne sviđa je što znamo da će centrirati na Ramića hiljadu puta, niti jednom bek nije izblokirao centaršut.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Jjebi ga, nije Papa došaoFKSDoGroba je napisao/la: ↑07 apr 2024, 00:05Mogli su i jos jednu nulu dodati. Fino smo proslavili rodjendan najveceg mangupa!
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Razgovor hordi i igrača na kraju???
Ne sječam se da je i jedna ekipa ušla na tribinu.
Ne sječam se da je i jedna ekipa ušla na tribinu.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Matanovic po ko zna koji put ove polusezone a u ovoj utakmici mu se pridruzio i Mehmedovic potpuno bez zivota, spori uzasno, ne kontam
3 dabo u padze ali ovako na gol vise mozemo protiv ovih manjih ekipa svaka ozbiljnija bi nas uzela.
Idemo sad derbi sa tri uvezane pobjede

3 dabo u padze ali ovako na gol vise mozemo protiv ovih manjih ekipa svaka ozbiljnija bi nas uzela.
Idemo sad derbi sa tri uvezane pobjede

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
Ne znam jel neko dijeli misljenje al meni je radovic flop igrac, bas dosta napada protivnika ide po toj strani i uglavnom dolaze do 16m poprilicno lako. Naprijed je on koliko toliko ok ali nazad bas cesto ispada.. Generalno zadnja linija je kriticna, jos bez djurickovica u derbiju :/ ne znam, gol cemo primiti 100%, do nas je da damo jedan vise
1946-1987
Razloga za nezadovoljstvo nema. Prije mjesec dana ništa nije valjalo ako me sjećanje dobro služi. Lijepo je vidjeti potencijal koji imamo prema naprijed, a odbrana će se dotegnuti vremenom. Dulja svaki potez pokaže klasu, kad dostigne željenu formu, bit će poprilično opasan protiv svake ekipe. Sretan rođendan voljenom gradu !
Idemo dalje, okrenuti se derbiju i bez prevelikog pritiska ući u utakmicu. Ne gori nama, gori komšijama. Ne nasjedati na ciganluk, koji će naredne sedmice biti u punom “sjaju”.
Idemo dalje, okrenuti se derbiju i bez prevelikog pritiska ući u utakmicu. Ne gori nama, gori komšijama. Ne nasjedati na ciganluk, koji će naredne sedmice biti u punom “sjaju”.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Meni je izgledalo dosta vise, u rangu onih protiv Zrinjskog i Veleza na pocetku sezone.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
leo1946 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 00:10Ne znam jel neko dijeli misljenje al meni je radovic flop igrac, bas dosta napada protivnika ide po toj strani i uglavnom dolaze do 16m poprilicno lako. Naprijed je on koliko toliko ok ali nazad bas cesto ispada.. Generalno zadnja linija je kriticna, jos bez djurickovica u derbiju :/ ne znam, gol cemo primiti 100%, do nas je da damo jedan vise
Prvo poluvrijeme je meni odlican pozadi bio. Ne znam sta si ti gledo. A neko napisa za njega i begu da im nije lako u ovoj formaciji igrati jer su fakticki jedini po tim linijama koji idu gore a moraju i nazad braniti
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: alacious, Amazon [Bot], amkeivke, ErosViverosViv, JavierBosnia, Konzerva, NeSamSafetee i 32 gosta.