FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- TurkishAirlines
Re: FK Sarajevo
3 boda bitna.
Drugo poluvrijeme za plakanja.
Razlika u dva poluvremena ko nebo i zemlja.
Mi na derbiju ako se budemo ovako branili, primit cemo gol u 90-toj, jer muda se stisnu kod velikog broja igraca.
Bas lose.
Al bodove pisi igru brisi.
Drugo poluvrijeme za plakanja.
Razlika u dva poluvremena ko nebo i zemlja.
Mi na derbiju ako se budemo ovako branili, primit cemo gol u 90-toj, jer muda se stisnu kod velikog broja igraca.
Bas lose.
Al bodove pisi igru brisi.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
Nadam se da je bio neki razgovor podrške a nikakvog uslovljavanja i moranja pobjede na derbiju, ne treba nam još jedan pritisak i strah igrača od tribine nakon svega.
Pitam ako je neko bio na sjeveru da napiše.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Ne znam, ostali su na tribini sa navijačima dobrih desetak minuta prije nego su počeli zajedno pjevati.bordobijelisampion je napisao/la: ↑07 apr 2024, 00:21Šta je bilo? Morao sam par minuta ranije izaći.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
- luckystrike
- Kontakt:
Zadovoljan prvim poluvremenom, kreacijom i realizacijom. Malo je zadnja linija skripala prilikom kontra napada i tako smo i primili gol.
U drugom poluvremenu preko pola sata nismo imali šanse, nedopustivo! Na momente nismo mogli ni do lopte.
Izmjene nisu ništa donijele. Oni su na poluvremenu prilagodili igru mi nismo znali odgovoriti.
Nek' je Igman dao 2 gola i nek im nismo previse dali, ja sve kontam ako bude na bodove nek imaju bolju gol razliku od malih.
Strašno mi je žao bespotrebnog žutog Miomira. Falit će u derbiju i sad je pitanje kako ćemo se tad uopšte postaviti. Ova igra s 3 pozadi bi mogla biti pogubna. Još mi je gore kad se sjetim njegovog bespotrebnog žutog protiv Goška 40 m od gola na 3 0 pred kraj utakmice.
Na kraju, nadam se i vjerujem u pobjedu na derbiju!
U drugom poluvremenu preko pola sata nismo imali šanse, nedopustivo! Na momente nismo mogli ni do lopte.
Izmjene nisu ništa donijele. Oni su na poluvremenu prilagodili igru mi nismo znali odgovoriti.
Nek' je Igman dao 2 gola i nek im nismo previse dali, ja sve kontam ako bude na bodove nek imaju bolju gol razliku od malih.
Strašno mi je žao bespotrebnog žutog Miomira. Falit će u derbiju i sad je pitanje kako ćemo se tad uopšte postaviti. Ova igra s 3 pozadi bi mogla biti pogubna. Još mi je gore kad se sjetim njegovog bespotrebnog žutog protiv Goška 40 m od gola na 3 0 pred kraj utakmice.
Na kraju, nadam se i vjerujem u pobjedu na derbiju!
- Osttribine
- Kontakt:
Kako smo izgledali prije ova tri kola ovo je opet i zlatno, ali da ima mjesta za napredak ima i te kako, vrlo lako nam protivnicke ekipe u sanse dolaze, maltene svaki mapad protivnika nama gol visi u zraku. Sto se sudjenja tice nisam vidio na stadionu, ali djeluje mi da je grijesio na obje strane.
Bitna 3 boda, a za sta ce to na kraju biti dovoljno vidjet cemo. A sad opet uzeti onaj ekser i slijedeci vikend zakucati ga gdje treba
Bitna 3 boda, a za sta ce to na kraju biti dovoljno vidjet cemo. A sad opet uzeti onaj ekser i slijedeci vikend zakucati ga gdje treba

-
- Kontakt:
Bitna 3 boda. Hamza bas u formi, ono sto mi smeta je panika, protiv Igmana nemamo mirnoće a vodiš 2 razilke, nedostaje nam sigurnijeg pasa u sredini terena. Recimo Crepulja ono sto je radio to nam fali. Mora se traziti jedan ili dva vezna s iskustvom i karakterom pobjednika, ovi sad bore se trce al previse panike i nesigurnosti imaju. Cilj europa Vamos Rajvosa.
Ocemu ti Ismire pricas, od prvih 5 minuta drugog pol. Pogledaj ponovo njihov i prvi i drugi gol..NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑06 apr 2024, 23:40Igrali smo kuci protiv ekipe koja se bori za opstanak. Oni su odigrali posteno i otvoreno, pa smo imali prostora da nesto gore individualno uradimo, prvenstveno Buljubasic i Catakovic. Ali su nam prelako dolazi do gola i redali sanse, pa u prvih pet minuta su dva mogli zabiti. Previse smo se raspadali, kvalitenija ekipa to ne bi kaznila samo dva puta. Nestabilni smo, nismo utegnuti. Ako hocemo u Europu mora to dosta bolje.Aduka87 je napisao/la: ↑06 apr 2024, 23:05Covjek da nije gledao utakmicu, citajuci ove komentare pomislio bi da nismo prisli golu Igmana, a mi uvalili 3 gola za jedno poluvrijeme i imali par prilika za postizanje gola, drugo poluvrijeme jeste bilo lose iz nekog razloga, a sad ispade da nas je Igman unistio, osim gola nista posebno nisu uradili niti mi niti oni.
Prvi go greska julardzije na 78 metara od naseg gola, takticka greska i dodatna greska hebibovica kod prvog dodira i lopta pogadja stativu i u go. Drugi go uzimamo loptu krecemo naorijed greska opet covjek sa 23 metra u precku (lopta nije presla liniju, nas igrac nepazi primamo go..
Navedimi ijednu drugu sansu koju je igman imao u drugom poluvremenu.
Jesu ubacivali dosta nijedna jedina sansa nije bila..
Penal ruka vise he oenal bio na japetanovicu nego igrac koji se pozicionira i nevidi loptu dotice rukom
Pali smo jer smo izvadili 3 najbolja igraca
Hamza
Keremech
Hadic i svi izasli 20 minuta prije kraja
A uveli igrace koji nisu imali jedne minute igre 1,5 godinu, sto jeste bilo ruzicno al nam se isplatilo
- TurkishAirlines
Al Hebib igra, drugu mladost prozivljava na Kosevu
Trpa nas zivotom
Trpa nas zivotom
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Dogovor za derbi svi u crnom, moramo dobiti kone i Europa je nadomak ruke...
Bravo moje Sarajevo! Pobjeda za Dan grada. Pobjeda za Rožmanov rođendan. Treća pobjeda zaredom, gol razlika 12:3.
Hamza Čataković je jedna igračina! Ne dirati ga na kraju sezone, nikakvo tjeranje, prodaja ili čak posudba, kao što su pojedini znali pisati. Mi da smo ovako igrali protiv Širokog, Željezničara i u još nekim utakmicama sada bi bili puno bliži Zrinjskom. Igman odlično odigrao. Ljudi se bore za opstanak, a dobrih problema su nam pravili.

Isto mislim, a to je zato što glupi delegat procijeni malo prije početka utakmice ili kada počne utakmica, a ljudi ulaze debelo u toku utakmice. Na početku može biti 5000, a u 15. minuti može biti 7000.
- luckystrike
- Kontakt:
Mislim da je bilo između 7,5 - 8.luckystrike je napisao/la: ↑06 apr 2024, 14:038 hiljada plafon.
Ne treba navaljivati na Igman, da im ne kvarimo gol razliku naspram konkurenata.
Iako ne volim floskule, tipa utakmica sezone, prekretnica ovo ono, ali nama je bukvalno derbi ovo sto sam napisao. Ako dobijemo derbi idemo u evropu bez stresa, ako ne dobijemo strahovat cemo do zadnjeg kola. Sto se tice same tabele i ako ne daj boze izgubimo sloga nam se nece odvojiti jer oni idu na cevape i kolac u Banja Luku, a ako kojim slucajem dobijemo protiv Borca ce nas biti 15 hiljada na Kosevu!!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
- BegovicRamiz
- Kontakt:
sad gledam izvjestajTurkishAirlines je napisao/la: ↑07 apr 2024, 00:39Al Hebib igra, drugu mladost prozivljava na Kosevu
Trpa nas zivotom
i drugi gol Igmana ono je njegov gol debelo presla liniju pa Denkovic prikucao
ide ga vala al meni je Hebib drag ko covjek
Keremeh je tek sad pravo otkrice kakvi bekovi i bakraci
pola ovih golova mi ne bi dali da je igrao Penaranda jer bi je carinio do besvjesti
spremiti se za derbi sad imamo sve sto nismo imali pred ovsj zadnji i nema nikakvih izgovora i izvlakusa
Za derbi ce morati biti dobre pripreme, sto na taktičkom tako i na psihološkom planu, ali ne sumnjam u pobjedu.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ova procjena 7100 bi znacila kad bi stavio cijeli Zapad i Sjever tek bio Istok bio pun. Ako je Istok 7.000 sjedecih mjesta (nisam siguran je li 6 ili 7k).luckystrike je napisao/la: ↑07 apr 2024, 01:02Mislim da je bilo između 7,5 - 8.luckystrike je napisao/la: ↑06 apr 2024, 14:038 hiljada plafon.
Ne treba navaljivati na Igman, da im ne kvarimo gol razliku naspram konkurenata.
Po meni realno dovoljno Sjever da si prebacio na Istok da bi bio pun + Zapad, znaci nekih 8.5-9k ali eto manje vise bitno u ovom trenutku.
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- egocentrik
- Kontakt:
Nego sta nego podrska iz svega smo izasli zajedno jaciAVNOJ je napisao/la: ↑07 apr 2024, 00:23Nadam se da je bio neki razgovor podrške a nikakvog uslovljavanja i moranja pobjede na derbiju, ne treba nam još jedan pritisak i strah igrača od tribine nakon svega.
Pitam ako je neko bio na sjeveru da napiše.
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
Nadam se, da ce ovaj put HZ pametnije reagovati i da ce prisustvovati derbiju.
Da nenasjedaju opet na navlakuse malih plavih, koji pozovu muriju, a ovi jedva cekaju da daju zabranu gostujucim navijačima.
Da nenasjedaju opet na navlakuse malih plavih, koji pozovu muriju, a ovi jedva cekaju da daju zabranu gostujucim navijačima.
Dobit ce Sloga Borca, pustit ce ih ljudi. Borac je haman sigurno sampion a ovi se bore za Evropu.esprit24 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 01:18Iako ne volim floskule, tipa utakmica sezone, prekretnica ovo ono, ali nama je bukvalno derbi ovo sto sam napisao. Ako dobijemo derbi idemo u evropu bez stresa, ako ne dobijemo strahovat cemo do zadnjeg kola. Sto se tice same tabele i ako ne daj boze izgubimo sloga nam se nece odvojiti jer oni idu na cevape i kolac u Banja Luku, a ako kojim slucajem dobijemo protiv Borca ce nas biti 15 hiljada na Kosevu!!!
Ja volim volim volim samo tebe...
BŽKŠ
BŽKŠ