Mi ko dobre komsije im cuvamo ledja a oni ovako.
Ma ispadnite stoko nezahvalna

Mi ko dobre komsije im cuvamo ledja a oni ovako.
Ni ja ni ti necemo promijeniti lakrdije od sudjenja u reziji Vice i institucija saveza,sudice kako oni odluce da treba da sude i za koji im cilj trebaju odredjene sudijske lakrdije. Jedino sto je sigirno da protiv Bojca nije bili niti ce biti sudijskih lakrdija,ostale lakrdije nisu nikom bitne izgledalet3 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 00:12Necemo mi ni sutra imati problema da kazemo kako je suđenje bilo losemosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 00:10
Bio je penal za njih i za nas medjutim to ne mijenja cinjenicu da je sudjenje nikakvo,to mi nemamo problem da kazemo.![]()
Korektna izjava Sablje, a i cijenim sto ce, u sportskom duhu, doprinjeti ispadanju svog maticnog klubamosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 00:33Sa Simonom sam razgovarao o svačemu. Vrlo jedan korektan i fin dečko, dobar trener, pa smo komentarisali period koji je iza njega, iza nas. Objasnio sam mu, a valjda je i on shvatio, gdje je došao, u tom pravcu je išao naš razgovor. Ne govorim klub kao klub gdje je došao, nego on. Neću vam reći o čemu sam pričao sa njim, jedino ako vam on ne kaže. U svakom slučaju, to je jedan dobar čovjek i dobar trener i želim mu svu sreću, da ostvari svoje ciljeve sa Sarajevom", kazao je Mulalić.
Hvala dusmani sto se brinete i sto ste pokusavali sa bratijom iz RS nekakve spinove tjeranja Mirvica,Ibre,Rozmana samo ste nam dali jos vise motiva da budemo nilad slozniji,znamo da vas to boli najvise
Ako okrenes tabelu, prvi su. Sve je stvar perspektive
I opet ono se ne raduje porazu direktnog konkurenta jer time su povecane sanse za opstanak nego tuguje jer je komsija pobjedio.
Očekuješ zahvalnost od nekoga ko je navijao protiv svog kluba za Borac, nasred Grbavice da mu komšija ne bi bio prvak ?
Šta je problem majstore? Na našim utakmicama bude jedna ili dvije greške na štetu protivnika i ovo se može gledati kao SLUČAJNA greška. Moraš nekad i pogriješiti je li tako? Radiš li ti, jesi li zaposlen? Praviš li greške u svom poslu? Praviš sigurno.RubikovaKocka je napisao/la: ↑06 apr 2024, 22:33Ljudi se zale na Borac, imaju obrazaKONTRASVIH je napisao/la: ↑06 apr 2024, 22:28Spas bh fudbala, izbacio rukom loptu iz 16![]()
Igraci Sarajeva u nevjerici trazili valjda penal za Sarajevo![]()
![]()
Je li greška namjerna ili slučajna? Ako misliš da je namjerna, zašto nam još negdje nije pomogao, zašto nas nije gurao puno više kao što se Borac gura?nekoIzMostara je napisao/la: ↑06 apr 2024, 23:21Ucili od Borca, i mora se reci odlicno naucili, cak i nadmasili svog ucitelja.
Borci za bolje sutra bh fudbala
Druže da sam nam tvom mjestu uopšte se ne bih ni sekunde zamarao oko kompilacije nedosuđenih penala, nego bih se zabrinuo za svoj klub hoće li ispasti iz lige. A još bih se dodatno zabrinuo šta će biti u narednoj sezoni, bilo to u Premijer ligi ili u Prvoj ligi FBiH.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 23 gosta.