Bolje bi jos bolje da je Posusje pobjedilo, al nije los ni ovako
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne znam za vas, al ja sam zadovoljan danasnjim rezultatima.
- feniksptica
- Kontakt:
Trolas oke, odavno si presto pratit Zelju jer vidim samo Sarajevo pratis.
Al kad nekad pokušaš bit objektivan budi. Ako mozes. I kod nas je 90 % ljudi reklo penal je al ko sto ti kazes sta da se radi
I da namjerno sam napisao 90% jer bi vjv nasao jednog koji je napisao nije. Isto kao sto ja mogu nac jednog vaseg da nije bio faul protiv Veleza a ti si napisao općenito za sve. Zivio.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Sta sad nama se siljilo veceras?
e kakvi debili ovdje pisu. 2 cista penala nam nisu svirana, al dobro da je X bio kako bi se nasladjivali tome.
Pojedini i dalje vise o FKS nego o svom klubu, standardno.
Pojedini i dalje vise o FKS nego o svom klubu, standardno.
Virtual trola, ne znam kako to vise ne kontate
Meni je samo cirkus kad se ovi tegeltijini potkovani pampers boys jave i pricaju o sudjenju.
Meni je samo cirkus kad se ovi tegeltijini potkovani pampers boys jave i pricaju o sudjenju.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
- feniksptica
- Kontakt:
Ne volim trolere koji izbjegavaju odgovore. On je jedini od te vrste.
Veceras je bilo neposteno po njima al zato sutra ce slavit životom kupljenu dvicu
Veceras je bilo neposteno po njima al zato sutra ce slavit životom kupljenu dvicu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Bio je penal za njih i za nas medjutim to ne mijenja cinjenicu da je sudjenje nikakvo,to mi nemamo problem da kazemo. Eto gledali su svi tekmu pa nek sami donesu odluku kome je ovaj klaun navlacio,nebi me cudilo da nam da je jos veca sudijska lakrdija bila da bi Vico imao neku podlogu za sve ovo sto radi od ove neregularne sezone
1:45
15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Evo i Zdenko Jelic im govori sto smo im mi govorili, sad ce i njega proglasiti pitarom i neprijateljem kluba

Vec je kasno, ali za svaki slucaj pazljivo procitajtePrije nekih šest-sedam godina sam dao intervju za jedan medij u kojem sam rekao da sam ozbiljno zabrinut za sudbinu Želje. Od tog momenta u očima mnogih ljudi ja sam postao persona non grata. Ranije su nas pozivali na Skupštinu, sad niko ne može ni prići.
Novi UO mora ubaciti savjet bivših predsjednika i da prestane odbijati sugestije. Oni se paranoično i manijakalno boje savjeta i ljudi koji su nešto znali, koji nešto rade. Odbijaju do te mjere da čovjek posumnja u svašta. Postoji teza da neko diriguje ovu krizu, a u fokusu su materijalna dobra, odnosno nekretnine.
Zadnja izmjena: NisamIsmirMirvic, dana/u 07 apr 2024, 00:12, ukupno mijenjano 1 put.
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Jel jos pecas? Ulozicemo jos vise jednostavno moze nam seCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑06 apr 2024, 23:23Sa najvise ulozenog novca od svih ekipa i sa ovakvom protekcijom kroz citavu sezonu biti peti![]()
Necemo mi ni sutra imati problema da kazemo kako je suđenje bilo losemosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 00:10
Bio je penal za njih i za nas medjutim to ne mijenja cinjenicu da je sudjenje nikakvo,to mi nemamo problem da kazemo.
- TurkishAirlines
Ko se to uzbudio vcrs?
Pa komsije, nije lijepo. Konkurenciju vam porazimo a vi tako.
Zna li se ko je dobio po pici vcrs?
Pa komsije, nije lijepo. Konkurenciju vam porazimo a vi tako.
Zna li se ko je dobio po pici vcrs?
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Mozes li postaviti ta dva cista penala
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- egocentrik
- Kontakt:
Pjena party a ocekivao sam da cijeli grad veceras slavi pobjedu Sarajeva
VEDRAN PULJIĆ !!!!!!!!!
Mine's a Guinness
Mine's a Guinness
- TurkishAirlines
Mi ko dobre komsije im cuvamo ledja a oni ovako.
Ma ispadnite stoko nezahvalna
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Ni ja ni ti necemo promijeniti lakrdije od sudjenja u reziji Vice i institucija saveza,sudice kako oni odluce da treba da sude i za koji im cilj trebaju odredjene sudijske lakrdije. Jedino sto je sigirno da protiv Bojca nije bili niti ce biti sudijskih lakrdija,ostale lakrdije nisu nikom bitne izgledalet3 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 00:12Necemo mi ni sutra imati problema da kazemo kako je suđenje bilo losemosarajvosa83 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 00:10
Bio je penal za njih i za nas medjutim to ne mijenja cinjenicu da je sudjenje nikakvo,to mi nemamo problem da kazemo.![]()
- feniksptica
- Kontakt:
Pomozi sirotu na svoju sramotu
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Naguzite se opet naredno kolo za trpanje i bicemo zahvalni 
- TurkishAirlines
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Sa Simonom sam razgovarao o svačemu. Vrlo jedan korektan i fin dečko, dobar trener, pa smo komentarisali period koji je iza njega, iza nas. Objasnio sam mu, a valjda je i on shvatio, gdje je došao, u tom pravcu je išao naš razgovor. Ne govorim klub kao klub gdje je došao, nego on. Neću vam reći o čemu sam pričao sa njim, jedino ako vam on ne kaže. U svakom slučaju, to je jedan dobar čovjek i dobar trener i želim mu svu sreću, da ostvari svoje ciljeve sa Sarajevom", kazao je Mulalić.
Hvala dusmani sto se brinete i sto ste pokusavali sa bratijom iz RS nekakve spinove tjeranja Mirvica,Ibre,Rozmana samo ste nam dali jos vise motiva da budemo nilad slozniji,znamo da vas to boli najvise
Hvala dusmani sto se brinete i sto ste pokusavali sa bratijom iz RS nekakve spinove tjeranja Mirvica,Ibre,Rozmana samo ste nam dali jos vise motiva da budemo nilad slozniji,znamo da vas to boli najvise
Trenutno korisnika/ca: mnon46, OzmoodPinglewood, Vanja8 i 25 gostiju.