Nisi dugo neku gozbu postavljao

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Koji slucaj?
Ma od Batka ne vjerujem ni jednoj humanitarnoj organizaciji.
ni ja nisam upućen, ako imaš link proslijedi da pročitam, mislio sam da su 100% legit.
Njihov vozač je izazvao jednu pofinu saobraćajnu nesreću pa je poslije odbijao priznat krivicu itd. Prestao sam pratit na pola, čitava trakavica bila, taj oštećeni se valjda obratio udruženju da kaže šta se dešava i kako se našao u nezavidnoj situaciji krivicom njihovih radnika (mislim da mu je proglašena totalna šteta na autu) a oni ga odyebali. Nemam pojma, pratio sam ispočetka i odustao. Ima na klixu tema.
Mene najviše zanima ko je forumaš @Zaniolo2. Neko se opasno nameračio da mi i njega smjesti pod moj account.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 01:35
Mogao bi gefufna odraditi vjestacenje po tom pitanju, pa da razotkrijemo jos jedan slucaj leorey
ma trebamo jednostavno priznati da smo gorecka obojicaJayCatwright je napisao/la: ↑07 apr 2024, 01:55Mene najviše zanima ko je forumaš @Zaniolo2. Neko se opasno nameračio da mi i njega smjesti pod moj account.rio_Ferdy88 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 01:35
Mogao bi gefufna odraditi vjestacenje po tom pitanju, pa da razotkrijemo jos jedan slucaj leorey
Ali meni je nevjerovatno tu to da je lik odbio priznati krivicu iako je uletio kroz zabranu i totalno uništio novo auto liku, i nikome ništa, on odbio priznati i to je toMarsal je napisao/la: ↑07 apr 2024, 00:49Njihov vozač je izazvao jednu pofinu saobraćajnu nesreću pa je poslije odbijao priznat krivicu itd. Prestao sam pratit na pola, čitava trakavica bila, taj oštećeni se valjda obratio udruženju da kaže šta se dešava i kako se našao u nezavidnoj situaciji krivicom njihovih radnika (mislim da mu je proglašena totalna šteta na autu) a oni ga odyebali. Nemam pojma, pratio sam ispočetka i odustao. Ima na klixu tema.
Sta je ovo vako sirovo
dje ba sirovo, skoro pa medium
pa lik se vadio na to da je prosao kroz zeleno a on spistio kroz smjer gdje nema semafora i iz toga smjera zabranjen prolazakArvid je napisao/la: ↑07 apr 2024, 03:51Ali meni je nevjerovatno tu to da je lik odbio priznati krivicu iako je uletio kroz zabranu i totalno uništio novo auto liku, i nikome ništa, on odbio priznati i to je toMarsal je napisao/la: ↑07 apr 2024, 00:49Njihov vozač je izazvao jednu pofinu saobraćajnu nesreću pa je poslije odbijao priznat krivicu itd. Prestao sam pratit na pola, čitava trakavica bila, taj oštećeni se valjda obratio udruženju da kaže šta se dešava i kako se našao u nezavidnoj situaciji krivicom njihovih radnika (mislim da mu je proglašena totalna šteta na autu) a oni ga odyebali. Nemam pojma, pratio sam ispočetka i odustao. Ima na klixu tema.
Nego šta je ono onaj Nihilo nekakav veći scam napravio lol
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.