Ja na dijeti..
Još zivlje meso auh sve po mojoj mjeri

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Šta je to Nihilio uradio matereti?
Devedesetka je napisao/la: ↑07 apr 2024, 11:05Ja na dijeti..
Još zivlje meso auh sve po mojoj mjeri![]()
Znaju političari i s ove i one strane Drine da je ova rezolucija kao i desetine i stotine prethodnih mrtvo slovo na papiru i da suštinski nista nece promijeniti, niti će biti ukidanja entieta rs, ratne odštete i sl., to su bajke. Ali Vucic i co to fino koriste za lagane političke poene.
Agent BIA-e.tuzlak1987 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 12:33Izetbegović odbio Konakovićev poziv i objavio razloge zbog kojih ne dolazi na skup: Ljudi ne mogu ja doći na skup svih Bošnjaka kad sam Srbin
Mah, rezolucije su same po sebi tek kao neki urez u stijeni, svjedočanstva za buduće naraštaje. Međunarodno zabilježen spis opomene, rješenja i odluke, te u ovom slučaju podsjetnik na žrtve, koji će se čuvati u UN-ovom arhivu.Pogba je napisao/la: ↑07 apr 2024, 12:32
Znaju političari i s ove i one strane Drine da je ova rezolucija kao i desetine i stotine prethodnih mrtvo slovo na papiru i da suštinski nista nece promijeniti, niti će biti ukidanja entieta rs, ratne odštete i sl., to su bajke. Ali Vucic i co to fino koriste za lagane političke poene.
Iako mi je rahmetli babo i majka bili učesnici NOB i antifašisti, za mene je 6. april 1945. godine, dan u kojem su četnici preobučeni u partizane počeli hapšenje između 6000 i 9000 uglednih Sarajlija i viđenijih muhadžera iz Istočne Bosne i njihova likvidacija u masovne grobnice na Vracama, Sarajevskom polju, Ivan Sedlu i Sumbulovcu. Naravno da su im komunisti oteli pokretnu i nepokretnu imovinu, stanove, fabrike i poslovne radnje. U jednom takvom stanu, siguran sam, da stanuje i ova Jugonostalgičarka, dobitnica nagrade