Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Re: Chat
Ovo sa ovom malom u Srbiji nikakve logike ništa nema.
I found freedom. Losing all hope was freedom.
Koja ce nam teorije zavjere biti najbliskija?
Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- akisarajevo92
- Kontakt:
nece da otkriju gdje je tijelo jer su je bolesnici vjerovatno i silovali
Don't believe the hype.
RollMan je napisao/la: ↑07 apr 2024, 14:10Rezolucija je obični qrac isto kao i zakon o negiranju genocida , dobio si dva mrtva beznačajna slova na papiru , dok su hrvati od tog istog visokog predstavnika dobili status bozanskog naroda.,a srbi ce dobit zakon o zemljistu. Poslije zakona o negiranju ,genocid se jos vise negira naravno bez ikakvih posljedica ,bolje da ga nije ni donosio.
On topic povodom jucerasnjih travestija
Iako mi je rahmetli babo i majka bili učesnici NOB i antifašisti, za mene je 6. april 1945. godine, dan u kojem su četnici preobučeni u partizane počeli hapšenje između 6000 i 9000 uglednih Sarajlija i viđenijih muhadžera iz Istočne Bosne i njihova likvidacija u masovne grobnice na Vracama, Sarajevskom polju, Ivan Sedlu i Sumbulovcu. Naravno da su im komunisti oteli pokretnu i nepokretnu imovinu, stanove, fabrike i poslovne radnje. U jednom takvom stanu, siguran sam, da stanuje i ova Jugonostalgičarka, dobitnica nagrade

a 16 muslimanska brigada je bila prva koja je usla u oslobodjeno Sarajevo al sta sdaovac zna o tome

Moguće, to je i meni nekako najbliža teorija. Ali kako god čudi me da im treba ovoliko da izvuku to iz njih, ili da bar sami otkriju. Jaka je BIA.akisarajevo92 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 14:39nece da otkriju gdje je tijelo jer su je bolesnici vjerovatno i silovali
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Red bi bio da vratis

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
The greater the challenge the more Glory in overcoming it!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
- JohnCleese
- Kontakt:
Dok ne pronadju tijelo i ne obave obdukciju svaka teorija pije vode.Arvid je napisao/la: ↑07 apr 2024, 14:45Moguće, to je i meni nekako najbliža teorija. Ali kako god čudi me da im treba ovoliko da izvuku to iz njih, ili da bar sami otkriju. Jaka je BIA.akisarajevo92 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 14:39nece da otkriju gdje je tijelo jer su je bolesnici vjerovatno i silovali
Od one u kojoj kazu da je djevojcica jos uvijek ziva (oteta-prodana) do one u kojoj su je osumnjiceni samljeli i kremirali...
U svakom slucaju dokaz da je Vuciceva drzava obicno mudo
Nije problem u slijepim vođama, problem je u slijepim sljedbenicima.
Svabo je to...
Svabo je to...
Re: Chat
Nema nekog smisla da priznaju da su djevojcicu zadavili, a nece da kazu gdje je tijelo pa cak i da su je prethodno silovali. Njima je po zakonu Srbije dozivotna kazna i zlostavljanje od strane zatvorenika kako god.
Ne znam kojim magijama

To se po ko zna koji put pokazalo ono prvo jutro kroz medije.JohnCleese je napisao/la: ↑07 apr 2024, 15:22
U svakom slucaju dokaz da je Vuciceva drzava obicno mudo
A i sa 'njegovom' pres konferencijom.
Ne djeluje kao da su pretjerano inteligentni, mozda se nadaju manjoj kazni ako se ne nadje tijelo. Ili se mogu pomiriti s osudom okoline za ubistvo ali ne i s nekakvim oblikom seksualnog nasilja ukoliko su pocinili isto.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- Centre forward
- Kontakt:
Gledam neku noć jedno od mnogih historijskih obraćanja Ace njegovim Srbendama i ostalim gradjanima Srbije i lik viče u kameru "Nikad niste živjeli bolje" a marva to upija ko D vitamin ovih dana. Zamislite da je kod nas jedan takav mangup i manipulator. Pa im'o bi 95% na izborima.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
Ratzel Hettner Ritter Meyer Waldseemüller CF Gauss
11-0-0 Rekordmeister
cetaljistanci su vjv silovali djevojcicu kad su je vec udarili s autom znali su da imaju potpunu kontrolu i da je vec zatvor kako god a onda mislim da su je i raskomadali i djelove tela po selu pobacaliakisarajevo92 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 14:39nece da otkriju gdje je tijelo jer su je bolesnici vjerovatno i silovali
ne cudi s obzirom da im je to u genima
genocidan bolestan i defektan narod
- Centre forward
- Kontakt:
Nemamo tako inteligentnih, ni blizu, što je i bolje kad se sve sabere i oduzme.
Vučić je šahista, i to vrhunski, uvijek je par poteza ispred konkurencije.
Vučić je šahista, i to vrhunski, uvijek je par poteza ispred konkurencije.
05.09.1995 ♥
11-0-0 Rekordmeister
11-0-0 Rekordmeister
- BosniaBoston
- Kontakt:
Vucic je za bakira Ronald Reagan lično, inteligencijom harizmom i stasom, na stranu što je proruski autokrata
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Niste update uradili, predstavnik Bošnjaka je Bećirović.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- numanumaye22
- Kontakt:
Uvijek je na Balkanu sa ruljom isla diktatura, pa i prividna, ne mozes drugacije
“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png
- rio_Ferdy88
- Moderator
- Kontakt:
Imas li broj sa kojeg si dobio, ako si na pretplati mozes uplatiti sa onom moj bh telecom aplikacijom na taj broj
Ili ako nista cvaju odmah na pomozi.ba

Keep the faith and never fear, We'll keep the Red flag flying high, Cuz Man United will Never Die!!!
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
________BOSTON_________
.BRUINS=CELTICS=RED SOX.
..NEW ENGLAND PATRIOTS..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.