Premijer liga BiH - aktuelno
-
RubikovaKocka
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nema od Zeljeznicara nista kako god. Nece evrope da vide godinama o tituli da se ne prica. Nadam se da Vico ostaje jos 4 godine na kormilu saveza 
Imamo i zvanicno novog clana i pusiqurca srpske komponente i Vice.
Pozdravimo, svi zajedno, srpski Zeljeznicar

Pozdravimo, svi zajedno, srpski Zeljeznicar
- FKS -
Kmeeeee kobiljaaa glavAAA kmeeeeee
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
- Antipolitika3
- Kontakt:
Zamisli uzmu ih pitari na Grbavici pa opet put BL da nesto iskemijaju sa bracom srbima

HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
#osmadolazi
Nemanja Bilbija
-
CampobelloDiMazara
- Kontakt:
Hvala plavoj lokomotivi ali ste ispali misevi burazlet3 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:03CampobelloDiMazara je napisao/la: ↑07 apr 2024, 15:44Ok sve ali ne stavljajte vise ljiljane na ograduPostao/la CampobelloDiMazara » 07 apr 2024, 09:02
Sretno Zeljkane
Neka tvoja lokomotiva zasvira u Modrici danas
Hu hu c c c c c c c c
Eto protutnja plava lokomotiva i otrsese vam konkurenta, sad se mozes zahvalitiPost Postao/la CampobelloDiMazara » 07 apr 2024, 12:32
Pored ovakve Tuzle i Goska sanse da Zeljo ispadne iz lige su 0,03 % zato pitari ne glupirajte se i pruzite podrsku plavoj Lokomotivi da otrese Slogu jer nam je ona jedini ozbiljan konkurent. Idemo danas![]()
Budi realan i priznaj vise ce te ljudi takvog cjeniti nego sa laganjem i seoskim manirima
-
RatoborniMrmot
- Kontakt:
37 stranica bijesne dzukele kmece
Nerealno
Koliko vam je krivo od 1 do 10? Jeste mislili na poluvremenu da ćemo izgubit pa pripremili priču "ni kupljenu utakmicu ne možete dobit"? Propadoše planovi, mogao vam je biti lijep dan, jbg.
-
StarmoCity
- Kontakt:
Zanimljivo da se na temi zelje i ne slavi pobjeda.
Napisali 3 stranice od jutros a inace u toku utakmice napisu 10+ stranica.
Sve na stranu al ako ova utakmica prodje bez sipe onda stvarno treba gasit ovu ligu.
Napisali 3 stranice od jutros a inace u toku utakmice napisu 10+ stranica.
Sve na stranu al ako ova utakmica prodje bez sipe onda stvarno treba gasit ovu ligu.
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Pa naravno da jesu, kao što ste i vi.ferroviere87 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:04Pa što onda morališu ovoliko, onda su i oni vicina kuyababoedindzeko09 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:02Pa pitari ne kmeče više jer im je obećan izlazak u Eu., što se može vidjeti po ovim namještanjima, nema više ni najava bojkota, izlazaka s terena, rata savezu i sl.
Isto kao što je vama obećan opstanak.![]()
Svake godine kreću u neke ratove protiv saveza i Vice, a sve to završi tako što ih poguraju na 4. mjesto i dadnu im neku utjehu za propalih 100 miliona uloženih. Tako i sa vama, samo što imate dosta manje od 100 miliona uloženih.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
MostarskiSin
- Kontakt:
Lud je onaj ko je mislio da ce Zeljeznicar ispasti iz lige, ali da je Zeljo kao klub spao na to da kupuje utakmicu protiv Sloge, to vec nisam ocekivao.
Sutra Siroki GOSK 2
Sutra Siroki GOSK 2
-
mosarajvosa83
- Kontakt:
Jel Sarajevu i Velezu treba evropa izborena u ovakv9m smecu od lige? Hebo evropu treba malo dalje gledati,sljedece sezone cemo opet ovo smece od lige igrati koja ce biti neregularna od orvog kola kao i ova. Jedne sekunde mi evropa nije bitna. Definitivno ce Colpa da bude podrzan od zeljkanovih ljudi,da narod zna posto su ga ovdje prestavljali kao naseg velikog navijaca. Gledaj ti sta su napravili od fudbala i sporta,umjesto da ljudi gledaju nadmetanje dvije ekipe i uzivaju moraju gledati ovo smece
Bgm bruka šta su od Želje napravili. Sigurno imaju kvalitet da ostanu i bez ovih ofiraža.
Al eto, očito da su završili sa bilo kakvim iole ozbiljnim planovima.. očito odgovaraju sitne malverzacije u ovoj bari, raznorazni talovi, vječne turbulencije, neke sudbonosne skupštine i šta ti ja znam. Super, uživajte.
Al eto, očito da su završili sa bilo kakvim iole ozbiljnim planovima.. očito odgovaraju sitne malverzacije u ovoj bari, raznorazni talovi, vječne turbulencije, neke sudbonosne skupštine i šta ti ja znam. Super, uživajte.
The saddest thing in life is wasted talent.
E moj ivice da si živ da ovo vidiš
-
ferroviere87
- Kontakt:
Hajde ne baljezgaj molim te, kad su vam titulu dodijelili slavili ste i savez i vicu, a kad se okrene mlin na drugu stranu spominjete neki patriotizam lafo.feniksptica je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:05ferroviere87 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:03feniksptica je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:00Treba stisnut muda i priznat.
Mi pustili Igmanu i priznamo a vi samo sebe pravite ludim da je sve fer ovdje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Vazda vi sve priznate i kao to je dovoljno, a nas bi izbacili iz lige![]()
Eh ova zastava je najveća razlika u svemu tome izmedju vas i nas
Kome kad i zasto. I to vam nije prvi put. Ako mozes razumjeti
- Meraak1921
- Kontakt:
Oni nas mogu nazivati cetalji, zemunci .. Cim ja njima Radovan Radovane sta im od wuglu uradi.. to se dignee.. dignem vam zene i sekane na obrezanka jel jasno
-
NajvecaRadosti
- Kontakt:
On slavi sto nece ispast iz lige HAHAHAHAHAHAHAH
Kakav lik svega mi
Kakav lik svega mi
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Koga mozemo ocekivati na derbiju, s obzirom da od Peljte nema nista? Sivac, Njegomirovic, Gigovic, Martinovic 
Željezničar über alles
Naravno nakon igmana ste tu prvi
- KONTRASVIH
- Kontakt:
jurisicduska je napisao/la: ↑07 apr 2024, 14:11Dzaba kad oni ne znaju ni kad im sudija šilji dati go.
Et ne digne frajer očigledan offside oni opet ne vode.
Ovo je bio pocetak,

Poslije su svaki potez analizirali i pratili i usput ispisali par stranica.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
Trenutno korisnika/ca: GrbavicaHrammm, MiranGlasnic i 19 gostiju.