Premijer liga BiH - aktuelno
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Utihnula spin brigada, ali aktivirali su podanike. Fascinantni su 

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
MojaMalenkost je napisao/la: ↑07 apr 2024, 15:54Zanimljivo da su pitari bili jeftiniji.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑07 apr 2024, 15:39Sad sam razgovarao sa jednim članom UO.
Istina je da smo kupili u paketu ovu i narednu utakmicu.
Tako da no sikiriki.
Sportski pozdrav.

ferroviere87 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:32Željo je 2018. imao završenu titulu i tadašnja uprava nije htjela da kupi protiv Krupe, sumnjam da bi ijedan klub u državi nešto slično uradio. Danas smo pokazali nešto suprotno, nažalost, ali ni prvi ni posljednji put da se nešto takvo desilo u našoj ligi.Suki46 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:27Normalno da nema smisla , jer smo kolektivno ovdje svi licemjerni ali svi.Samo treba priznati i reći "ovo nije pošteno , nije regularno " i to je to bez nekih dodatnih polemika.Svaki klub možes naći ovih repova i samo se sve vrti u krug.ferroviere87 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:25
To je najveći problem svih nas, niko svoju avliju ne gleda. Ne možeš prozivat Želju što je kupio utakmicu protiv Sloge a da ti bude normalno to što je Sarajevo pustilo Igmanu, nema smisla

Tačno tako,Nije ovo Željkanu ni prvi,ni stoti,a ni zadnji put!
To je stvar filozofije i mitomanije
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Znači, samo treba redovno izvještavati o progresu i svi će nam automatski vjerovati da stvarno nešto radimo? Možda bi i izvještavali, ali su klubovi svojim odgovorima na poziv za sastanak već pokazali šta misle o tome.. ne znam gdje je uopšte poenta dijeljenja bilo kakvih informacija, kad očito nikog ne interesuje? Taman i da ih ima za javnost.baboedindzeko09 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:20Nijedan savez na planeti nije pao bez pritiska medija, konstantnog i jakog pritiska.
Mirvić starleta objavi u javnost kad ide na večeru u neki sarajevski lokal, a da ne objavi ovako krupne stvari poput borbe za "spas bh.fudbala", daj ba![]()
Uostalom, normala si momak, znaš da se mediji daju iskoristiti na hiljadu i jedan način. Bilo kakav oblik tišine ne mora značiti ništa.
Al sam također svjestan da nas toliko ne podnosiš da je nemoguće da promijeniš mišljenje. I to je okej.. samo nema smisla nešto tako kategorički tvrditi, a niđe veze sa istinom. Jer nismo odustali ni od čega, niti je to uopšte opcija.
The saddest thing in life is wasted talent.
- Meraak1921
- Kontakt:
ferroviere87 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:34smiri doživljaj laveLiceulice je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:33Mrtvog haseta i vahidina, na k.u.r.a.c.AngelDiMaria je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:31I cetalji i zemunci. Bili i ostali. Duh osima jos uvijek zivi
Nema potrebe spominjati legende, samo njihovog psihologa Radovana Karadzica kad oni nama da smo cetalji
Pa i vi ste taj isti Velez prosle godine lakrdijom odvojili od Evrope u koju ste vi otisli. Oni vama sad vratili i ne vidim problem.nastrojeni21 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:35Željezničar teško oštečen na Grbavici: Plavima nije dosuđen jedanesterac, Velež postigao gol iz ofsajda![]()
![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- Bazinga12345
- Kontakt:
Može neki gif tog navodnog penala?nastrojeni21 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:35Željezničar teško oštečen na Grbavici: Plavima nije dosuđen jedanesterac, Velež postigao gol iz ofsajda![]()
![]()
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Gdje je i sta radi lik koji je pisao ,,Vicini pusikurci 1946" prije koju godinu? 

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Evo ga ČhetaljLiceulice je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:33Mrtvog haseta i vahidina, na k.u.r.a.c.AngelDiMaria je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:31I cetalji i zemunci. Bili i ostali. Duh osima jos uvijek zivi
....sve drugo će proći!
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Meraak1921 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:40Nema potrebe spominjati legende, samo njihovog psihologa Radovana Karadzica kad oni nama da smo cetalji
Odstrani bolesnike.

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
-
- Kontakt:
Ceto smiri dozivljajLiceulice je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:33Mrtvog haseta i vahidina, na k.u.r.a.c.AngelDiMaria je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:31I cetalji i zemunci. Bili i ostali. Duh osima jos uvijek zivi
Alooo bre nije ti ovo Zemun cetoooo
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 07 apr 2024, 16:45, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Ma drug nemoj tako. Nisi upravu.DamirT je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:41Pa i vi ste taj isti Velez prosle godine lakrdijom odvojili od Evrope u koju ste vi otisli. Oni vama sad vratili i ne vidim problem.nastrojeni21 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:35Željezničar teško oštečen na Grbavici: Plavima nije dosuđen jedanesterac, Velež postigao gol iz ofsajda![]()
![]()
Poslao je to Nermin u Sloveniju da se ispita. Znači, samo sklopi okice i možeš igrača nogom u glavu, ne vidiš, nemaš namjeruJa sam slao u Sloveniju snimak sudiji koji je sudio finale Lige prvaka, rekao mi je može, a i ne mora biti faul zato što nema igrač tvoj namjeru, niti gleda, niti vidi golmana da ide na njega.

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Mi smo to svi priznali ne vidim problem, isto ko pitari Igmankillafrommanilla je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:45Ma drug nemoj tako. Nisi upravu.
Poslao je to Nermin u Sloveniju da se ispita. Znači, samo sklopi okice i možeš igrača nogom u glavu, ne vidiš, nemaš namjeruJa sam slao u Sloveniju snimak sudiji koji je sudio finale Lige prvaka, rekao mi je može, a i ne mora biti faul zato što nema igrač tvoj namjeru, niti gleda, niti vidi golmana da ide na njega.![]()

Cak i Bruno opravdava Slogu, kae umorni su bili. Joj tuge od kluba
-
- Kontakt:
samo SLOGA srbina spasava
Zemunci su ponosni na bracu dobojlije.Kako samo fino svi saradjuju pod istim imenom.Bracaaa
Zemunci su ponosni na bracu dobojlije.Kako samo fino svi saradjuju pod istim imenom.Bracaaa
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
-
- Kontakt:
Imaš još jedan post da me citiraš, pa onda pređi na ovaj, pokaži snagu pa ću ti gurnut broj momka što prati Želju po gostovanjima da ti povremeno šibne koju info da možeš da se dokažeš forumašimaKONTRASVIH je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:46Mi smo to svi priznali ne vidim problem, isto ko pitari Igmankillafrommanilla je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:45Ma drug nemoj tako. Nisi upravu.
Poslao je to Nermin u Sloveniju da se ispita. Znači, samo sklopi okice i možeš igrača nogom u glavu, ne vidiš, nemaš namjeruJa sam slao u Sloveniju snimak sudiji koji je sudio finale Lige prvaka, rekao mi je može, a i ne mora biti faul zato što nema igrač tvoj namjeru, niti gleda, niti vidi golmana da ide na njega.![]()
![]()

samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
A i kada nema pobjede
Samo jako, nema predaje!
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Kakav blamkillafrommanilla je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:49Imaš još jedan post da me citiraš, pa onda pređi na ovaj, pokaži snagu pa ću ti gurnut broj momka što prati Želju po gostovanjima da ti povremeno šibne koju info da možeš da se dokažeš forumašimaKONTRASVIH je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:46Mi smo to svi priznali ne vidim problem, isto ko pitari Igmankillafrommanilla je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:45
Ma drug nemoj tako. Nisi upravu.
Poslao je to Nermin u Sloveniju da se ispita. Znači, samo sklopi okice i možeš igrača nogom u glavu, ne vidiš, nemaš namjeru![]()
![]()
![]()

Zadnja izmjena: KONTRASVIH, dana/u 07 apr 2024, 16:51, ukupno mijenjano 1 put.
- Meraak1921
- Kontakt:
NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 apr 2024, 16:48samo SLOGA srbina spasava
Radovan Karadzic ce vam doci ponovo , psiholog vam treba sigurno
Nije mogla Sloga protiv ovakvog Željezničara, Bruno je konačno ubo sa taktičkom postavkom. Neće niko Želju trinaest puta zaredom u gostima pobijediti!
Jedino što može zabrinjavati sve fudbalske sladokurce u ovoj ligi je to što je Željezničar i u ovoj utakmici nastavio da radi sa sudijama, par urnebesnih odluka u njihovu korist. Doduše, navikii smo da se bave kriminalom, ništa novo
Jedino što može zabrinjavati sve fudbalske sladokurce u ovoj ligi je to što je Željezničar i u ovoj utakmici nastavio da radi sa sudijama, par urnebesnih odluka u njihovu korist. Doduše, navikii smo da se bave kriminalom, ništa novo
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja
Trenutno korisnika/ca: Anex, bhfanatic14, riki46 i 19 gostiju.