Najidealniji rezultat.bordobijeli je napisao/la: ↑07 apr 2024, 22:11X rezultat po mjeri. Borac iducu mora slogu dobiti, Velez ide zrinjskom.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Takodje VINKO JE NAJBOLJI TRENER KOJEG SMO IMALI POSLE RATA..Vinko da je kod nas vec bi duplu krunu osvoili..
Podrzavam Rozmana i najgoasni sam u njegovoj obrani, al nekako rastrkana nam je ekipa, i mnogo bolje smo izgledali kad je tek dosao..
Jel Anes krdzalic operisan ?
E sad ima taj kup, al iskreno sumnjam da će tu Zrinjski šta muljati, Evropa je sada baš blizu.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ljeto 2026
Ako već ne bude ostao, moći će se sigurno lijepo zaraditi na njemu. Ma da bi sasvim ok bilo da ostane, samo onda je previše 3 desna krila pod uslovom da i Hasić ostane. Nekoga bi se morali riješiti.
Mislim da Hasić ne ostaje, a ako nekim čudom ostane možda ovako nešto?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 apr 2024, 22:24Ljeto 2026
Ako već ne bude ostao, moći će se sigurno lijepo zaraditi na njemu. Ma da bi sasvim ok bilo da ostane, samo onda je previše 3 desna krila pod uslovom da i Hasić ostane. Nekoga bi se morali riješiti.
Čataković
Duljević-Hasić-Guliashvili
Ili zamjenuti pozicije Hasića i Giorgia, mada bi više volio vidjeti Hasića na 10 ili čak na second strikeru.
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Teško Hasić na desetku. I jučer je usporavao napade užasno puno. Cijenim njegov kvalitet, ali za jučerašnje utakmice sa onakvom ulogom nije npr, a takvih utakmica mi dosta imamo.H8Z7 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 22:27Mislim da Hasić ne ostaje, a ako nekim čudom ostane možda ovako nešto?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 apr 2024, 22:24Ljeto 2026
Čataković
Ili zamjenuti pozicije Hasića i Giorgia, mada bi više volio vidjeti Hasića na 10 ili čak na second strikeru.
Ta varijanta sa Hasićem na RW a Gulisha 10ka, to bi se moglo probati.
Vidjet ćemo sve, ali najbitnije nam je dovesti stopera i veznjaka. Eventualno bi ja i golmana, ali otom potom.
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
-
- Kontakt:
Znaci Sloga i definitivno odustaje od Evrope danas.
Idemo u Evropu samo pitanje prestiža tj sa koje pozicije 3 ili 4.Valjalo bi da uzmemo derbi jer Velez pusi od Zrinjskog
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Atmosfera na tribinama i klubu ok. Rezultati dobri, evropa nadohvat ruke. Nadam se da ćemo podizati formu i kvalitet još više, i biti dodatno konkurentniji naredne sezone za titulu.
Jako bitan prelazni rok je na ljeto.
-
- Kontakt:
Golman?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 apr 2024, 22:31Teško Hasić na desetku. I jučer je usporavao napade užasno puno. Cijenim njegov kvalitet, ali za jučerašnje utakmice sa onakvom ulogom nije npr, a takvih utakmica mi dosta imamo.H8Z7 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 22:27Mislim da Hasić ne ostaje, a ako nekim čudom ostane možda ovako nešto?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 apr 2024, 22:24
Ljeto 2026
Čataković
Vidjet ćemo sve, ali najbitnije nam je dovesti stopera i veznjaka. Eventualno bi ja i golmana, ali otom potom.
Bolje od Ilieva sigurno ne mozemo naci.Covjek ima sve ono sto nam treba i sto treba jedan golman da ima.Produziti sto prije,rijesenje na duze staze.
Stoper nam sigurno treba pogotovo ako planiramo nastaviti sa 352.Jedan jaci veznjak i neko lijevo
Zahvalit se Durakovicu,Penarandi,Anicicu i eventualno jos nekome
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Ima li neko info kako igrači čekaju derbi? Smatram da i oni jedva čekaju da istrče na teren.
L'otavo re di Roma F.T.
Mislim da je @GiS mislio da rezervnog, Rogić mi je drag ali nije nešto ni za rezerve, i suglasan sam sa ovim što je napisao. Ilievu ugovor i golmana dovesti za klupe. Štoper, Veznjak, lijevo krilo, lijevi bek. Biti će interesantno vidjeti šta će se dešavati.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 apr 2024, 22:55Golman?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 apr 2024, 22:31Teško Hasić na desetku. I jučer je usporavao napade užasno puno. Cijenim njegov kvalitet, ali za jučerašnje utakmice sa onakvom ulogom nije npr, a takvih utakmica mi dosta imamo.
Bolje od Ilieva sigurno ne mozemo naci.Covjek ima sve ono sto nam treba i sto treba jedan golman da ima.Produziti sto prije,rijesenje na duze staze.
Stoper nam sigurno treba pogotovo ako planiramo nastaviti sa 352.Jedan jaci veznjak i neko lijevo
L'otavo re di Roma F.T.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Rogić OUT, dovesti golmana koji će biti konkurentan Ilievu. Koji nije uopšte bajan, ali jeste bolji od onog što smo u prethodnim sezonama imali.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 apr 2024, 22:55Golman?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 apr 2024, 22:31Teško Hasić na desetku. I jučer je usporavao napade užasno puno. Cijenim njegov kvalitet, ali za jučerašnje utakmice sa onakvom ulogom nije npr, a takvih utakmica mi dosta imamo.
Durakovića bi poslao na posudbu kao i Matanovića, Penaranda ako ima kakva mušterija za prodati, ili da ga neko ima volje dovesti u svoje redove samo da se riješimo njegove plate, jer realno do sad je morao pokazati više, a Duljević sa 3 utakmice u godinu dana je konkretniji već sada od njega.
Aničiću svakako ističe ugovor, dobar čovjek prije svega, ali nažalost povrede i godine su učinile svoje.
Uglavnom, 2 ozbiljnog kvaliteta igrača nam trebaju( stoper i veznjak ), a ovo ostalo ima 100 kombinacija, moći će se izabrati najbolje.
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, adoado, ajdohordas, Amidzaa, AuroraBorealis, Beli98, Bing [Bot], bordobijeli, bosnas_, Combattente87, Cwirek, Fudo, HyperOS, insimadop, James1987, johntravolta123, Kockoglavi, Lecler, leo1946, Lewy21, MaroonBjelave, misstianopenaldo, MojaMalenkost, Oerde, PapakIzSa, plisek, Posejdon, Rajvosa4ever, ristagrad, Riziko, ronaldo99, SamoDaKazeem, samoFKS, Sinfoc1986, spezial, stokastoka23, strahmeipomisliti, Tarapi, USB, vedinjo98, Venom, Vrhbosnian, WeekendOffender, zagorski i 332 gosta.