Najidealniji rezultat.bordobijeli je napisao/la: ↑07 apr 2024, 22:11X rezultat po mjeri. Borac iducu mora slogu dobiti, Velez ide zrinjskom.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Mi smo dosad najvise odigrali utakmica sa borcem. I nijednu utakmicu borac nije bolji, i ibjedjen sam da bi borac uzeli 5 golova raxlike da smo mi imali sudisku pomoc kao sto je borac imao..
Takodje VINKO JE NAJBOLJI TRENER KOJEG SMO IMALI POSLE RATA..Vinko da je kod nas vec bi duplu krunu osvoili..
Podrzavam Rozmana i najgoasni sam u njegovoj obrani, al nekako rastrkana nam je ekipa, i mnogo bolje smo izgledali kad je tek dosao..
Jel Anes krdzalic operisan ?
Takodje VINKO JE NAJBOLJI TRENER KOJEG SMO IMALI POSLE RATA..Vinko da je kod nas vec bi duplu krunu osvoili..
Podrzavam Rozmana i najgoasni sam u njegovoj obrani, al nekako rastrkana nam je ekipa, i mnogo bolje smo izgledali kad je tek dosao..
Jel Anes krdzalic operisan ?
Sloga je završila svoje, oni će do kraja prodat kome god bude trebalo kao što su danas Želji.
E sad ima taj kup, al iskreno sumnjam da će tu Zrinjski šta muljati, Evropa je sada baš blizu.
E sad ima taj kup, al iskreno sumnjam da će tu Zrinjski šta muljati, Evropa je sada baš blizu.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Izjednacise vrapci
Vinko klasika da pri 1:0 može 8 defanzivnih igrača uvest on bi uveo.
Gilasa vratit dokad on ima ugovor
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Ljeto 2026
Ako već ne bude ostao, moći će se sigurno lijepo zaraditi na njemu. Ma da bi sasvim ok bilo da ostane, samo onda je previše 3 desna krila pod uslovom da i Hasić ostane. Nekoga bi se morali riješiti.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Mislim da Hasić ne ostaje, a ako nekim čudom ostane možda ovako nešto?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 apr 2024, 22:24Ljeto 2026
Ako već ne bude ostao, moći će se sigurno lijepo zaraditi na njemu. Ma da bi sasvim ok bilo da ostane, samo onda je previše 3 desna krila pod uslovom da i Hasić ostane. Nekoga bi se morali riješiti.
Čataković
Duljević-Hasić-Guliashvili
Ili zamjenuti pozicije Hasića i Giorgia, mada bi više volio vidjeti Hasića na 10 ili čak na second strikeru.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Teško Hasić na desetku. I jučer je usporavao napade užasno puno. Cijenim njegov kvalitet, ali za jučerašnje utakmice sa onakvom ulogom nije npr, a takvih utakmica mi dosta imamo.H8Z7 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 22:27Mislim da Hasić ne ostaje, a ako nekim čudom ostane možda ovako nešto?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 apr 2024, 22:24Ljeto 2026
Čataković
Ili zamjenuti pozicije Hasića i Giorgia, mada bi više volio vidjeti Hasića na 10 ili čak na second strikeru.
Ta varijanta sa Hasićem na RW a Gulisha 10ka, to bi se moglo probati.
Vidjet ćemo sve, ali najbitnije nam je dovesti stopera i veznjaka. Eventualno bi ja i golmana, ali otom potom.
Sto Gabela kaze derbi u nedjelju u 20?
I kada teško je i kada je dobro, uvijek ću pjevat' za BIJELE I BORDO
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
⚜️Republika Bosna i Hercegovina⚜️
-
- Kontakt:
Za Vidica sezona zavrsena
Znaci Sloga i definitivno odustaje od Evrope danas.
Idemo u Evropu samo pitanje prestiža tj sa koje pozicije 3 ili 4.Valjalo bi da uzmemo derbi jer Velez pusi od Zrinjskog
Znaci Sloga i definitivno odustaje od Evrope danas.
Idemo u Evropu samo pitanje prestiža tj sa koje pozicije 3 ili 4.Valjalo bi da uzmemo derbi jer Velez pusi od Zrinjskog
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 07 apr 2024, 22:52, ukupno mijenjano 1 put.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Mogu vam reći da se nakon one agonije koja je prethodila kupu, dešavanjima sa Ziljkičem isl zadnjih 20 dana sve odvija u našu korist.
Atmosfera na tribinama i klubu ok. Rezultati dobri, evropa nadohvat ruke. Nadam se da ćemo podizati formu i kvalitet još više, i biti dodatno konkurentniji naredne sezone za titulu.
Jako bitan prelazni rok je na ljeto.
Atmosfera na tribinama i klubu ok. Rezultati dobri, evropa nadohvat ruke. Nadam se da ćemo podizati formu i kvalitet još više, i biti dodatno konkurentniji naredne sezone za titulu.
Jako bitan prelazni rok je na ljeto.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
-
- Kontakt:
Golman?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 apr 2024, 22:31Teško Hasić na desetku. I jučer je usporavao napade užasno puno. Cijenim njegov kvalitet, ali za jučerašnje utakmice sa onakvom ulogom nije npr, a takvih utakmica mi dosta imamo.H8Z7 je napisao/la: ↑07 apr 2024, 22:27Mislim da Hasić ne ostaje, a ako nekim čudom ostane možda ovako nešto?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 apr 2024, 22:24
Ljeto 2026
Čataković
Vidjet ćemo sve, ali najbitnije nam je dovesti stopera i veznjaka. Eventualno bi ja i golmana, ali otom potom.
Bolje od Ilieva sigurno ne mozemo naci.Covjek ima sve ono sto nam treba i sto treba jedan golman da ima.Produziti sto prije,rijesenje na duze staze.
Stoper nam sigurno treba pogotovo ako planiramo nastaviti sa 352.Jedan jaci veznjak i neko lijevo
Zahvalit se Durakovicu,Penarandi,Anicicu i eventualno jos nekome
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Treba nam golman jer je ovaj došao s povrijeđenom rukom.

Ne znam za vas ali jedva čekam derbi imam osjećaj da ćemo ih dobiti.
Ima li neko info kako igrači čekaju derbi? Smatram da i oni jedva čekaju da istrče na teren.

Ima li neko info kako igrači čekaju derbi? Smatram da i oni jedva čekaju da istrče na teren.
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Zna li neko šta je sa Penom, vraća li se ubrzo. Nekako ja još vjerujem da on može pokazati puno.
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.
Mislim da je @GiS mislio da rezervnog, Rogić mi je drag ali nije nešto ni za rezerve, i suglasan sam sa ovim što je napisao. Ilievu ugovor i golmana dovesti za klupe. Štoper, Veznjak, lijevo krilo, lijevi bek. Biti će interesantno vidjeti šta će se dešavati.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 apr 2024, 22:55Golman?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 apr 2024, 22:31Teško Hasić na desetku. I jučer je usporavao napade užasno puno. Cijenim njegov kvalitet, ali za jučerašnje utakmice sa onakvom ulogom nije npr, a takvih utakmica mi dosta imamo.
Bolje od Ilieva sigurno ne mozemo naci.Covjek ima sve ono sto nam treba i sto treba jedan golman da ima.Produziti sto prije,rijesenje na duze staze.
Stoper nam sigurno treba pogotovo ako planiramo nastaviti sa 352.Jedan jaci veznjak i neko lijevo
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Rogić OUT, dovesti golmana koji će biti konkurentan Ilievu. Koji nije uopšte bajan, ali jeste bolji od onog što smo u prethodnim sezonama imali.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑07 apr 2024, 22:55Golman?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑07 apr 2024, 22:31Teško Hasić na desetku. I jučer je usporavao napade užasno puno. Cijenim njegov kvalitet, ali za jučerašnje utakmice sa onakvom ulogom nije npr, a takvih utakmica mi dosta imamo.
Durakovića bi poslao na posudbu kao i Matanovića, Penaranda ako ima kakva mušterija za prodati, ili da ga neko ima volje dovesti u svoje redove samo da se riješimo njegove plate, jer realno do sad je morao pokazati više, a Duljević sa 3 utakmice u godinu dana je konkretniji već sada od njega.
Aničiću svakako ističe ugovor, dobar čovjek prije svega, ali nažalost povrede i godine su učinile svoje.
Uglavnom, 2 ozbiljnog kvaliteta igrača nam trebaju( stoper i veznjak ), a ovo ostalo ima 100 kombinacija, moći će se izabrati najbolje.
Trenutno korisnika/ca: BeYaZ, hz35, Lavcina, mosarajvosa83, nedimmmm1337 i 51 gost.