Daleko mu kuca, otkad ne igra preporodili smo se. Treba ga otpremit negdje za venecuelu, sto prije to bolje.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo

Neka dva momemta u skorijoj budučnosti mogu dosta uticati na nas.
Pa imaš problema sa štoperima. Ovaj mali Čelik ne može biti bačen u vatru jer još nedorastao za premijer ligu a ostali štoperi su prosjek.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑07 apr 2024, 23:18Opet se mora dovesti 5+ igrača,onda ide kukanje kako je to teško ugrati![]()
Treba ti dobar loptaš u veznom redu, koji zna braniti prostor.
Sa Beganovićem se možemo strpiti ali lijevi bek škripi.
Bitno je ne mijenjati ovu dobitnu kombinaciju Kyeremeh + Hamza, i to je vec spremno za sljedecu sezonu.
- belosevic23
- Kontakt:
- luckystrike
- Kontakt:
Živo me kopka, nisam ono nikad prije vidio, pa ako neko zna kakav je razgovor bio na tribini s igračima? Može i u PP ako je nešto tajnovito.
Hvala.
i mene zanima, jel neko bio na sjeveru tu?luckystrike je napisao/la: ↑08 apr 2024, 00:06Selam,
Živo me kopka, nisam ono nikad prije vidio, pa ako neko zna kakav je razgovor bio na tribini s igračima? Može i u PP ako je nešto tajnovito.
Hvala.
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- napoleon72
- Kontakt:
1946
90ka deseti heroj Bosne
i ja isto se uopste ne nadam da cemo uzeti jer prvenstveno nemamo nase igrace koji ce ginuti . PRosli derbi je sve pokazao . Sta zna Peneranda i ostali stranci sta je derbi . Remi da izvucemo je dostanapoleon72 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 07:38Ma ja nikako nisam optimista za derbi, mi dole ne znamo igrat, ne znamo odgovorit na njihovu agresivnost. Ne vjerujem da ce nas pregazit kao zadnji put al mislim da ce dobit, 1:0 ili 2:1. Dvije pobjede na Grbavici u 10 godina dovoljno govore. To nam je gostovanje haman kao Pecara i Bilino u vakat.
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Gubit cemo sa 1:0 i prije nego počne, ako krenemo sa 3-5-2. Jedini logičan sastav za derbi je: Iliev, Beganović, Soldo, Aničić, Radović, Buljubašić, Julardžija, Mustafić, Hasić, Duljević i Čataković.napoleon72 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 07:38Ma ja nikako nisam optimista za derbi, mi dole ne znamo igrat, ne znamo odgovorit na njihovu agresivnost. Ne vjerujem da ce nas pregazit kao zadnji put al mislim da ce dobit, 1:0 ili 2:1. Dvije pobjede na Grbavici u 10 godina dovoljno govore. To nam je gostovanje haman kao Pecara i Bilino u vakat.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
- napoleon72
- Kontakt:
I da prosli nije, zadnjih 5-6 jest. Zadnja pobjeda 0:3, u aprilu 2019. godine. Poslije toga izgubili 5:2, pa bilo 0:0 gdje im je ponisten gol (jako tijesna situacija), pa izgubili 2:0, pa onih 2:2 et jedina dobra utakmica dole, s obzirom da smo igrali s igracem manje sat vremena, i onda ovih 3:0.
1946
90ka deseti heroj Bosne
- TurkishAirlines
Kad smo panicno reagovali protiv Igmana u zadnjim minutama, nije ni cudo sto nam zeljo uvijek u zadnjim minutama daje golove.napoleon72 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 07:38Ma ja nikako nisam optimista za derbi, mi dole ne znamo igrat, ne znamo odgovorit na njihovu agresivnost. Ne vjerujem da ce nas pregazit kao zadnji put al mislim da ce dobit, 1:0 ili 2:1. Dvije pobjede na Grbavici u 10 godina dovoljno govore. To nam je gostovanje haman kao Pecara i Bilino u vakat.
Julardjija istu gresku napravio ko protiv Borca, samo smo tad primili gol u 90+min a sad nismo.
Da je zeljo izgubio jucer, drugaciji bi osjecaj imao za derbi. Ovako vise vjerujem u pobjedu.
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
bukvalno, druga ce prica biti sad ali ne ocekujem nista specijalno. Moguce je da ih natrpamo, a i oni nas. Nista se ne zna. Svaka nosi 3 boda, nebitno igman ili servi
Trenutno korisnika/ca: admir1946, amypitar, aqarius, Arhitekt, ASD, boki86, bordobijeli, bordospartanac, Bosniacum Lilium, Cautinho, Dadox, Dave, EastMadness, Google Adsense [Bot], hajroooooo, HordasFks, hotonjskimaher, HZbec, Imamkarbarum, J1897, Jadnimi, JavierBosnia, johntravolta123, JuricaSpindl, Kaunas, Kyle88, Lecler, ledesma, leo1946, Lokomotifa, Mana, MaroonBjelave, mire971, moreno123, nebeskasila, Poligon10, Posejdon, r3m1, Rajvosa4ever, rimljanin90, Rodman, ronaldo99, samoFKS, sekac, Shategabri, strahmeipomisliti, supervizor, tenpenny, Tracy3McGrady, Venom i 519 gostiju.