Daleko mu kuca, otkad ne igra preporodili smo se. Treba ga otpremit negdje za venecuelu, sto prije to bolje.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Opet se mora dovesti 5+ igrača,onda ide kukanje kako je to teško ugrati 

Stoper, lijevi bek, desetka. To fali ovoj ekipi (uz ostanak Ajdina).
Glupo je i pričati o važnosti derbi utakmice sa zeljezničarom ali bi jako dobro bilo izaći iz nje neporažen da bi se zadržala ta pozitivna atmosfera u timu i klubu općenito a za nas po meni je još važnije ko će ući u to finale kupa, ako kojim slučajem to budu borac i zrinski bio bi to veliki plus za nas jer bi imali skoro sigurno to 4 mjesto i ekipa bi bila dosta rasterečenija bez priska i puno bi lakše igrali te utakmice koje na slijede, naročito borac i Velž na Koševu.
Neka dva momemta u skorijoj budučnosti mogu dosta uticati na nas.
Neka dva momemta u skorijoj budučnosti mogu dosta uticati na nas.
Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Pa imaš problema sa štoperima. Ovaj mali Čelik ne može biti bačen u vatru jer još nedorastao za premijer ligu a ostali štoperi su prosjek.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑07 apr 2024, 23:18Opet se mora dovesti 5+ igrača,onda ide kukanje kako je to teško ugrati![]()
Treba ti dobar loptaš u veznom redu, koji zna braniti prostor.
Sa Beganovićem se možemo strpiti ali lijevi bek škripi.
Bitno je ne mijenjati ovu dobitnu kombinaciju Kyeremeh + Hamza, i to je vec spremno za sljedecu sezonu.
- belosevic23
- Kontakt:
Dokle je ovaj Grk jel sletio, znal se sta
- luckystrike
- Kontakt:
Selam,
Živo me kopka, nisam ono nikad prije vidio, pa ako neko zna kakav je razgovor bio na tribini s igračima? Može i u PP ako je nešto tajnovito.
Hvala.
Živo me kopka, nisam ono nikad prije vidio, pa ako neko zna kakav je razgovor bio na tribini s igračima? Može i u PP ako je nešto tajnovito.
Hvala.
i mene zanima, jel neko bio na sjeveru tu?luckystrike je napisao/la: ↑08 apr 2024, 00:06Selam,
Hvala.
2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
- napoleon72
- Kontakt:
Ma ja nikako nisam optimista za derbi, mi dole ne znamo igrat, ne znamo odgovorit na njihovu agresivnost. Ne vjerujem da ce nas pregazit kao zadnji put al mislim da ce dobit, 1:0 ili 2:1. Dvije pobjede na Grbavici u 10 godina dovoljno govore. To nam je gostovanje haman kao Pecara i Bilino u vakat.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Nasa najveca pobjeda je sto smo istrpili trenera i sto u mozda prvi put otkad pratim Sarajevo imamo zajednistvo u ekipi. Ja se ne sjecam od 98 pa na dalje da su momci ovako ginuli jedan za drugog. Bravo strucni stab, bravo Mirvicu. Idemo po pobjedu tamo
i ja isto se uopste ne nadam da cemo uzeti jer prvenstveno nemamo nase igrace koji ce ginuti . PRosli derbi je sve pokazao . Sta zna Peneranda i ostali stranci sta je derbi . Remi da izvucemo je dostanapoleon72 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 07:38Ma ja nikako nisam optimista za derbi, mi dole ne znamo igrat, ne znamo odgovorit na njihovu agresivnost. Ne vjerujem da ce nas pregazit kao zadnji put al mislim da ce dobit, 1:0 ili 2:1. Dvije pobjede na Grbavici u 10 godina dovoljno govore. To nam je gostovanje haman kao Pecara i Bilino u vakat.
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Gubit cemo sa 1:0 i prije nego počne, ako krenemo sa 3-5-2. Jedini logičan sastav za derbi je: Iliev, Beganović, Soldo, Aničić, Radović, Buljubašić, Julardžija, Mustafić, Hasić, Duljević i Čataković.napoleon72 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 07:38Ma ja nikako nisam optimista za derbi, mi dole ne znamo igrat, ne znamo odgovorit na njihovu agresivnost. Ne vjerujem da ce nas pregazit kao zadnji put al mislim da ce dobit, 1:0 ili 2:1. Dvije pobjede na Grbavici u 10 godina dovoljno govore. To nam je gostovanje haman kao Pecara i Bilino u vakat.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Prošli derbi nije mjerilo, znas se zbog čega.
- napoleon72
- Kontakt:
I da prosli nije, zadnjih 5-6 jest. Zadnja pobjeda 0:3, u aprilu 2019. godine. Poslije toga izgubili 5:2, pa bilo 0:0 gdje im je ponisten gol (jako tijesna situacija), pa izgubili 2:0, pa onih 2:2 et jedina dobra utakmica dole, s obzirom da smo igrali s igracem manje sat vremena, i onda ovih 3:0.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
- TurkishAirlines
Kad smo panicno reagovali protiv Igmana u zadnjim minutama, nije ni cudo sto nam zeljo uvijek u zadnjim minutama daje golove.napoleon72 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 07:38Ma ja nikako nisam optimista za derbi, mi dole ne znamo igrat, ne znamo odgovorit na njihovu agresivnost. Ne vjerujem da ce nas pregazit kao zadnji put al mislim da ce dobit, 1:0 ili 2:1. Dvije pobjede na Grbavici u 10 godina dovoljno govore. To nam je gostovanje haman kao Pecara i Bilino u vakat.
Julardjija istu gresku napravio ko protiv Borca, samo smo tad primili gol u 90+min a sad nismo.
Da je zeljo izgubio jucer, drugaciji bi osjecaj imao za derbi. Ovako vise vjerujem u pobjedu.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Jako loše igraju na grbavici u zadnjih par godina, a ovu ekipu ne krasi karakter da će se zainatiti zbog prošlog derbija. Tako da i bod ne bio loš, uzevši u obzir da se i Rožman ne snalazi baš najbolje u ovim utakmicama. A oni se nalože više od nas na derbi kao da im svaki put bukvalno život ovisi, mržnja im je veća postala od rivalstva. A nekim od naših balerina taj derbi nije jasan skroz.
Dati im posjed i čekati našu priliku kroz kontre. Jedna bomba Hamze je dovoljna da nam donese 3b.
bukvalno, druga ce prica biti sad ali ne ocekujem nista specijalno. Moguce je da ih natrpamo, a i oni nas. Nista se ne zna. Svaka nosi 3 boda, nebitno igman ili servi
NEMA NAZAD
Lukša Jakobušić smjenjen u Hajduku, šteta što nije par dana ranije, mislim da bi bio pun pogodak za direktora kluba.
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, miguelramos, Morgen19 i 38 gostiju.