Ex boys
Hvala brate. ****, osramotismo se, govorio sam da momak ne smije sam ic kuci, al sve kontaju ko ce ga napast...Direktorcic je napisao/la: ↑08 apr 2024, 23:16Bez obzira na sve, tuta ostaje moj realni brat u ovom virtuelnom svijetututankamon1905 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 23:14Bice brate svega nocas i sutra, moje je samo da cuvam udarni. Dobro sam se sakrio. IP adresu isto konstantno mijenjam
Nadam se da ce biti pametni pa ih ostaviti za iduci vikend kada budemo igrali na nasem stadionu. Previse bi bilo rizicno da ih ponesu pod BB, pretresat ce ih od glave do pete na ulazu sigurno u nadi da vrate par transova.Direktorcic je napisao/la: ↑08 apr 2024, 23:24To ako se ponese pod BB i provuku se i zapale, pucat ce se iz pusaka na navijace.A veliko je pitanje sta ce biti sa gostujucim navijacima za ovaj derbi,sad je ovo opasnoMostarskiSin je napisao/la: ↑08 apr 2024, 23:19Ponijet ce ih pod BB za vikend jedino ako su mahnitiTheNoblesMo je napisao/la: ↑08 apr 2024, 23:17Kakva je sad procedura, bi li ih trebali u subotu donijet pod bb i zapaliti ili sta?![]()
Sto bi Senijad Ibricic rekao „znam gdje zivis“tutankamon1905 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 23:27Hvala brate. ****, osramotismo se, govorio sam da momak ne smije sam ic kuci, al sve kontaju ko ce ga napast...Direktorcic je napisao/la: ↑08 apr 2024, 23:16Bez obzira na sve, tuta ostaje moj realni brat u ovom virtuelnom svijetututankamon1905 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 23:14
Bice brate svega nocas i sutra, moje je samo da cuvam udarni. Dobro sam se sakrio. IP adresu isto konstantno mijenjam
Zato sam ja sad preuzeo udarni. Nema predaje !!
Zar se trebaju ugasiti nakon kradje zastava ili gubitka zastava u tuci?Nisam upucen,kako ti kodeksi idu?Tko pise te kodekse i gdje je pecet?MostarskiSin je napisao/la: ↑08 apr 2024, 23:28Nadam se da ce biti pametni pa ih ostaviti za iduci vikend kada budemo igrali na nasem stadionu. Previse bi bilo rizicno da ih ponesu pod BB, pretresat ce ih od glave do pete na ulazu sigurno u nadi da vrate par transova.Direktorcic je napisao/la: ↑08 apr 2024, 23:24To ako se ponese pod BB i provuku se i zapale, pucat ce se iz pusaka na navijace.A veliko je pitanje sta ce biti sa gostujucim navijacima za ovaj derbi,sad je ovo opasnoMostarskiSin je napisao/la: ↑08 apr 2024, 23:19
Ponijet ce ih pod BB za vikend jedino ako su mahniti![]()
Bit ce zanimljivo sutra, ako imaju imalo casti ugasit ce se
neka promjene ime i idemo na novoTurkishAirlines je napisao/la: ↑08 apr 2024, 23:29Strah me i pomisliti sta bi bilo da se ultrasi ugase
mozda da vrate torcida mostarMorecambe je napisao/la: ↑08 apr 2024, 23:31neka promjene ime i idemo na novoTurkishAirlines je napisao/la: ↑08 apr 2024, 23:29Strah me i pomisliti sta bi bilo da se ultrasi ugase![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], mosarajvosa83 i 13 gostiju.