nikad. Pa samo ova 1905 i loyals su previse za jednu torbu. Nasa "Sarajlije" jedva u jednu stane, a tu je negdje velicinom sa "1905"raketaspadobranom je napisao/la: ↑08 apr 2024, 23:29Moze, ovo sve sa ograde stane u jednu torbu za trening srednje velicine
Tako ce 99% i biti. Kakva Zvijezda..
Vi ste smjesni teletabisi, tabamo vas gdje stignemo. I u starom gradu gledate preko ramena
Neka jednostavno zamole RA da ih puste na tribinu, ionako ocevi vecine njih imaju dresove Veleza sakrivene u ostavama, po ormarima, na tavanima i sl.LondonRed je napisao/la: ↑08 apr 2024, 23:33Hajmo malo biti realni,Ultrasi jesu sigurno medju top 5 navijački skupina u državi,ne gledajući nacionalni prefix imaju jako dobar ultra mentalitet !
Po meni bi sad najbolje bilo i samim tim da pokazu da su gospoda i mangupi !Da do kraja sezone ne dolaze organizovano i da ne idu u kop,izgurati do kraja sezone tako a onda osnovati novu grupu i krenuti žestoko.
Mozes ga ostaviti kao suvenir na sjecanje bili jednom jedni Ultrasi...tutankamon1905 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 23:27Hvala brate. ****, osramotismo se, govorio sam da momak ne smije sam ic kuci, al sve kontaju ko ce ga napast...Direktorcic je napisao/la: ↑08 apr 2024, 23:16Bez obzira na sve, tuta ostaje moj realni brat u ovom virtuelnom svijetututankamon1905 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 23:14
Bice brate svega nocas i sutra, moje je samo da cuvam udarni. Dobro sam se sakrio. IP adresu isto konstantno mijenjam
Zato sam ja sad preuzeo udarni. Nema predaje !!
Nema potrebe da to rade jer im nije pao udarni transparent. Potop je ravan tome, ali pravila su jasna.LondonRed je napisao/la: ↑08 apr 2024, 23:33Hajmo malo biti realni,Ultrasi jesu sigurno medju top 5 navijački skupina u državi,ne gledajući nacionalni prefix imaju jako dobar ultra mentalitet !
Po meni bi sad najbolje bilo i samim tim da pokazu da su gospoda i mangupi !Da do kraja sezone ne dolaze organizovano i da ne idu u kop,izgurati do kraja sezone tako a onda osnovati novu grupu i krenuti žestoko.
Nzm ko je dobio po pichki prije nekoliki danaGanola1921 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 23:36Vi ste smjesni teletabisi, tabamo vas gdje stignemo. I u starom gradu gledate preko ramena
Pokoj im dusi, bog da im dusu prostikupus army je napisao/la: ↑08 apr 2024, 23:36Realno Ultrasi su bili ozbiljna ekipa, na stranu sve, ali dugi niz su bili konstanta od domaće lige do Evrope. Držali su se kodexa, a ubjedjen sam da će i sad ispoštovati i ugasiti grupu, ako ne uspiju da vrate zastave, a sumnjam da je Red Army bas lud da se kocka sa nekim fajtom za zastave, kako kodex nalaže.
Pozdrav, jesi mozda vidio koliko vas nosi taj ruksak i u kojem pravcu su otisli?
Ganola1921 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 23:36Vi ste smjesni teletabisi, tabamo vas gdje stignemo. I u starom gradu gledate preko ramena
Ne znam ni jaTurkishAirlines je napisao/la: ↑08 apr 2024, 23:37Nzm ko je dobio po pichki prije nekoliki danaGanola1921 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 23:36Vi ste smjesni teletabisi, tabamo vas gdje stignemo. I u starom gradu gledate preko ramena![]()
Trenutno korisnika/ca: GradKamena2, laszlo, siroki1991 i 23 gosta.