Hoće li biti Bingo ili Konzum u sklopu ovog centra,ne vidi se na slikama?svrakino1921 je napisao/la: ↑09 apr 2024, 16:40I neću Vam više dosađivati do nedjelje iza 22 sata ako Željo pobjedi ili odigra remi
Vidim da sam Vam dosadan
Samo Vi nastavite o udarnim transovima i gašenjima jednih drugih a nijedan trans nije uzet na šake
Sve nake prevare...
Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
- RollingPaper
- Kontakt:
Nije pao glavni udarni trans "ULTRAS". Nece se grupa gasit.
Jesu dozivjeli sramotu i ogroman minus ali nemaju potrebe da se gase. Zato mnoge grupe ne nose udarni transparent na mnoge utakmice, zbog ovakvih stvari.
Jesu dozivjeli sramotu i ogroman minus ali nemaju potrebe da se gase. Zato mnoge grupe ne nose udarni transparent na mnoge utakmice, zbog ovakvih stvari.
- AllGunsBlazing
- Kontakt:
Kmecali bi i vi, ali niste sigurni da li da kmecite na prvi ili na drugi udarni, na "Bog voli zelju", "o sole mio" ili "ljubav se zove imenom tvojim". Red je nabrojati i ove sto nisu usli u kategoriju "glavni trans", a vrijedni su spomena: CCB, nema predaje (mozda i ima, predali su trans) x2, "vi nas mrzite...".
Celik!3,2,2.
Ok, ugasila nas je ugašena grupa, Jel pošteno?
- Beduin
- Kontakt:
Ja, i?feniksptica je napisao/la: ↑09 apr 2024, 13:27Na temi ne mos doc do rijeci od navijaca Celika i Slobode.
PLBiH![]()
![]()
Ne grijesi dusu u ovaj mubarek dan bolan. Na postacima treniras strogocu.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Bolje se ugasiti,nego biti objekat ismijavanja i brutalne sprdnjeRollingPaper je napisao/la: ↑09 apr 2024, 17:06Nije pao glavni udarni trans "ULTRAS". Nece se grupa gasit.

Sto za 100 godina vode Neretvom protece ih nece oprati

-
- Kontakt:
Niste se ni vi devedesetih oglasavali, nece ni oni, presutice se kao i vi i praviti ludi.avalPacidoroP je napisao/la: ↑09 apr 2024, 13:54Hoće li se ultrasi oglasiti, čisto da vidim koje će opravdanje naći da ostanu na sceni![]()
Po svim pravilima vec su trebali dati saopstenje da se gase,ovako ako to ne urade nikad se nijedna grupa u BiH nece ugasiti,uvijek ce nesto izmisliti,halo bola njima je skinuta citava ograda sa zadnje tekme jedino da im jos papu otmemo pa da ih ugasimo

-
- Kontakt:
Šta vi mislite o Ultrasima?
Alo bola imate li stida kakvi ultrasi vi ste skutorcida
- QUARTERBACK
- Kontakt:
a jel fakat ovaj tutankamon prosipa pricu po forumu kako je kod njega jos ovaj jedan preostali udarni trans koji vidi svjetlo dana jednom godisnje
e jesu ih ugasili sta je ovo ovako

Pojma ti nemas ako su ti Voli Bog Zelju svog i O Sole Mio u kategoriji glavnih/bitnih transparenata.AllGunsBlazing je napisao/la: ↑09 apr 2024, 17:07Kmecali bi i vi, ali niste sigurni da li da kmecite na prvi ili na drugi udarni, na "Bog voli zelju", "o sole mio" ili "ljubav se zove imenom tvojim". Red je nabrojati i ove sto nisu usli u kategoriju "glavni trans", a vrijedni su spomena: CCB, nema predaje (mozda i ima, predali su trans) x2, "vi nas mrzite...".
- invincible1921
- Kontakt:
Meni nije nimalo ni fascinantno ni smijesno ovo sto uzpovci pisu u 2024. jer ce pisat i mislit i u 2134....meni je fascinatnije da se neko u 2024. cudi i da je sokiran jer tako misle...
...da se dotaknemo cisto kulture..to su ljudi koji su srusili dva najpoznatija spomenika grada u kojem zive i da se razumijemo srusice opet ako im zapadne prilika ..to su ljudi koji najpoznatiji spomenik zovu "nakupinom kamenja" i simbolom turske okupacije...da ne idemo dalje s primjerima iz ostalih sfera
...da se dotaknemo cisto kulture..to su ljudi koji su srusili dva najpoznatija spomenika grada u kojem zive i da se razumijemo srusice opet ako im zapadne prilika ..to su ljudi koji najpoznatiji spomenik zovu "nakupinom kamenja" i simbolom turske okupacije...da ne idemo dalje s primjerima iz ostalih sfera
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 09 apr 2024, 17:30, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=
E ako će se po tebi zvati grupa, ja sam odmah učlanjujem.tutankamon1905 je napisao/la: ↑09 apr 2024, 16:08Tako ce ti bit brate, al sacekajmo jos veceras sta ce se desit..Nisam ni ja budala nekom udarni transparent cuvat vjecno. Ako nece ovi iznad mene nista pokrenut, ja cu onda...al onda ce tuta bit glavni
sent from Alcatel, Ivory Coast

Ako iko zaslužuje podršku onda si to ti.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
- oldschool72
- Kontakt:
Koja nebuloza, uključi mozak malo. Ne nosiš "udarni "transparent na mnoge utakmice radi takvih stvari , onda ta krpa ne zaslužuje naziv udarni ako ga kačiš dva put godisnje.RollingPaper je napisao/la: ↑09 apr 2024, 17:06Nije pao glavni udarni trans "ULTRAS". Nece se grupa gasit.
Velež do groba
Zašto jednod dobrog čovjeka zvanog papa Franjo, dokazanog južnoameričkog ljevičara i pravu raju otimati u ime onih koji bi da "pale džamije" i "mlate muslimane"? Kakve veze imaju s papom Franjom? Evo da si rekao da treba otić u Madrid i pokenjat se na poglavnikov grob. Ali spominjat otimanje pape Franje kao da je Red Army zaratio s Domom svećenika a ne Ultrasima.
Ovo je vamo preseason match tako opušteno.Beduin je napisao/la: ↑09 apr 2024, 17:10Ja, i?feniksptica je napisao/la: ↑09 apr 2024, 13:27Na temi ne mos doc do rijeci od navijaca Celika i Slobode.
PLBiH![]()
![]()
Ne grijesi dusu u ovaj mubarek dan bolan. Na postacima treniras strogocu.

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- Bazinga12345
- Kontakt:
Druže čovjek se zajebava samo.QUARTERBACK je napisao/la: ↑09 apr 2024, 17:22a jel fakat ovaj tutankamon prosipa pricu po forumu kako je kod njega jos ovaj jedan preostali udarni trans koji vidi svjetlo dana jednom godisnje![]()
⭐ Velež Mostar ⭐
Zadnja klupa
Zadnja klupa
Dokle ide ljudska glupost, nas šaka jada prati bh fudbal i ide na stadion, a oni još priželjkuju neko gašenje jedne grupe.
Ne pametujte mnogo, kiks ultrasa, nažalost igra se toliko prljavo da se više ne bira način kako doći do krpe i to je to.
Neka ultrasi prebrode to, i nastave biti prisutni svugdje, jer fudbal bez navijaca ne želi niko.
Ne pametujte mnogo, kiks ultrasa, nažalost igra se toliko prljavo da se više ne bira način kako doći do krpe i to je to.
Neka ultrasi prebrode to, i nastave biti prisutni svugdje, jer fudbal bez navijaca ne želi niko.