Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Nema se sta tu pametovat, ako se ne ugase nakon pada cijele tribine mogu samo bit predmet sprdnje pod tim imenom dovijeka.
Ovakav gubitak krpa sumnjam da se desio ikom u historiji svjetske tifo scene, a ne samo balkanske.
Ko ovdje trazi nekakvo opravdanje od sebe pravi budalu.
Ovakav gubitak krpa sumnjam da se desio ikom u historiji svjetske tifo scene, a ne samo balkanske.
Zadnja izmjena: mostar_mo, dana/u 09 apr 2024, 17:52, ukupno mijenjano 1 put.
Nek se naše pjesme ore pjevat ćemo cijelu noć
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
nek Mostarom baklje gore s Veležom ću u smrt poć
i kad žarko sunce sija i kad hladne liju kiše
mi pjevamo našu pjesmu volim Velež nikog više
- QUARTERBACK
- Kontakt:
pa i ja sam mislio da je zajebancija al citajuci vise puta njegove postove ubjedio me da je kod njega taj trans fakatBazinga12345 je napisao/la: ↑09 apr 2024, 17:35Druže čovjek se zajebava samo.QUARTERBACK je napisao/la: ↑09 apr 2024, 17:22a jel fakat ovaj tutankamon prosipa pricu po forumu kako je kod njega jos ovaj jedan preostali udarni trans koji vidi svjetlo dana jednom godisnje![]()
e jesu ih ugasili sta je ovo ovako

-
- Kontakt:
Tiho tiho teče Neretva, nema više dušo baneraaaa

63. minut, Švicarska vodi Italiju 2:0, a ono
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
“Publika u Berlinu se očito zabavlja meksičkim valom”
Velid Spaho
Željezničar za život cijeli!💙
- feniksptica
- Kontakt:
Kakva rasprava. Pa na domacu utakmicu ga nisu ponijeli !!!!!
Pickasto
Barem vi, jos mi imate malo Brki dat para da ne zapinje pa onda da udjete
Pickasto
Niste legitimni.Beduin je napisao/la: ↑09 apr 2024, 17:10Ja, i?feniksptica je napisao/la: ↑09 apr 2024, 13:27Na temi ne mos doc do rijeci od navijaca Celika i Slobode.
PLBiH![]()
![]()
Ne grijesi dusu u ovaj mubarek dan bolan. Na postacima treniras strogocu.
Barem vi, jos mi imate malo Brki dat para da ne zapinje pa onda da udjete

Zadnja izmjena: feniksptica, dana/u 09 apr 2024, 17:55, ukupno mijenjano 1 put.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Ajde nelozi se vidis da je zajebancijaElimGarak je napisao/la: ↑09 apr 2024, 17:29Zašto jednod dobrog čovjeka zvanog papa Franjo, dokazanog južnoameričkog ljevičara i pravu raju otimati u ime onih koji bi da "pale džamije" i "mlate muslimane"? Kakve veze imaju s papom Franjom? Evo da si rekao da treba otić u Madrid i pokenjat se na poglavnikov grob. Ali spominjat otimanje pape Franje kao da je Red Army zaratio s Domom svećenika a ne Ultrasima.
-
- Kontakt:
Kaze kristijan šmit da im vratimoo transparente
Inače poznajavuci ove sa najmanje posto u republici Bosni i Hercegovine imaju posebno ime "UGROŽENI"

Inače poznajavuci ove sa najmanje posto u republici Bosni i Hercegovine imaju posebno ime "UGROŽENI"
Kabiri sije nove transparente.
-
- Kontakt:
- GrimReaper
- Kontakt:
Po pitanju dizanja transofa i gasenja a da je bas bilo veliko je kad je St.Pauli ugasio Borussije navijacku ali to je bilo tamo 2005. I imas isto kad su United Family (Navijaci Sunderlanda) trehnuli Sevillu u Londonu i maznuli im skoro sve sto je bilo kod njih.mostar_mo je napisao/la: ↑09 apr 2024, 17:36Nema se sta tu pametovat, ako se ne ugase nakon pada cijele tribine mogu samo bit predmet sprdnje pod tim imenom dovijeka.
Ali izgubiti cijelu ogradu jer si jako los potez povukao da dadnes tako nesto jednom liku koji to drzi u svom stanu je preludo.
I vi sto kenjate nije ovo Udarni ili bla bla bla oni imaju onaj bijeli veliki "Ultras" sa logom koji bude svaku 2-3-4 utakmicu tu, imali su onaj Nobles bijeli sa crvenom linijom i imali su ovaj 1905 svaki od ta tri bilo koji od njih da padne kraj je gotovo je. Svi ovi ostalih 8 su vecinom podgrupe (Bar mislim da je tako),sukladno tome gasenje je neminovno i nema te sanse a ni pravila koje bi moglo drugacije da ti kaze osim : Ugaseni su.
Life is temporary, but death is eternal.
You sold our soul, you told us its never gonna happen.
FREE RUI PINTO.
FREE RUI PINTO.
-
- Kontakt:
Stvarno je besmisleno da kanton Sarajevo gradi Grbavicu. Nek nadju sponzora ili tog strateskog partnera pa nek im on to gradi.
-
- Kontakt:
Znam burke nego me ovo bas nesto iznerviralo, sta imas vjerske objekte spominjati mamu im ebem?!Torino je napisao/la: ↑09 apr 2024, 08:22Ne bavimo se mi tim. Mi čuvamo vjerske objekte. Danas imamo kamene spomenike koji govore ko je kakav bio.scudetto89 je napisao/la: ↑09 apr 2024, 06:07Majku vam **** usta mogle bi mozda gorjeti crkve sta velite o tome?
04.10.2009 !
-
- Kontakt:
Zar vise treba pisat jel udarni ili nije udarni, ne govorimo o jednom transu govorimo o citavoj ogradi koja je bila na domacoj utakmici protiv Zvijezde. Da je ovo bilo prije utakmice ili par dana poslije rekli bi svi nisu bitni transovi i ta prica, al druze tebi se desi pola sata poslije utakmice na kojoj si sve ove transove imao. Tako da tu nema vise price.
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
- feniksptica
- Kontakt:
Sreca pa je Hajduk u qurcu i nemaju toliko vremena da se bave jos i Zrinjom. Inace bi bilo svega
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
- GrimReaper
- Kontakt:
Zaboli Torcidu za ovima hahahahfeniksptica je napisao/la: ↑09 apr 2024, 18:15Sreca pa je Hajduk u qurcu i nemaju toliko vremena da se bave jos i Zrinjom. Inace bi bilo svega

Life is temporary, but death is eternal.
FREE RUI PINTO.
FREE RUI PINTO.
-
- Kontakt:
Nek nam tuta troller kaze, kao sinoc sa fake slikom.GrimReaper je napisao/la: ↑09 apr 2024, 18:17Zaboli Torcidu za ovima hahahahfeniksptica je napisao/la: ↑09 apr 2024, 18:15Sreca pa je Hajduk u qurcu i nemaju toliko vremena da se bave jos i Zrinjom. Inace bi bilo svega![]()
![]()
![]()
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles
#Fuckthenobles
-
- Kontakt:
Trans koji ti nije na vise od 50% domacih tekmi na tribi ne moze i nije glavni trans. Pored toga ako ti nije na tekmama vise od 50% znaci da ga ne volis i ne gotivis.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Vazi,Istinasamo123 je napisao/la: ↑09 apr 2024, 17:12Niste se ni vi devedesetih oglasavali, nece ni oni, presutice se kao i vi i praviti ludi.avalPacidoroP je napisao/la: ↑09 apr 2024, 13:54Hoće li se ultrasi oglasiti, čisto da vidim koje će opravdanje naći da ostanu na sceni![]()

MITOMANI

HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- feniksptica
- Kontakt:
Ako ne smiju udarni trans nositi na domace utakmice ta grupa sama od sebe se treba ugasit. Nema je ko napadat.
Plavo oko plakalo je.
BOT (ponude u inbox)
BOT (ponude u inbox)
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 16 gostiju.