FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
85
51%
Prolazak u Play off
35
21%
Grupnu fazu
48
29%

Ukupno glasova: 168

Pitar6785
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Pitar6785 » 09 apr 2024, 17:10

Nidal ima sve da igra od prve minute, Anicica ubacit ako djete bude padalo radi pritiska. Francuz kljuc koji nije dao go od 1992 godine, i crnac koji mu nije do pupka a istih su godina.

Greska jedina je sto Rozman nije dobro pripremio ekipu za pocetak prvenstva, a Vico je iskoristio guzvu i unistio totalno samopouzdanje ekipe..

bavarian_bk
Kontakt:

Post Postao/la bavarian_bk » 09 apr 2024, 17:30

Kod nas bi rado imati kvalitetnog mladog igrača i sutra da ga prodamo za par miliona eura ali po mogućnosti da ne igra do jedno dvaes treće, jer je premlad. A i tad je nesiguran i bolje je gurati kakvog izlizanog starohana od 35 godina, bez obzira što je taj isti povrijeđen i u slabijoj formi. :bih:

Na ovakvim utakmicama se kale igrači, jednom mora odigrati derbi pa bolje da ga prvi put odigra sad nego sa 21om

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 09 apr 2024, 17:39

Tracy3McGrady je napisao/la:
09 apr 2024, 16:37
Nmg da vjerujem da neko kaze da je Julardzija los, momak je savremena osmica, možda će zvučati smiješno ali po mom mišljenju je kvalitet za reprezentaciju.
Ma Julardzija ima pluča ko Safet Isović. Tri utakmice moze da odigra istim tempom i intenzitetom.

Pitar6785
Kontakt:

Post Postao/la Pitar6785 » 09 apr 2024, 17:43

Neznam jel iko procito o cirkusu u svemir sa grbavice. Koja budala i investitor ce pristat na onu ponudu.

Kaze da tip ulaze godisnje 4 m€ (za budzet) i da im izgradi stadion kamp i neke hotele zgrade na koje nece imat pravi da bude vlasnik vec da samo bude upravljac tih objekata odredjeni vremenski period..Hotel u bh nijedan nema 8 m km profit godisnje, a taj novac bi bio dovoljan da plati za njihov budzet. Da mu cak i daju na 75 godina pravo upravljanja 300 m eura tacnije projekat bi kostao tipa 500 m€ (milijardu maraka) da bi na kraju ostao bez ista. A zeljo daje samo zemlju 50k m2..

Ovo je samo prica za budale sa juga..

Moze ovo al da covjek bude vlasnik 1/1 i objekata i kluba. A da njemu gredic iki siljak amaw komanduju sutra i postavljaju neke uslove NIKAD NA TO NIKO PRISTAT NECE. A da ne govorim o tone da mu par hiljada narkomana vode politiku..

A kad bi nesto i krenuli rezultatski po zlu ili ne svidjanje kako bi taj investitor hendla, prva stvar stabi u gradu zaplatili su ti hoteli zgrade..

Smjesno nasta su spali

endeende
Kontakt:

Post Postao/la endeende » 09 apr 2024, 18:28

Nmg da vjerujem da neko kaze da je Julardzija los, momak je savremena osmica, možda će zvučati smiješno ali po mom mišljenju je kvalitet za reprezentaciju.
Onda ja vjerovatno pratim kosarsku i rukomet pa i tamo i.a neki juraldzija
Uz Ancica Durakovica vjerovatno i najveca ubleha
Nama treba 8 ca cvrsta jaka iskusna da pravi prevagu u sredini ako imalo imas fudbalskog znanja znat ces da su DMF CMF AMF najbitniji igraci na terenu
Juraldzija klasicna uhleha trci u prazno po terenu rozmanov igrac dok je simon tu bice i on
SVI NA golubarnik !!!
SRUSIT CE HORDE SVE KORDONE...

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 09 apr 2024, 18:34

Treba nam Dzimi Dzomlija
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

BegovicRamiz
Kontakt:

Post Postao/la BegovicRamiz » 09 apr 2024, 18:36

Pantelija je napisao/la:
09 apr 2024, 16:25
scholsey je napisao/la:
09 apr 2024, 16:01
Živo me interesuje kako izgledaju roditelji brata Nidala? Mislim, jel realno očekivati da bude još krupniji?
stari mu je policajac, veci za glavu od Nidala :mrgreen:
Panto jel jos kod nas mislim da mu je dobar rodjak i generacija su
Hadziahmetovic il Hadziomerovic tako nesto
ofanzivni vezni je bio u pionirima
koliko sam upratio nije potpisao nikakav ugovor ako je jos kod nas ikako

ŠTA_JE
Kontakt:

Post Postao/la ŠTA_JE » 09 apr 2024, 19:18

Pitar6785 je napisao/la:
09 apr 2024, 17:43
Neznam jel iko procito o cirkusu u svemir sa grbavice. Koja budala i investitor ce pristat na onu ponudu.

Kaze da tip ulaze godisnje 4 m€ (za budzet) i da im izgradi stadion kamp i neke hotele zgrade na koje nece imat pravi da bude vlasnik vec da samo bude upravljac tih objekata odredjeni vremenski period..Hotel u bh nijedan nema 8 m km profit godisnje, a taj novac bi bio dovoljan da plati za njihov budzet. Da mu cak i daju na 75 godina pravo upravljanja 300 m eura tacnije projekat bi kostao tipa 500 m€ (milijardu maraka) da bi na kraju ostao bez ista. A zeljo daje samo zemlju 50k m2..

Ovo je samo prica za budale sa juga..

Moze ovo al da covjek bude vlasnik 1/1 i objekata i kluba. A da njemu gredic iki siljak amaw komanduju sutra i postavljaju neke uslove NIKAD NA TO NIKO PRISTAT NECE. A da ne govorim o tone da mu par hiljada narkomana vode politiku..

A kad bi nesto i krenuli rezultatski po zlu ili ne svidjanje kako bi taj investitor hendla, prva stvar stabi u gradu zaplatili su ti hoteli zgrade..

Smjesno nasta su spali
I jos plus u onoj video prezentaciji nema vise pomoćnog terena. A toliko su bili protiv davanja tog pomocnog terena a dodje Gredić I bukvalno prekonoci im ga izbrisa. Ali o sebi se zabavili akobogda.

Jadnimi
Kontakt:

Post Postao/la Jadnimi » 09 apr 2024, 19:47

Bosniak10 je napisao/la:
09 apr 2024, 13:36
Ni slučajno Čelika od prve, dovoljno je da napravi jednu veliku grešku da nas košta tekme. Tekme poput Igmana, Goška, Zvijezde bez problema može startat i dobijat 15-20 min u većim utakmicama.

Nego šta predviđate u ovom preteškom rasporedu?

Željo (gosti)
Borac (kući)
Zrinjski (gosti)
Velež (kući)
Sloga (gosti)

Bio bi prezadovoljan da se dobiju Velež i Sloga eventualno Željo a protiv Borca i Zrinjskog bi X bio vrh.
5 pobjeda, samo me brine gol razlika

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 09 apr 2024, 21:27

BegovicRamiz je napisao/la:
09 apr 2024, 18:36
Pantelija je napisao/la:
09 apr 2024, 16:25
scholsey je napisao/la:
09 apr 2024, 16:01
Živo me interesuje kako izgledaju roditelji brata Nidala? Mislim, jel realno očekivati da bude još krupniji?
stari mu je policajac, veci za glavu od Nidala :mrgreen:
Panto jel jos kod nas mislim da mu je dobar rodjak i generacija su
Hadziahmetovic il Hadziomerovic tako nesto
ofanzivni vezni je bio u pionirima
koliko sam upratio nije potpisao nikakav ugovor ako je jos kod nas ikako
koje je godiste
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 09 apr 2024, 21:54

Pitar6785 je napisao/la:
09 apr 2024, 14:11
PORAZ U DERBIJU JE KRIVICA ROZMANA ISKLJUCIVO. Simeone Rozman je pao u LOSE PRIPREMLJENOJ UTAKMICI PSIHICKI.

Reagovanje naseg golmana prije izvidjenja slobodnog udarca (15 minuta) je pokazatelj da ekipa nije bila spremna. Dali je situacija sa policijom i zabranom prisustva nadih igraca poremetila Rozmana igrace neznam i nika necemo saznat.

Ova skupstina zelje je ocito planska (uvjek planski ulaze u derbi, sto nije bitno za ostale utakmice al za derbije jeste jer to ujedinjuje igrace izkedjju sebe ss a i sto je najvaznije homogenizuje navijace sa igracina klubom dodatno, vec smo vidjeli da su im veze igrac ss sa navijacima bile pukle, odma su reagovali kupili bodove u slogi sad su doveli neke ljude relaksirali koliko mogu ispadanje iz lige, i bice zajebano. MI MORAMO NESTO URADIT KAO KLUB I NAVIJACI IGRACI, konstantno nasjedamo na plitke igre
Mi na derbiju nismo igrali. Zašto, nikada se neće saznati ali nismo igrali i to je to. Bilo prošlo i idemo dalje aBd po pobjedu sada u derbiju. Pozdrav
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

moreno123
Kontakt:

Post Postao/la moreno123 » 09 apr 2024, 21:57

Jest, savremena osmica sa 0 golova, 3 asistencije u sezoni i 0 dobrih lopti podvaljenih na utakmici, po prosjeku. Igrac ako je dobar on ce se istaci kad ostali igraju lose, Julardzija se nikad nije istakao nijednim potezom kada smo bili u losoj formi ili igrali losu utakmicu ekipno.

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 09 apr 2024, 21:59

Julardzija je do sada morao imati 47 golova i 532 asistencije.
Ko sve prati fudbal, bude me stid nekad !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

moreno123
Kontakt:

Post Postao/la moreno123 » 09 apr 2024, 21:59

TurkishAirlines je napisao/la:
09 apr 2024, 13:46
Julardjija u 90+ minuti je puno opasniji po nas gol nego po protivnicki.

Paniku koju on unese i to njegovo izbijanje lopti je vanserijski talenat, ako hoces da budes nefudbaler.
Da, veze on sa fudbalom nema a iskren da budem mislio sam na pocetku sezone da ce moci biti nesto od njega. 0 kreativnosti za veznog igraca, igra prvom do sebe najcesce.. Puno zuji a ne daje meda.

Amcho1
Kontakt:

Post Postao/la Amcho1 » 09 apr 2024, 22:04

moreno123 je napisao/la:
09 apr 2024, 21:59
TurkishAirlines je napisao/la:
09 apr 2024, 13:46
Julardjija u 90+ minuti je puno opasniji po nas gol nego po protivnicki.

Paniku koju on unese i to njegovo izbijanje lopti je vanserijski talenat, ako hoces da budes nefudbaler.
Da, veze on sa fudbalom nema a iskren da budem mislio sam na pocetku sezone da ce moci biti nesto od njega. 0 kreativnosti za veznog igraca, igra prvom do sebe najcesce.. Puno zuji a ne daje meda.
Umjesto da dižete moral igračima pred derbi, vi ih po forumima prozivate i ubijate im želju i motiv. Da je iko od vas znao procijeniti igrača u životu ne bi vam vrhunac bio piskaranje po forumima. :thumbdown:
Samo realno, samo iskreno, samo objektivno, samo istina, samo FK Sarajevo, od malena za sva vremena Sarajevo ljubavi jedina.

GalileoGalilei
Kontakt:

Post Postao/la GalileoGalilei » 09 apr 2024, 22:08

Ista situacija je bila i s Crepuljom, kad su priglupi ljudi govorili da je beskoristan i neprimjetan na terenu, te kako mu je statistika nikakva. Ne kontaju glupani da je kod njega statistika najmanje bitna, već povezivanje redova. Zato kad je otišao, tek se onda vidjelo koliko je značio.

BigZlatan
Kontakt:

Post Postao/la BigZlatan » 09 apr 2024, 22:17

:kafa:

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 09 apr 2024, 22:25

BigZlatan je napisao/la:
09 apr 2024, 22:17

Dođi Sanjine :beba:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 09 apr 2024, 22:27

BigZlatan je napisao/la:
09 apr 2024, 22:17

#SanjineVrimeJe
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 09 apr 2024, 22:29

GalileoGalilei je napisao/la:
09 apr 2024, 22:08
Ista situacija je bila i s Crepuljom, kad su priglupi ljudi govorili da je beskoristan i neprimjetan na terenu, te kako mu je statistika nikakva. Ne kontaju glupani da je kod njega statistika najmanje bitna, već povezivanje redova. Zato kad je otišao, tek se onda vidjelo koliko je značio.
Crepulja nije imao 2 pogresna pasa, brzo prenosio loptu, nije imao golova i asistencija ali posao u sredini obavljao fantastično. Julardzija puno oscilira i realno sporiji je u distribuciji lopte od Crepulja. Al treba isto reci da je ona ekipa bila uigranija i kvalitetnija.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], riki46, Rule_hz, Uvijeknapravojstrani i 31 gost.