samo sto je marsale tvoja Zenica sa svim svojim manama za nilo koji prosjecan ruski grad beverli hills u najmanju ruku kad vidis njihovo stanje gradova tokom slyakota i poslije njega

al eno i vi dobijate sushi bar

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Kad skontas na koji nacin nam drzava funkcionise i koliko imamo ministara, premijera i ostalih funkcionera, dobro ikako drzava i opstajeBIHpatriota je napisao/la: ↑09 apr 2024, 18:36Najjače je kad mi nekoga prozivamo za zaostalost, a teže pacijente saljemo u Zagreb ili BG. Zdravstvo nam je na najnizim granama u regiji. Fakulteti nam najgore rangirani od svih ex-yu država. Na pisa tesatovima postižemo najgore rezltate. Sport nam je u rangu Albanije.
To sve što pričaš je alibi. Postoji još država sa komplikovanim politickim sistemima gdje se unutar tih sistema nešto posebno ne vole ti narodi pa je društvo organizovano.19vendetta87 je napisao/la: ↑09 apr 2024, 19:04Kad skontas na koji nacin nam drzava funkcionise i koliko imamo ministara, premijera i ostalih funkcionera, dobro ikako drzava i opstajeBIHpatriota je napisao/la: ↑09 apr 2024, 18:36Najjače je kad mi nekoga prozivamo za zaostalost, a teže pacijente saljemo u Zagreb ili BG. Zdravstvo nam je na najnizim granama u regiji. Fakulteti nam najgore rangirani od svih ex-yu država. Na pisa tesatovima postižemo najgore rezltate. Sport nam je u rangu Albanije.
Teško.feniksptica je napisao/la: ↑09 apr 2024, 19:08Ja bih se usudio reci šije nas Albanija u mnogo čemu, a u sportu su nas preskočili definitvno
Šiju nas svi, međutim treba uzeti u obzir uređenje države, evo nas koja je politički bosanski lonac i eto Albanija. Recimo meni Bugarska (ono što sam vidio) ništa nije bolja od nas. Kažem ono što sam vidio, jedino Sofija je nešto ostalo malte ne gore nego kod nas.feniksptica je napisao/la: ↑09 apr 2024, 19:08Ja bih se usudio reci šije nas Albanija u mnogo čemu, a u sportu su nas preskočili definitvno
Hvala brate Nerko, i od mene isto Bajrambajrecola svima koji slave
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 7 gostiju.