Problem je što ih sudija pusti da udaraju a naši se saseru ko grlice.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Nadam se da nisu istinite priče za derbi, mada ja nikako ne vjerujem u to.
Na kartama pise 15KM, prodaju ih za 12KM.
U cemu je fazon. Samo to sto su retardirani, ili ima nesto drugo.
U cemu je fazon. Samo to sto su retardirani, ili ima nesto drugo.
- FKS -
Mislim da Rozman treba sad da pokaze svoju mladost znanje mudrost i KVALITET.
Odigrana su dva derbija, odigrao 4 utakmice protiv borca i po 2 utakmice sa velezom sb zrnjskijem. Znaci vidio je kako funkcijonise pl bh.. sve legalne ilegalnestvari sve mane i vrline..
Imamo kvalitet imamo sirinu u rosteru, nadam se da je sve ok sa platama i obavezama kluba prema igracima i da nemamo neki varnica unutra ekipe..
Poznavajuci kako fudbaleri kao sto je pena i RENAN (posebno RENAN) koji je bio najbolji igrac ekipe spadne da bude rezerva i koji ne dobije ni 2 minute igre (ubacujes duljevica koji je tu tek 3 dana ili mehmedovica oba igraca nista nisu pokazala nit su u boljoj formi nit su napadaci a mjenjad napadaca hamzu) to MOZE BIT PROBLEM, vidjeli ste kako je reagovao kod crvenog, RENAN JE MNOGO PUTA PRIJE BIO MNOGO TEZE FAULIRAN NIKAD NESTO ONAKO NIJE URADIO..
Ove stvari isto vrijede za Penu sl on je drugaci jer on je dobio dovoljno sanse nije nista pokazao i on nebi trebao neku frku..
Al za Renana nisam suguran, i nebi me iznenadilo u skucaju da ga ubaci da igra kao rezerva da bi opet dobio crveni ili bi se pretvorio u melunovica,.
Ali cinjenica je da po odlasku ziljkica i klupiranju Pene i Renana igramo bolje a ostali smo bez 2 najbolja igraca plus Pena koji je bio non stop standardan
Odigrana su dva derbija, odigrao 4 utakmice protiv borca i po 2 utakmice sa velezom sb zrnjskijem. Znaci vidio je kako funkcijonise pl bh.. sve legalne ilegalnestvari sve mane i vrline..
Imamo kvalitet imamo sirinu u rosteru, nadam se da je sve ok sa platama i obavezama kluba prema igracima i da nemamo neki varnica unutra ekipe..
Poznavajuci kako fudbaleri kao sto je pena i RENAN (posebno RENAN) koji je bio najbolji igrac ekipe spadne da bude rezerva i koji ne dobije ni 2 minute igre (ubacujes duljevica koji je tu tek 3 dana ili mehmedovica oba igraca nista nisu pokazala nit su u boljoj formi nit su napadaci a mjenjad napadaca hamzu) to MOZE BIT PROBLEM, vidjeli ste kako je reagovao kod crvenog, RENAN JE MNOGO PUTA PRIJE BIO MNOGO TEZE FAULIRAN NIKAD NESTO ONAKO NIJE URADIO..
Ove stvari isto vrijede za Penu sl on je drugaci jer on je dobio dovoljno sanse nije nista pokazao i on nebi trebao neku frku..
Al za Renana nisam suguran, i nebi me iznenadilo u skucaju da ga ubaci da igra kao rezerva da bi opet dobio crveni ili bi se pretvorio u melunovica,.
Ali cinjenica je da po odlasku ziljkica i klupiranju Pene i Renana igramo bolje a ostali smo bez 2 najbolja igraca plus Pena koji je bio non stop standardan
- TurkishAirlines
Pogodnost za clanove

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Moglo bi se sve večeras prodati kako je krenulo, u vrh glave 100-ak ulaznica da ostane za sutra
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Bas, vazda neke intrige
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Meni jedino šta pada na pamet, a opet to čisto sumnjam da bi bilo koja strana dozvolila, je da im pustimo i ovaj derbi a naredne godine da mi dobijemo sva 3 derbija.
Ove godine im znači svaki bod, za sljedeću godinu to sigurno neće biti slučaj. Mada opet, sumnjam da ima nešto za ovaj derbi.
Kada počne utakmica znat ćemo jel istina, opet kažem ne vjerujem u te priče.
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Opet neke price jel nam to postaje navika da imamo izgovor u slucaju poraza?
Gazi plavu nejac
Gazi plavu nejac
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Treba dovesti Nikoličiusa na pola godine, dok nema Ibre 

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
ima li gdje statistika koliko je renan zabio golova od one price da treba ici u Belgiju
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Samo ne znam kakve to price mogu sad biti, radije recite a ne okolisat ovdje, poslije ce tekme bit eh pa ja sam znao to i to al nisam htio govorit
I grb što kuca, umjesto srca…🔴⚪️
COYG‼️
COYG‼️
Pa gore ce im biti iduce sezone kad cetiri ekipe ispadaju.tabba77 je napisao/la: ↑11 apr 2024, 14:51Meni jedino šta pada na pamet, a opet to čisto sumnjam da bi bilo koja strana dozvolila, je da im pustimo i ovaj derbi a naredne godine da mi dobijemo sva 3 derbija.
Ove godine im znači svaki bod, za sljedeću godinu to sigurno neće biti slučaj. Mada opet, sumnjam da ima nešto za ovaj derbi.
-
- Kontakt:
0 bodova u 6 utakmica za iducu sezonu im narocito ne bi odgovaralo (Borcu 9, nama 9), ne ide... Jos 4 ekipe ispadaju... Oni su kupili Posusje, tu idu 3 boda i oni su spaseni uz eventualno jos 3 boda iz neke od narednih utakmica.tabba77 je napisao/la: ↑11 apr 2024, 14:51Meni jedino šta pada na pamet, a opet to čisto sumnjam da bi bilo koja strana dozvolila, je da im pustimo i ovaj derbi a naredne godine da mi dobijemo sva 3 derbija.
100 novih clanova od jutros? Sram i stid nek je svakog od tih 100 sto sve do sada se nisu uclanili, a da nije stavljeno da samo clanovi mogu kupiti kartu vjerovatno se ne bi ni uclanili. Al zato svako daje sebi za pravo da pljuje, kritikuje, psuje i sta sve ne. Katastrofa, odron
1946-1987
E cuj ono nesto zna ali suti.
Kakav mentalni sklop, nije cudo sto je predmet sprdnje na svim temama !!!
Kakav mentalni sklop, nije cudo sto je predmet sprdnje na svim temama !!!
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Da, mnogo je ''pametnije'' sada ispasti. Posebno klubovima poput GOŠK-a i sl.spezial je napisao/la: ↑11 apr 2024, 15:27Pa gore ce im biti iduce sezone kad cetiri ekipe ispadaju.tabba77 je napisao/la: ↑11 apr 2024, 14:51Meni jedino šta pada na pamet, a opet to čisto sumnjam da bi bilo koja strana dozvolila, je da im pustimo i ovaj derbi a naredne godine da mi dobijemo sva 3 derbija.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️