Premijer liga BiH - aktuelno

bagniadiluca
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la bagniadiluca » 12 apr 2024, 22:06

Evo ih počeli su analitičari sa svojom revizijom suđenja, al dobro bliži se kraj utakmice, glupo bi bilo da nisu bar malo zakmečali pojedinci ;)
LETS GO FIGHTER

rodjak
Kontakt:

Post Postao/la rodjak » 12 apr 2024, 22:10

Antipolitika3 je napisao/la:
12 apr 2024, 21:55
mosarajvosa83 je napisao/la:
12 apr 2024, 21:52
12 apr 2024, 21:34

Ja shvacam da pojedine el mudzahede i abu hamze u nedostatku sportskih uspjeha vesele ukradene krpe ali ljudi moji ovdje smo da pratimo sportske teme .
Razumijem vas crnokosuljasi,opet ste ugrozeni,opet vas biju ja bi se OHR-u zalio,ipak ste vi nosioci evropskih vrijednosti
Normalno da jesmo,europski Zrinsjki :kafa:
Pogledaj sa kim smo igrali egal :kafa:

Nije to brato Torpedo neki

...mozda ste mogli i dobiti Villu u drugoj utakmici da se niste cuvali za nas ,i dzaba se cuvali opet popusiste majstorski od nas :rol: :kafa: .

P.S. Ne bi vam vala susjed bilo fer da sutra uskacete u teren kad vas poobjedimo :problem: (jedino ako ce te gonjati svoje igrace onda ok moze :rol: )
Mostar je jedini grad u svijetu u kome nije dozvoljeno jednom sportskom kolektivu da ravnopravno koristi gradske objekte a samo radi toga sto je taj sportski kolektiv drugacije politicke opcije pa i zbog etnickih razlicitosti

BILO KUDA UZ VELEZ SVUDA

AlemC85
Kontakt:

Post Postao/la AlemC85 » 12 apr 2024, 22:11

mahic je napisao/la:
12 apr 2024, 22:00
U četiri minute Lukić je propustio tri obećavajuće šanse. najveci panj u premijer ligi BiH
Ali je zato njegov otac Mitar Lukic bio igracina igrajuci za Slobodu u bivsoj drzavi. Ovaj to nikada nece dostici.

barsa77
Kontakt:

Post Postao/la barsa77 » 12 apr 2024, 22:12

bagniadiluca je napisao/la:
12 apr 2024, 22:06
Evo ih počeli su analitičari sa svojom revizijom suđenja, al dobro bliži se kraj utakmice, glupo bi bilo da nisu bar malo zakmečali pojedinci ;)
Kraj očiju slijep,pa vidiš li faulova za Borac,žuti nijedan,mi svi vidimo samo vas šaka jada čore ccccccc
vamossssss Barsa,naprijed Bosna

bagniadiluca
Kontakt:

Post Postao/la bagniadiluca » 12 apr 2024, 22:14

barsa77 je napisao/la:
12 apr 2024, 22:12
Kraj očiju slijep,pa vidiš li faulova za Borac,žuti nijedan,mi svi vidimo samo vas šaka jada čore ccccccc
Dva faula diskutabilna na čitavoj utakmici i to na sredini terena....za šta žute da daje? Postajete smješni sa ovim kmečanjem....
LETS GO FIGHTER

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 12 apr 2024, 22:15

Čestitke Tuzla City i Borac za čiste pobjede. Ovakav fudbal želimo da gledamo svaki vikend a ne kao prošli vikend u Modriči.

barsa77
Kontakt:

Post Postao/la barsa77 » 12 apr 2024, 22:18

12 apr 2024, 22:14
barsa77 je napisao/la:
Dva faula diskutabilna na čitavoj utakmici i to na sredini terena....za šta žute da daje? Postajete smješni sa ovim kmečanjem....
Hahahahahha 2 minute nadoknade,hahahahhahahahahahaj
vamossssss Barsa,naprijed Bosna

bagniadiluca
Kontakt:

Post Postao/la bagniadiluca » 12 apr 2024, 22:19

barsa77 je napisao/la:
12 apr 2024, 22:18
12 apr 2024, 22:14
barsa77 je napisao/la:

Hahahahahha 2 minute nadoknade,hahahahhahahahahahaj
Sad sam shvatio da si klinjo....
LETS GO FIGHTER

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 12 apr 2024, 22:21

Tesko izborena pobjeda Borca,korak blize sampionu najdraze BiH.
Cestitke banjalucanima,da nas dostojno predstavite u europi pjevajuci nasu himnu.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Mostarac12345
Kontakt:

Post Postao/la Mostarac12345 » 12 apr 2024, 22:26

12 apr 2024, 22:21
Cestitke banjalucanima,da nas dostojno predstavite u europi pjevajuci nasu himnu.
Znas li ti himnu

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 12 apr 2024, 22:28

club21 je napisao/la:
12 apr 2024, 21:13
Za ovo u orasiju ima i vido na yt, onakvog udaranja nije zabiljezeno u premijer ligi. Potrazite pa vidite hahahha. A sjecam se dobro i bake tad hahah.
Kad smo kod tog bio je neki skandal ja mislim leotar zrinski, al nisam siugran... :D valjda ih ovi pustili a zrinsko pcoeo trpat bilo 0:4 za pola
sata i priso lik javno reko baki sot nam ovo radite kad smo
se dogovorili :D I to na TVu :D Sigurbo jedan od vecih skandala lige..ili je orasje bilo :D
Zadnja izmjena: invincible1921, dana/u 12 apr 2024, 22:32, ukupno mijenjano 1 put.
=\_1921_/=

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 12 apr 2024, 22:29

Nećeš dočekati ni jedno ni drugo.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 12 apr 2024, 22:29

Mostarac12345 je napisao/la:
12 apr 2024, 22:26
Znas li ti himnu
Nesto kontam komsija i zanima me,pratis li ti ove kodekse navijaca?
Npr.Gasi li se neka navijacka skupina ako im netko otme stadion i izbace ih sa njega?
Sad npr.da recimo Partizan preotme Marakanu?sto bi se dogodilo sa Delijama?
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 12 apr 2024, 22:31

fanatik19 je napisao/la:
12 apr 2024, 20:57
slika
😂😂😂😂😂😂😂😂😂
Jesu to uskrsnuli? Kakvi debili :rol: Pa smijace im se na svakom stadionu na koji odu.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 12 apr 2024, 22:32

AvantiBL je napisao/la:
12 apr 2024, 22:29
:bih: :bih: :bih:
Hocete biti nositelji u Ligi Prvaka?
Kakve su vam sanse?Prolaskom prve prepreke otvara se put da upadnete u grupnu fazu sto bi nama odgovaralo kao vama ove godine. :urnebes:
Ionako nema tko treci osvojiti ovu saban ligu.
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

ANTIFA !
Kontakt:

Post Postao/la ANTIFA ! » 12 apr 2024, 22:34

Transovi su pali vec ako smo kod kodeksa u ponedjeljak bi se vec desilo gasenje, nije stvar u paljenju. Mada ocekivalo se i u ponedjeljak da ce nastaviti djelovanje ni prva ni zadnja grupa koja je nastavila djelovati kada su joj pali udarni transparenti, nazalost. Uglavnom Ultrasima dobronamjeran savjet da dovedu u red cuvanje krpi nedopustivo je da grupa koja je imala takvu konstantnu, dobra izdanja sirom Evrope cuva udarne transparente kao vrecu krompira. Nek prvo prociste svoje redove, ti isti redovi snose dobar dio krivice za pad cijele ograde od utakmice u ponedjeljak.

Naletio sam na post o analizi grupa ovdje slazem se sa vecinom mada imam i svog licnog misljenja oko toga:

Fukare su prije 15+ godina imale dobru ekipu, sada nemaju masovnost, ali po nedavnim izdanjima kao i izdanjima na repci trude se i pocinju pravit pricu.

Robijasi su vec postali ok grupa proziva ih se za istu brojnost ali iskreno nisu propustili gostovanje koliko ja pratim 4 5 godina sigurno i vise, a u proslosti im je to normalna pojava bila. Nije im ni lako ljude privuci s obzirom gdje se nalaze u kojoj ligi ali ok su grupa fino i izgledaju, imaju jezgro ok, brojnost bi mogla doci ako u buducnosti rezultati budu malo bolji.

Lesinari imaju problema u grupi i sa brojnosti koliko sam vidio i skontao ne idu im ta neka naselja na utakmice aktivno, ali opet momci koji su tu ne odustaju i koliko sam iz prica shvatio i u njih je trenutno dosta mlađih generacija na tribini.

Horde Zla imali su pad prije par godina zbog nagle smjene generacija to se bas vidjelo, trenutno se vracaju brojke sa gostovanja to govore.

Manijaci imaju odlicnu ekipu jer im se desilo najbolje moguce spoj mladosti i iskustva, na ulici su najaktivniji bez premca, izdanja na reprezentaciji odlicna.

Ultrasi su davno izgradili i udarili temelje grupe usudio bih se reci prije RA nekih 6 7 godina, imali su dobre starije generacije, aktivno reprezentaciju prate ako se ne varam skoro 15 godina, izdanja u Evropi u prosloj sezoni za svaku pohvalu. Mislim da bi im na tim izdanjima i pozavidjele grupe iz vecih gradova s obzirom koliko su gostovanja odradili u Evropi i kako su ih odradili.

Skripari su grupa koju svi prozivaju ali za mene licno su solidna grupa jer ako cemo iskreno ljudi crpe brojku iz malog grada i opet imaju finih izdanja. Nerealno je ocekivati da odrade sva gostovanja jer ih sve grupe malte ne vrebaju ali opet su solidna grupa.

Alkohol Bojsi po slikama bi rekao mlada grupa ali koja gradi pricu i mentalitet idu na sva gostovanja ako se ne varam.

Za kraj Red Army prije skoro 20 godina imali smo masovnost i ok starije generacije, kako su rezultati nestali nestalo je i masovnosti. Nakon toga kriza dosta godina propustala su se gostovanja, smjene generacija slabo se radilo na izgradnji mentaliteta i slicnih stvari, a i rezultati kluba nisu isli pod ruku. Zaokret se vec pocinjao desavati 2012 ili 2013 godine kada su se pojavile mlađe generacije koje su kontale pricu i mijenjale totalno sklop razmisljanja na tribini. Od 2013 grupa nema propustenog gostovanja, znalo je na gostovanja dosta puta ici samo 10 15 ljudi onda u drugoj ligi par sezona se to popelo na 30 ljudi a nakon toga do 70 100 standardnih ljudi na gostovanjima. Na gostovanja reprezentacije su isto krenuli par momaka iz grupe i predstavljali grupu prije 10 godina da bi u Vaduzu jesenas bilo 70 ljudi na gostovanju reprezentacije sudeci po slici. Mislim da je danas RA dobra grupa za nase uslove.
MOSTAR U SRCU VELEŽ DO GROBA !

AvantiBL
Kontakt:

Post Postao/la AvantiBL » 12 apr 2024, 22:35

12 apr 2024, 22:32
AvantiBL je napisao/la:
:bih: :bih: :bih:
Hocete biti nositelji u Ligi Prvaka?
Kakve su vam sanse?Prolaskom prve prepreke otvara se put da upadnete u grupnu fazu sto bi nama odgovaralo kao vama ove godine. :urnebes:
Ionako nema tko treci osvojiti ovu saban ligu.
Teoretski, postoji šansa, zavisimo od drugih liga. Vidjećemo.
Tamo gdje si ti, tamo stanuje mi duša... FKB1926

Espiritosanto
Kontakt:

Post Postao/la Espiritosanto » 12 apr 2024, 22:36

Mostarac12345 je napisao/la:
12 apr 2024, 22:26
Znas li ti himnu
Nesto kontam komsija i zanima me,pratis li ti ove kodekse navijaca?
Npr.Gasi li se neka navijacka skupina ako im netko otme stadion i izbace ih sa njega?
Sad npr.da recimo Partizan preotme Marakanu?sto bi se dogodilo sa Delijama?
Po članu 9(devet) kodeksa gasi se ali u slučaju da grupa ima više od 30 godina postojanja a klub minimalno 1 sezonu u ligi SFRJ.
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara

Antipolitika3
Kontakt:

Post Postao/la Antipolitika3 » 12 apr 2024, 22:38

ANTIFA ! je napisao/la:
12 apr 2024, 22:34
Transovi su pali vec ako smo kod kodeksa u ponedjeljak bi se vec desilo gasenje, nije stvar u paljenju. Mada ocekivalo se i u ponedjeljak da ce nastaviti djelovanje ni prva ni zadnja grupa koja je nastavila djelovati kada su joj pali udarni transparenti, nazalost. Uglavnom Ultrasima dobronamjeran savjet da dovedu u red cuvanje krpi nedopustivo je da grupa koja je imala takvu konstantnu, dobra izdanja sirom Evrope cuva udarne transparente kao vrecu krompira. Nek prvo prociste svoje redove, ti isti redovi snose dobar dio krivice za pad cijele ograde od utakmice u ponedjeljak.

Naletio sam na post o analizi grupa ovdje slazem se sa vecinom mada imam i svog licnog misljenja oko toga:

Fukare su prije 15+ godina imale dobru ekipu, sada nemaju masovnost, ali po nedavnim izdanjima kao i izdanjima na repci trude se i pocinju pravit pricu.

Robijasi su vec postali ok grupa proziva ih se za istu brojnost ali iskreno nisu propustili gostovanje koliko ja pratim 4 5 godina sigurno i vise, a u proslosti im je to normalna pojava bila. Nije im ni lako ljude privuci s obzirom gdje se nalaze u kojoj ligi ali ok su grupa fino i izgledaju, imaju jezgro ok, brojnost bi mogla doci ako u buducnosti rezultati budu malo bolji.

Lesinari imaju problema u grupi i sa brojnosti koliko sam vidio i skontao ne idu im ta neka naselja na utakmice aktivno, ali opet momci koji su tu ne odustaju i koliko sam iz prica shvatio i u njih je trenutno dosta mlađih generacija na tribini.

Horde Zla imali su pad prije par godina zbog nagle smjene generacija to se bas vidjelo, trenutno se vracaju brojke sa gostovanja to govore.

Manijaci imaju odlicnu ekipu jer im se desilo najbolje moguce spoj mladosti i iskustva, na ulici su najaktivniji bez premca, izdanja na reprezentaciji odlicna.

Ultrasi su davno izgradili i udarili temelje grupe usudio bih se reci prije RA nekih 6 7 godina, imali su dobre starije generacije, aktivno reprezentaciju prate ako se ne varam skoro 15 godina, izdanja u Evropi u prosloj sezoni za svaku pohvalu. Mislim da bi im na tim izdanjima i pozavidjele grupe iz vecih gradova s obzirom koliko su gostovanja odradili u Evropi i kako su ih odradili.

Skripari su grupa koju svi prozivaju ali za mene licno su solidna grupa jer ako cemo iskreno ljudi crpe brojku iz malog grada i opet imaju finih izdanja. Nerealno je ocekivati da odrade sva gostovanja jer ih sve grupe malte ne vrebaju ali opet su solidna grupa.

Alkohol Bojsi po slikama bi rekao mlada grupa ali koja gradi pricu i mentalitet idu na sva gostovanja ako se ne varam.

Za kraj Red Army prije skoro 20 godina imali smo masovnost i ok starije generacije, kako su rezultati nestali nestalo je i masovnosti. Nakon toga kriza dosta godina propustala su se gostovanja, smjene generacija slabo se radilo na izgradnji mentaliteta i slicnih stvari, a i rezultati kluba nisu isli pod ruku. Zaokret se vec pocinjao desavati 2012 ili 2013 godine kada su se pojavile mlađe generacije koje su kontale pricu i mijenjale totalno sklop razmisljanja na tribini. Od 2013 grupa nema propustenog gostovanja, znalo je na gostovanja dosta puta ici samo 10 15 ljudi onda u drugoj ligi par sezona se to popelo na 30 ljudi a nakon toga do 70 100 standardnih ljudi na gostovanjima. Na gostovanja reprezentacije su isto krenuli par momaka iz grupe i predstavljali grupu prije 10 godina da bi u Vaduzu jesenas bilo 70 ljudi na gostovanju reprezentacije sudeci po slici. Mislim da je danas RA dobra grupa za nase uslove.
Dosta realan post. :salut: :salut: :salut:
HSK ZRINJSKI MOSTAR
#osmadolazi
Nemanja Bilbija

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Zigazaga i 21 gost.