Jel moguce da pitari pokusavaju da opravdaju njihovo bjezanje
Velika je razlika izbjeci sukob i dat gas nego upasti u naselje i ne pronaci nikoga
Vidim drug da spinujes nešto na moj račun, ne razumijem zašto? Jer si ti hordas od malena, a ja cf i volim sarajevo zadnje 2 godine?HordasOdMalena je napisao/la: ↑13 apr 2024, 00:00Kakvi bolesnici, prijavljuju se na forum i glume navijače rivala.![]()
Jagomir plače za takvima.
CentralTMustvariHZ87 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 00:09Jer si ti hordas od malena, a ja cf i volim sarajevo zadnje 2 godine?
Jedina istina je da te ukućani zovu pičićem.CentralTMustvariHZ87 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 00:09Vidim drug da spinujes nešto na moj račun, ne razumijem zašto? Jer si ti hordas od malena, a ja cf i volim sarajevo zadnje 2 godine?HordasOdMalena je napisao/la: ↑13 apr 2024, 00:00Kakvi bolesnici, prijavljuju se na forum i glume navijače rivala.![]()
Ako nisam upravu, reci zašto nismo izašli da se pošteno pobijemo kad su ljudi došli? Jer su takvi poput tebe počeli cmizdriti i mene sad ukucani zovu picicem toga. Živio ti meni na istoku
Nije losa ta ideja, u cilju pomirenja grupa ide razmjena udarnih transova.tutankamon1905 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 00:08Joj kad se zapijem s direktorcicem u sestom mjesecu, pa razmjenimo udarne transparente. obe cemo grupe ugasit
Pa pi.cic si cim si odlucio za zeljkana da navijas. Bice prilike kad se budete vracali da stanete kad budu HZ do zuba naoruzane kao vi na ovom klipu. Nas dobri pi.cicu jestel svi u familiji pi.cici il ima i pi.cki?CentralTMustvariHZ87 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 00:09Vidim drug da spinujes nešto na moj račun, ne razumijem zašto? Jer si ti hordas od malena, a ja cf i volim sarajevo zadnje 2 godine?HordasOdMalena je napisao/la: ↑13 apr 2024, 00:00Kakvi bolesnici, prijavljuju se na forum i glume navijače rivala.![]()
Ako nisam upravu, reci zašto nismo izašli da se pošteno pobijemo kad su ljudi došli? Jer su takvi poput tebe počeli cmizdriti i mene sad ukucani zovu picicem zbog toga. Živio ti meni na istoku
Yebo te on, eno ga ordinira na temi i dan danas sa svojim 37.nickom na ovom forumu
Pa koliko smo vam se puta nudili jadovi jednimosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 00:13Pa pi.cic si cim si odlucio za zeljkana da navijas. Bice prilike kad se budete vracali da stanete kad budu HZ do zuba naoruzane kao vi na ovom klipu. Nas dobri pi.cicu jestel svi u familiji pi.cici il ima i pi.cki?CentralTMustvariHZ87 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 00:09Vidim drug da spinujes nešto na moj račun, ne razumijem zašto? Jer si ti hordas od malena, a ja cf i volim sarajevo zadnje 2 godine?HordasOdMalena je napisao/la: ↑13 apr 2024, 00:00Kakvi bolesnici, prijavljuju se na forum i glume navijače rivala.![]()
Ako nisam upravu, reci zašto nismo izašli da se pošteno pobijemo kad su ljudi došli? Jer su takvi poput tebe počeli cmizdriti i mene sad ukucani zovu picicem zbog toga. Živio ti meni na istoku
Eno ti ga pod nickom BIZMARK66. Javi mu se u pp slobodno, obradovace se
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 17 gostiju.