Premijer liga BiH - aktuelno
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Ne važi više ona stara "kad pametan šuti budala progovori"
Nego" kad živi šute a mrtvi progovore "
Pola ovih što su ugašeni ovdje komentarisu
A ovi još i pozivaju na utakmicu tobejarabi
Tacno smo narod za proučavanje, i onaj BHlegion da nije dijaspora ,ne bi se nikad ugasili, sašili bi drugu krpu i nastavili
Nego" kad živi šute a mrtvi progovore "
Pola ovih što su ugašeni ovdje komentarisu
A ovi još i pozivaju na utakmicu tobejarabi
Tacno smo narod za proučavanje, i onaj BHlegion da nije dijaspora ,ne bi se nikad ugasili, sašili bi drugu krpu i nastavili
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Hocu da ti cujem glas 

-
- Kontakt:
Mozel ovako, Muco kupio titulu, a pehar sampiona se nalazio u fast foodu Popaj umjesto u vitrinama kluba.HordasOdMalena je napisao/la: ↑12 apr 2024, 21:11Nadam se da je istina to što pišeš. Ne valja lagati, kletve stignu.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑12 apr 2024, 21:042007 platili Orašju da prebiju Zrinjskog. Baka povukao ekipu i Zrinjski kažnjen, a pite uzele titulu.
A ovo prvo napisano je rang forumasa duskajurisic, samo sam cekao da se neko upeca. Sta jeste, jeste, sta nije, nije.
-
- Kontakt:
I moramo zajednicki profil napravit da objavljujemo sliketutankamon1905 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 00:08Joj kad se zapijem s direktorcicem u sestom mjesecu, pa razmjenimo udarne transparente. obe cemo grupe ugasit

- tutankamon1905
- Kontakt:
Ovo samo ja i ti mozemo izgladitDirektorcic je napisao/la: ↑13 apr 2024, 00:47I moramo zajednicki profil napravit da objavljujemo sliketutankamon1905 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 00:08Joj kad se zapijem s direktorcicem u sestom mjesecu, pa razmjenimo udarne transparente. obe cemo grupe ugasit![]()
-
- Kontakt:
Malo po malo i ovaj grad postat će naš
Ma pusti priče i nagazi na gas..
Ma pusti priče i nagazi na gas..

-
- Kontakt:
DOĆ NA GRBAVICU U POLA NOĆi > RASTJERAT IH NA OKUPLJANJU NA GOSTOVANJE.
Ili leže ili bježe.
Ili leže ili bježe.

-
- Kontakt:
Jel jos kod tebe udarni bratetutankamon1905 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 00:47Ovo samo ja i ti mozemo izgladitDirektorcic je napisao/la: ↑13 apr 2024, 00:47I moramo zajednicki profil napravit da objavljujemo sliketutankamon1905 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 00:08Joj kad se zapijem s direktorcicem u sestom mjesecu, pa razmjenimo udarne transparente. obe cemo grupe ugasit![]()
- HordasOdMalena
- Kontakt:
Onda tebi treba odgovoriti kao ti Duški? Da te podsjetim, optužio si ga da je lažljivi ker i uputio najgore moguće kletve. Gade mi se i pisati.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑13 apr 2024, 00:39Mozel ovako, Muco kupio titulu, a pehar sampiona se nalazio u fast foodu Popaj umjesto u vitrinama kluba.HordasOdMalena je napisao/la: ↑12 apr 2024, 21:11Nadam se da je istina to što pišeš. Ne valja lagati, kletve stignu.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑12 apr 2024, 21:04
2007 platili Orašju da prebiju Zrinjskog. Baka povukao ekipu i Zrinjski kažnjen, a pite uzele titulu.
A ovo prvo napisano je rang forumasa duskajurisic, samo sam cekao da se neko upeca. Sta jeste, jeste, sta nije, nije.
A složit ćeš se, ovo prvo što si napisao je laž.
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."
Da sam Ultras ja, ne bi' im'o sna, ne bi' spav'o ja, dok je đavola!
- tutankamon1905
- Kontakt:
Sutra ce najvjerovatnije bit na ogradi, teska srca sam ga poslo dole preko svojih ljudi. Trebalo bi stic do utakmice.Direktorcic je napisao/la: ↑13 apr 2024, 00:59Jel jos kod tebe udarni bratetutankamon1905 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 00:47Ovo samo ja i ti mozemo izgladitDirektorcic je napisao/la: ↑13 apr 2024, 00:47
I moramo zajednicki profil napravit da objavljujemo slike![]()
I usput Tuta im iz Svabije mora otkrivat ko pjeva okolo

-
- Kontakt:
- FKSDoGroba
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Ne trebas jer pokusavam da ne lazem i ne izmisljam. Mrzim licemjere i lazove. Jedno je klanfanje i proviciranje, a nesto sasvim drugo sto on radi. Frajer bezobrazno laze i izmislja, vrlo prosto, zato je to sto jeste.HordasOdMalena je napisao/la: ↑13 apr 2024, 01:27Onda tebi treba odgovoriti kao ti Duški? Da te podsjetim, optužio si ga da je lažljivi ker i uputio najgore moguće kletve. Gade mi se i pisati.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑13 apr 2024, 00:39Mozel ovako, Muco kupio titulu, a pehar sampiona se nalazio u fast foodu Popaj umjesto u vitrinama kluba.HordasOdMalena je napisao/la: ↑12 apr 2024, 21:11
Nadam se da je istina to što pišeš. Ne valja lagati, kletve stignu.
Jel pehar sampiona drzave bio kod Muce u Popaju umjesto u vitrinama kluba. Naravno da jeste. Sta nam to govori, da je Muco smatrao da je titula njegova. Pametnom dosta.
Ovo prvo je nebuloza za koju sam cekao da se neko nakaci samo da dokazem kakve stvari onaj lik pise. Mi poceli prvi sa stimanjem - laz ( Igman je to odradio kolo prije ). Zavrsili smo nekoliko igraca Krupe, to se slike postavljaju - opet laz, ljudi nam nudili transfer Vukotica ili da kupimo odredjen broj karata za tribine, pametnjakovic odbio. Zadnja laz je da ce se Zeljeznicar skloniti Slogi naredne sezone.
Ovo mu ga dodje kao neko takmicenje u laganju umjesto foruma

-
- Kontakt:
Kakvi vi bez nozeva i palija ne idete ni u wc evo ovi klipovi gdje ste na okupljanje dosli ili bilo koji klip kakvi vi i sake svaki pokusaj toga zavrsi tako sto izbodete nekog naseg,normalno da ce doci i nasi sa sve palijama,bejzbolkama. Pa bijedo na vasem stadionu vam do juga dodju i onda na terenu bodete nozevima i jos pricate neko dobio batine. Kakvi vi i kodeksi,sa vama treba iskljucivo razgovarati nozevima,oruzijem,palicama na vas nacin nikako drugacije. Sta ste ocekivali da vam HZ na Grbavici dodju goloruki? Sad su se opametili pa samo na vas nacin igraju,gledaj dosli na okupljanje naoruzani do zuba,sta je poenta nekom palicom razbit glavu,pa to moze svaki jad da uradi,najacem covjeku palicom mozes glavu razbit al tesko da mu mozes stati na sake. Sad su kone uvele nove standarde i kodekse,ni na okupljanje bez letvi,sjekira,nozeva se nece ici i to lafo neki mangupluk da nekog razbijem letvom hahahGargamel22 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 00:19Pa koliko smo vam se puta nudili jadovi jednimosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 00:13Pa pi.cic si cim si odlucio za zeljkana da navijas. Bice prilike kad se budete vracali da stanete kad budu HZ do zuba naoruzane kao vi na ovom klipu. Nas dobri pi.cicu jestel svi u familiji pi.cici il ima i pi.cki?CentralTMustvariHZ87 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 00:09
Vidim drug da spinujes nešto na moj račun, ne razumijem zašto? Jer si ti hordas od malena, a ja cf i volim sarajevo zadnje 2 godine?
Ako nisam upravu, reci zašto nismo izašli da se pošteno pobijemo kad su ljudi došli? Jer su takvi poput tebe počeli cmizdriti i mene sad ukucani zovu picicem zbog toga. Živio ti meni na istoku
Došli vam prošle godine u stari grad nenaoružani, hodali pored hotela Evropa. Sjedili u kafićima puna 2 sata i niste se mogli organizovat da napadnete. Poslali 10 izvidnica nekakve dječurlije ofirne.
Pricas o naoruzanju a upali na Grbavicu ko u rat da idete. Uporedi kako su Manijaci upali na Ciglane prije 2 godine nenaoružani hodali...
Hvaljenje uzetim obilježjima gdje je prodaja otvorenog tipa je smiješno
-
- Kontakt:
Nego gdje je i sta radi nijaz Brkovic i gdje mu je poznati kofer? Jel jos odrzavate dobre odnose sa Leotarom i Zepcem,bas bratski je ono bilo,igrace vase je sila zemljine teze vukla na jednu stranu,nisu mogli bas dobro da se krecu na tim mecevima pa je izgledalo kao da su se sklanjali sa terena.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑13 apr 2024, 02:09Ne trebas jer pokusavam da ne lazem i ne izmisljam. Mrzim licemjere i lazove. Jedno je klanfanje i proviciranje, a nesto sasvim drugo sto on radi. Frajer bezobrazno laze i izmislja, vrlo prosto, zato je to sto jeste.HordasOdMalena je napisao/la: ↑13 apr 2024, 01:27Onda tebi treba odgovoriti kao ti Duški? Da te podsjetim, optužio si ga da je lažljivi ker i uputio najgore moguće kletve. Gade mi se i pisati.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑13 apr 2024, 00:39
Mozel ovako, Muco kupio titulu, a pehar sampiona se nalazio u fast foodu Popaj umjesto u vitrinama kluba.
Jel pehar sampiona drzave bio kod Muce u Popaju umjesto u vitrinama kluba. Naravno da jeste. Sta nam to govori, da je Muco smatrao da je titula njegova. Pametnom dosta.
Ovo prvo je nebuloza za koju sam cekao da se neko nakaci samo da dokazem kakve stvari onaj lik pise. Mi poceli prvi sa stimanjem - laz ( Igman je to odradio kolo prije ). Zavrsili smo nekoliko igraca Krupe, to se slike postavljaju - opet laz, ljudi nam nudili transfer Vukotica ili da kupimo odredjen broj karata za tribine, pametnjakovic odbio. Zadnja laz je da ce se Zeljeznicar skloniti Slogi naredne sezone.
Ovo mu ga dodje kao neko takmicenje u laganju umjesto forumaNeka ba.
Poštene horde zla nema šta na roditelje na Ilidži išli suzavcima i palijama al zato u navijače tuče idu bez ičega.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 02:16Kakvi vi bez nozeva i palija ne idete ni u wc evo ovi klipovi gdje ste na okupljanje dosli ili bilo koji klip kakvi vi i sake svaki pokusaj toga zavrsi tako sto izbodete nekog naseg,normalno da ce doci i nasi sa sve palijama,bejzbolkama. Pa bijedo na vasem stadionu vam do juga dodju i onda na terenu bodete nozevima i jos pricate neko dobio batine. Kakvi vi i kodeksi,sa vama treba iskljucivo razgovarati nozevima,oruzijem,palicama na vas nacin nikako drugacije. Sta ste ocekivali da vam HZ na Grbavici dodju goloruki? Sad su se opametili pa samo na vas nacin igraju,gledaj dosli na okupljanje naoruzani do zuba,sta je poenta nekom palicom razbit glavu,pa to moze svaki jad da uradi,najacem covjeku palicom mozes glavu razbit al tesko da mu mozes stati na sake. Sad su kone uvele nove standarde i kodekse,ni na okupljanje bez letvi,sjekira,nozeva se nece ici i to lafo neki mangupluk da nekog razbijem letvom hahahGargamel22 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 00:19Pa koliko smo vam se puta nudili jadovi jednimosarajvosa83 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 00:13
Pa pi.cic si cim si odlucio za zeljkana da navijas. Bice prilike kad se budete vracali da stanete kad budu HZ do zuba naoruzane kao vi na ovom klipu. Nas dobri pi.cicu jestel svi u familiji pi.cici il ima i pi.cki?
Došli vam prošle godine u stari grad nenaoružani, hodali pored hotela Evropa. Sjedili u kafićima puna 2 sata i niste se mogli organizovat da napadnete. Poslali 10 izvidnica nekakve dječurlije ofirne.
Pricas o naoruzanju a upali na Grbavicu ko u rat da idete. Uporedi kako su Manijaci upali na Ciglane prije 2 godine nenaoružani hodali...
Hvaljenje uzetim obilježjima gdje je prodaja otvorenog tipa je smiješno
A to za teren sto spominjes ljudi van se smijali idiote kako ste se rikverc uhvatili i ostavili drugove.
I ispred juga i ispred sjevera ste tu dobre batine dobili.
- LamineDiarra
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Direktorcic, perodeformero i 45 gostiju.