Ne trebas jer pokusavam da ne lazem i ne izmisljam. Mrzim licemjere i lazove. Jedno je klanfanje i proviciranje, a nesto sasvim drugo sto on radi. Frajer bezobrazno laze i izmislja, vrlo prosto, zato je to sto jeste.HordasOdMalena je napisao/la: ↑13 apr 2024, 01:27Onda tebi treba odgovoriti kao ti Duški? Da te podsjetim, optužio si ga da je lažljivi ker i uputio najgore moguće kletve. Gade mi se i pisati.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑13 apr 2024, 00:39Mozel ovako, Muco kupio titulu, a pehar sampiona se nalazio u fast foodu Popaj umjesto u vitrinama kluba.HordasOdMalena je napisao/la: ↑12 apr 2024, 21:11
Nadam se da je istina to što pišeš. Ne valja lagati, kletve stignu.
A ovo prvo napisano je rang forumasa duskajurisic, samo sam cekao da se neko upeca. Sta jeste, jeste, sta nije, nije.
A složit ćeš se, ovo prvo što si napisao je laž.
Jel pehar sampiona drzave bio kod Muce u Popaju umjesto u vitrinama kluba. Naravno da jeste. Sta nam to govori, da je Muco smatrao da je titula njegova. Pametnom dosta.
Ovo prvo je nebuloza za koju sam cekao da se neko nakaci samo da dokazem kakve stvari onaj lik pise. Mi poceli prvi sa stimanjem - laz ( Igman je to odradio kolo prije ). Zavrsili smo nekoliko igraca Krupe, to se slike postavljaju - opet laz, ljudi nam nudili transfer Vukotica ili da kupimo odredjen broj karata za tribine, pametnjakovic odbio. Zadnja laz je da ce se Zeljeznicar skloniti Slogi naredne sezone.
Ovo mu ga dodje kao neko takmicenje u laganju umjesto foruma