napaćeni '94
placi mama mowim teeee

napaćeni '94
To su pravi ljuditutankamon1905 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 01:49Sutra ce najvjerovatnije bit na ogradi, teska srca sam ga poslo dole preko svojih ljudi. Trebalo bi stic do utakmice.
I usput Tuta im iz Svabije mora otkrivat ko pjeva okolo![]()
![]()
Znaci istina je da je V.J odnio onaj transparent sa sobom u švabiju.tutankamon1905 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 01:49Sutra ce najvjerovatnije bit na ogradi, teska srca sam ga poslo dole preko svojih ljudi. Trebalo bi stic do utakmice.
I usput Tuta im iz Svabije mora otkrivat ko pjeva okolo![]()
![]()
Nije dobio,nego dao otkaz levat i jos se nagovorio sefu.Sutra se pojavio kao da se nista nije desiloNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑12 apr 2024, 23:46Ne znam koliko vas je gledalo Seinfeld. Uglavnom, ima jedna epizoda gdje George dobije otkaz na poslu i sutra se najnormalnije opet pojavi. Ko biva, vrijedi pokusati, mozda se niko ne zapita otkud ovaj. E meni ovo lici na to.
A nije vas stid psotavljati akcijanje sa zemuncima.I ti i ja znamo da na ovom klipu je bilo 10 tak zemunaca i jos nekih ljudi koji ne pripadaju navijacima Zeljeznicara.
Sta vi naculi bilo lafo nekih Zemunaca, pa niste stalimma_hz je napisao/la: ↑13 apr 2024, 09:47A nije vas stid psotavljati akcijanje sa zemuncima.I ti i ja znamo da na ovom klipu je bilo 10 tak zemunaca i jos nekih ljudi koji ne pripadaju navijacima Zeljeznicara.
Vi ste prvi prozivali Horde za gradjevinsku firmu,a vidi vas na klipu.Gledaj palica,gledaj uniformi.
AhhahhahahhahahahahhahahahSemper je napisao/la: ↑13 apr 2024, 10:05Manijaci za razliku od drugih grupa imaju sistem i hijerarhiju. Kod Manijaka imas prvu grupu koja redovno sparinguje sa drugom ekipom i tek ako se dokazes u drugoj ekipi ulazis u prvu. Takodjer postoji vodja Amidza koji je neprikosnoveni vladar ovog grada koji ode na Kosevo i postroji Horde, plus otvori kafic u centru grada.
Tako su sve druge grupe smijesne za Manijake...
Semper je napisao/la: ↑13 apr 2024, 10:05Manijaci za razliku od drugih grupa imaju sistem i hijerarhiju. Kod Manijaka imas prvu grupu koja redovno sparinguje sa drugom ekipom i tek ako se dokazes u drugoj ekipi ulazis u prvu. Takodjer postoji vodja Amidza koji je neprikosnoveni vladar ovog grada koji ode na Kosevo i postroji Horde, plus otvori kafic u centru grada.
Tako su sve druge grupe smijesne za Manijake...
Bravo, sve pušači nargile, a nešto ultra fazon. Ne ide brt...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 13 gostiju.