Koliko je otvorena

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Jaran jednom pustio njen miks, a mene već uzelo. I neće da ugasi, tri puta ga molim. Prvi put da sam zagužvao pod utjecajem alkoholaVensanKasel je napisao/la: ↑13 apr 2024, 14:44Barbara Bobak najgora pjevačica ikad , šta je ono sunce ti poljubim ?
Dizetw halabuku oko toga a nigdje veze, to je samo metafora za to da su splavovi centar papanluka. I za New York se kaže Mekka košarke pa nisam vidio da je ikom to uvrijedljivo19vendetta87 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 15:50Zena javno objavi video kako pjeva "splavovi su Mekka i Medina" i hladno dođe pjevati u Sarajevo na Bajram...ne krivim nju u ovom slucaju
Nazalost, mnogo. Izgleda da su joj bas mjeru uzeli. Ali nema veze i ja sam. Mogu poslati kontakt.
2024. godina i ljudi tek sada čuli za tu pjesmu.BosniaBoston je napisao/la: ↑13 apr 2024, 17:02Dizetw halabuku oko toga a nigdje veze, to je samo metafora za to da su splavovi centar papanluka. I za New York se kaže Mekka košarke pa nisam vidio da je ikom to uvrijedljivo19vendetta87 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 15:50Zena javno objavi video kako pjeva "splavovi su Mekka i Medina" i hladno dođe pjevati u Sarajevo na Bajram...ne krivim nju u ovom slucaju
Fakat ljudi ko da nemaju internetakisarajevo92 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 15:56a na Barbaru i Gogu se ide zbog uzivanja u vokalnim sposobnostima, pretpostavljam
Barbara je za nijansu bolja od sisulje.harden je napisao/la: ↑13 apr 2024, 18:21Fakat ljudi ko da nemaju internetakisarajevo92 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 15:56a na Barbaru i Gogu se ide zbog uzivanja u vokalnim sposobnostima, pretpostavljam![]()
Centar papanluka treba da bude metafora najsvetijim mjestima u islamu?BosniaBoston je napisao/la: ↑13 apr 2024, 17:02Dizetw halabuku oko toga a nigdje veze, to je samo metafora za to da su splavovi centar papanluka. I za New York se kaže Mekka košarke pa nisam vidio da je ikom to uvrijedljivo19vendetta87 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 15:50Zena javno objavi video kako pjeva "splavovi su Mekka i Medina" i hladno dođe pjevati u Sarajevo na Bajram...ne krivim nju u ovom slucaju
I ti vala postajes pravo dosadan.RollMan je napisao/la: ↑13 apr 2024, 19:33https://vm.tiktok.com/ZMMQ5YcqA/
Normalno je da me ne iznenađuje to šta Mijatović misli o generalnu Alagiću , nenormalno je to što vepar iz Konjica i Zlatko Lagumdzija paraziti bošnjačke oaze slobode misle još gore o Alagiću nego sam Vojin
Jel te jos uvijek bez razloga podjjebaju da imas veze sa Jolic Nikolom?Licniznanstvenik je napisao/la: ↑13 apr 2024, 20:41u ponedjeljak preko 30, a od utorka zima, ima svi prehladu da fasujemo...
Kako god, autor sigurno nije isao na to da uvrijedi dobre, prepostene muslimane19vendetta87 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 19:42Centar papanluka treba da bude metafora najsvetijim mjestima u islamu?BosniaBoston je napisao/la: ↑13 apr 2024, 17:02Dizetw halabuku oko toga a nigdje veze, to je samo metafora za to da su splavovi centar papanluka. I za New York se kaže Mekka košarke pa nisam vidio da je ikom to uvrijedljivo19vendetta87 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 15:50Zena javno objavi video kako pjeva "splavovi su Mekka i Medina" i hladno dođe pjevati u Sarajevo na Bajram...ne krivim nju u ovom slucaju
Jesi ti dobar s glavom?
Trenutno korisnika/ca: Faraon iz Visokog, Giuseppe1, soko i 18 gostiju.