da tako je, ne spominji mi njega više, evo uživa gledajući Zauvijek susjedeZaniolo je napisao/la: ↑13 apr 2024, 21:03Jel te jos uvijek bez razloga podjjebaju da imas veze sa Jolic Nikolom?Licniznanstvenik je napisao/la: ↑13 apr 2024, 20:41u ponedjeljak preko 30, a od utorka zima, ima svi prehladu da fasujemo...
Chat - bez politike i ratnih prica
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
-
- Kontakt:
Re: Re: Chat
zar i ti sine Ivane!?
Niko kao on da kapira barbarizam
Kada noću pijemo, kada otvori se dizna
Kafane čekaju da jutro svane
Niko kao on ne zna da oboji svet
I kad para nemamo opet živimo džet-set
A šifra nije teška, već je laka
Ludak pao na ludaka
Kad sam ovo prvi put čuo, mislio sam da je neka satira na nešto. Kad ono, stvarno pjesma
Kada noću pijemo, kada otvori se dizna
Kafane čekaju da jutro svane
Niko kao on ne zna da oboji svet
I kad para nemamo opet živimo džet-set
A šifra nije teška, već je laka
Ludak pao na ludaka
Kad sam ovo prvi put čuo, mislio sam da je neka satira na nešto. Kad ono, stvarno pjesma

Ceri mi se u facu a ja njega pitam!
-
- Kontakt:
sa svakim novim sranjem sve više se bojim da bi moglo izbiti i kod nas
pripremite podrume, skladišta, oružje...
pripremite podrume, skladišta, oružje...
zar i ti sine Ivane!?
-
- Kontakt:
- muhamedhulk
- Kontakt:
Imam poznanika u gradu koji granici sa rs, odes u rs i zaustavi te murija na medjuentitetskoj granici, duge cijevi i pita gdje ces, znas li da si usao u drzavu rs? Objasnjavas mu da je rs dio BiH itd. 
A on je nabavio pusku, i ima ekipa koja je naoruzana za ne daj Boze a fabrika jedna pravi bombe 120mm. Kaze nema vise nespremne uhvatiti.

A on je nabavio pusku, i ima ekipa koja je naoruzana za ne daj Boze a fabrika jedna pravi bombe 120mm. Kaze nema vise nespremne uhvatiti.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- VensanKasel
- Kontakt:
I šta je bilo kad si se probudio ?muhamedhulk je napisao/la: ↑13 apr 2024, 23:12Imam poznanika u gradu koji granici sa rs, odes u rs i zaustavi te murija na medjuentitetskoj granici, duge cijevi i pita gdje ces, znas li da si usao u drzavu rs? Objasnjavas mu da je rs dio BiH itd.
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
-
- Kontakt:
Kupio sam brasna, ulja, zuckera, ne smije da fali. Za svaki slucaj. Ostala jos jedna vreca brasna ja ispred nene neke pokupim. Bolje da ja imam vise, sad imam 4 vrece.
Ne volim previse pricati o tome. Mnogo je zavidnih ljudi ovdje. Ali svakako da imam para na izvoz, ne kao Pereira ali ne zalim se.
- muhamedhulk
- Kontakt:
Ozbiljan sam.VensanKasel je napisao/la: ↑13 apr 2024, 23:37I šta je bilo kad si se probudio ?muhamedhulk je napisao/la: ↑13 apr 2024, 23:12Imam poznanika u gradu koji granici sa rs, odes u rs i zaustavi te murija na medjuentitetskoj granici, duge cijevi i pita gdje ces, znas li da si usao u drzavu rs? Objasnjavas mu da je rs dio BiH itd.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
- VivaLaStella
- Kontakt:
I ja sam često na relaciji TK-ZDK, bukvalno po čitav dan budu patrole na ulazu i izlazu iz Doboja. Čuo sam od ljudi iz Tešnja da baš maltretiraju narod kad vide dokument izdat u FBiH, ali mene nisu zaustavljali, srećom, pa ne mogu potvrditi.VensanKasel je napisao/la: ↑13 apr 2024, 23:37I šta je bilo kad si se probudio ?muhamedhulk je napisao/la: ↑13 apr 2024, 23:12Imam poznanika u gradu koji granici sa rs, odes u rs i zaustavi te murija na medjuentitetskoj granici, duge cijevi i pita gdje ces, znas li da si usao u drzavu rs? Objasnjavas mu da je rs dio BiH itd.

Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17
Italija se pridružila listi sponzora Rezolucije o Srebrenici
Rezoluciju o Srebrenici podržale su Sjedinjene Američke Države, Italija, Francuska, a pored njih na ovoj listi su i Njemačka, Albanija, Čile, Finska, Irska, Jordan, Lihtenštajn, Malezija, Nizozemska, Novi Zeland, Ruanda, Slovenija i Turska.

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Dua lipa ubija ovo ljeto
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- feniksptica
- Kontakt:
- Marsal
- Kontakt:
To je standardna njihova praksa, mene i dvojicu drugova je prije 5 godina zaustavila policija u Doboju, držao nas je 45 minuta najmanje i peglao. Rutinsko zaustavljanje koje kod nas traje manje od minute.VivaLaStella je napisao/la: ↑14 apr 2024, 11:14I ja sam često na relaciji TK-ZDK, bukvalno po čitav dan budu patrole na ulazu i izlazu iz Doboja. Čuo sam od ljudi iz Tešnja da baš maltretiraju narod kad vide dokument izdat u FBiH, ali mene nisu zaustavljali, srećom, pa ne mogu potvrditi.VensanKasel je napisao/la: ↑13 apr 2024, 23:37I šta je bilo kad si se probudio ?muhamedhulk je napisao/la: ↑13 apr 2024, 23:12Imam poznanika u gradu koji granici sa rs, odes u rs i zaustavi te murija na medjuentitetskoj granici, duge cijevi i pita gdje ces, znas li da si usao u drzavu rs? Objasnjavas mu da je rs dio BiH itd.
A on je nabavio pusku, i ima ekipa koja je naoruzana za ne daj Boze a fabrika jedna pravi bombe 120mm. Kaze nema vise nespremne uhvatiti.![]()
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988
Samo vrhunac onoga što je počelo imenovanjem Vučića za ministra informisanja nekad krajem 90tih. Bolestan čovjek je morao kreirati bolesno društvo da bi ostvario svoje bolesne ciljeve. Htio je ući u historiju i vjerovatno je uspio. Samo ne kao neki mega giga srpski vladar kao što je zamislio, nego kao ekspert za manipulaciju javnog mnijenja. Siguran sam da će se u budućnosti pisati knjige o ovom mračnom dobu medija u Srbiji.
Mada, ne može se baš svugdje tako lako i relativno brzo izazvati kolektivna shizofrenija. Za to moraš imati dobar materijal.. a kud ćeš bolje od polupismenih radikalnih patriota i onih koje oni odgajaju.
Siguran sam i da mu ovi naši vlastodršci (iz svih torova) na tome zavide. Ali na njihovu žalost, naših luđaka ove vrste je premalo za iskopirati Vučićev plan.
The saddest thing in life is wasted talent.
- akisarajevo92
- Kontakt:
Isti slucaj neku noc (za BajramMarsal je napisao/la: ↑14 apr 2024, 12:09To je standardna njihova praksa, mene i dvojicu drugova je prije 5 godina zaustavila policija u Doboju, držao nas je 45 minuta najmanje i peglao. Rutinsko zaustavljanje koje kod nas traje manje od minute.VivaLaStella je napisao/la: ↑14 apr 2024, 11:14I ja sam često na relaciji TK-ZDK, bukvalno po čitav dan budu patrole na ulazu i izlazu iz Doboja. Čuo sam od ljudi iz Tešnja da baš maltretiraju narod kad vide dokument izdat u FBiH, ali mene nisu zaustavljali, srećom, pa ne mogu potvrditi.![]()

jos ovaj bio neki stariji, sa cigarom u ruci i izgledao kao da ima par promila u krvi
Don't believe the hype.
I meni je slično bilo tamo negdje kod Milića nedavno. Nije bilo sad nešto neugodno, bili su profesionalni, ali mene su ispitivali 10-15 minuta a ostala auta su po pola minuteMarsal je napisao/la: ↑14 apr 2024, 12:09To je standardna njihova praksa, mene i dvojicu drugova je prije 5 godina zaustavila policija u Doboju, držao nas je 45 minuta najmanje i peglao. Rutinsko zaustavljanje koje kod nas traje manje od minute.VivaLaStella je napisao/la: ↑14 apr 2024, 11:14I ja sam često na relaciji TK-ZDK, bukvalno po čitav dan budu patrole na ulazu i izlazu iz Doboja. Čuo sam od ljudi iz Tešnja da baš maltretiraju narod kad vide dokument izdat u FBiH, ali mene nisu zaustavljali, srećom, pa ne mogu potvrditi.![]()