Raskol na pomolu, sad će u inat robiji paliti baklje

Moderator/ica: GracanicaAA
Na zapadu ima itekako pozitivnih pojedinaca i velikih navijaca kluba koji su tu od prvog kola kantonalne ali nazalost s boljim rezultatima dolaze i doci ce sve vise onih koji za svojih 7KM misle da su generalni sponzori.
**** majku ti bi mene da učiš o Čeliku,koji su bili za Čelik kada se nisi ni rodio.Možda se tebi trebam dokazivati ko smo i šta smo.Moju generaciju su raselili i životni putevi odveli svugdje drugo osim u Zenicu.Mene tekma košta minimalno 50 KM i smatra da te pare mogu komentarisat,ali ako vam ne trebaju navijači istinski onda ja i moja ekipa odustajemo do bolji ljudi i vremena i da moji 50 KM je krvavo zarađeni a ne od lopovluka i narkomanije i da jesam generalni sponzor .Sve ste rastjeraliPonosniSmogovci je napisao/la: ↑13 apr 2024, 22:41imNa zapadu ima itekako pozitivnih pojedinaca i velikih navijaca kluba koji su tu od prvog kola kantonalne ali nazalost s boljim rezultatima dolaze i doci ce sve vise onih koji za svojih 7KM misle da su generalni sponzori.
Ignorisat ce i zapad himnu na pocetku
Koji Čelik prije rata? Trebaš dokazati! Ne samo ti. Nego i ja i moja familija i svi koji želimo imati neki klub. Šta se ložiš ako ti ili vam neko nešto ovako ili onako kaže? Šta je tu problem? Ja sam ovaj vikend dao za Čelik preko 200 maraka, na ovaj i onaj način. Nabijem te sad na **** ako nisi halialio marku a kreno si na stadion. Da si generalni sponzor znao bi šta pišeš. Nabijem teBaco je napisao/la: ↑13 apr 2024, 23:07**** majku ti bi mene da učiš o Čeliku,koji su bili za Čelik kada se nisi ni rodio.Možda se tebi trebam dokazivati ko smo i šta smo.Moju generaciju su raselili i životni putevi odveli svugdje drugo osim u Zenicu.Mene tekma košta minimalno 50 KM i smatra da te pare mogu komentarisat,ali ako vam ne trebaju navijači istinski onda ja i moja ekipa odustajemo do bolji ljudi i vremena i da moji 50 KM je krvavo zarađeni a ne od lopovluka i narkomanije i da jesam generalni sponzor .Sve ste rastjeraliPonosniSmogovci je napisao/la: ↑13 apr 2024, 22:41imNa zapadu ima itekako pozitivnih pojedinaca i velikih navijaca kluba koji su tu od prvog kola kantonalne ali nazalost s boljim rezultatima dolaze i doci ce sve vise onih koji za svojih 7KM misle da su generalni sponzori.
Tom politikom......Preispitajte se dok još nije kasno.
Zbog takvih ko ti i jesmo gdje jesmo. Dao Bog da odustanete ali nemoj onda da se vracate ni u PL.Baco je napisao/la: ↑13 apr 2024, 23:07**** majku ti bi mene da učiš o Čeliku,koji su bili za Čelik kada se nisi ni rodio.Možda se tebi trebam dokazivati ko smo i šta smo.Moju generaciju su raselili i životni putevi odveli svugdje drugo osim u Zenicu.Mene tekma košta minimalno 50 KM i smatra da te pare mogu komentarisat,ali ako vam ne trebaju navijači istinski onda ja i moja ekipa odustajemo do bolji ljudi i vremena i da moji 50 KM je krvavo zarađeni a ne od lopovluka i narkomanije i da jesam generalni sponzor .Sve ste rastjeraliPonosniSmogovci je napisao/la: ↑13 apr 2024, 22:41imNa zapadu ima itekako pozitivnih pojedinaca i velikih navijaca kluba koji su tu od prvog kola kantonalne ali nazalost s boljim rezultatima dolaze i doci ce sve vise onih koji za svojih 7KM misle da su generalni sponzori.
Tom politikom......Preispitajte se dok još nije kasno.
Ne treba lopovima punit djepove,samo likvidacija je realna a NFS bojkotovat na sve nacine jer je Celik najvise dao BiH kad je trebalo .Hvala i nasim lopovima sto su sve pokrali,hvala i tuzilastvu sto je sve ispratiolo sve generacije lopoVa u Celiku i sto su ih podrzali.Haram Vam bilo
Obicni sda poltron koji je jedan od onih koji su zagovarali likvidaciju i mijenjanje imena kluba. Propast ce Celik zbog njegovih 50KM.Prilika Pivicu pa da vidimo sta ce uradit,jedini ima neki plan i program....Celik Forever
Ja vam pisao o tome odmah poslije utakmice...
Nismo ni mi nešto u gostima, tek 12. ekipa lige