Bolje im odgovara : Highway to hellroccosiffredi je napisao/la: ↑13 apr 2024, 22:27Prijedlog za himnu Putara.
1. Put putujem - Magazin
2. Put putuje moj jaran - Halid M
3. Put me zove - Halid B
4. Put putuje Latif aga - Safet Isović

Bolje im odgovara : Highway to hellroccosiffredi je napisao/la: ↑13 apr 2024, 22:27Prijedlog za himnu Putara.
1. Put putujem - Magazin
2. Put putuje moj jaran - Halid M
3. Put me zove - Halid B
4. Put putuje Latif aga - Safet Isović
A Hadzikic? Hrkac? Hrkac nece uzeti pare jer je vec u godinama ali svaku utakmicu standardno medju najboljim na terenu. Za ostalo se slazem, nije za vece domete. Haskic vec ima 34 nazalost, da je barem 2-3 godine mladji bio bi top.Antipolitika3 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 23:06Bio bih odlican u tome,vjeruj mi.Od vase ekipe danas bi pohvalio iranca,Oreca i Gulashvilia ostalo nije za neke vece klubove od Veleza,mislim da ce ova trojica zaradit pare u karijeri.
opalaopala je napisao/la: ↑13 apr 2024, 23:04ako malo pogledate pad komplet ograde je donio dosta toga dobrog u nas grad i na stadion pod B.B. Napokon vise nema zastave od paradrzavne tvorevine presudjene u Hagu. Napokon je 2024 goinda a ne 1994, moro im je neko uzet da se opamete
Moram priznati dobra procjena, dodao bih tu jos Hadzikica. Takodjer, ne vidim ni kod vas puno igraca da bi mogli dalje od Zrinjskog, Memija danas medju najboljima ali ovo mu je i plafon karijere (kao i Bradaric, Ticinovic, Kis...). Cuze ima potencijala i on bi mogao dalje, Ramic toplo-hladno...Antipolitika3 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 23:06Bio bih odlican u tome,vjeruj mi.Od vase ekipe danas bi pohvalio iranca,Oreca i Gulashvilia ostalo nije za neke vece klubove od Veleza,mislim da ce ova trojica zaradit pare u karijeri.
Kakve mi mudonje imamo to je necuveno pa nije ni cudno sto vam padne citava ograda, dok vas tim komplet bjezi i udaljava od nereda nas pomocni trener nosalantno komentarise i prica jer zna da bi svakog krezubog bolida sam nokaturiao
U plastenikuOnlyLeft22 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 23:09opalaopala je napisao/la: ↑13 apr 2024, 23:04ako malo pogledate pad komplet ograde je donio dosta toga dobrog u nas grad i na stadion pod B.B. Napokon vise nema zastave od paradrzavne tvorevine presudjene u Hagu. Napokon je 2024 goinda a ne 1994, moro im je neko uzet da se opamete![]()
![]()
Gdje nam je onaj @GoskGabela![]()
Dje se krece ?Antipolitika3 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 22:59Ma zapelo kod tih krpica.MostarskiSin je napisao/la: ↑13 apr 2024, 22:57Pa kad vam je toliko bitan sportski segment, sto niste proslavili pobjedu kako treba? Cemu onda upad u teren, ostecenja policijskih auta, gadjanje kamenjem busa u kojem su nasi igraci, gadjanje bakljama itd? Gdje je zapelo?Antipolitika3 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 22:53
Valjalo bi nekad i pobjediti gradskog rivala,nije valjda toliko sportski segment nebitan u danasnjem svijetu ?Svezali se krpa i dvi stative kao da su sampioni BiH a ne preruseni u jeftinu radnu snagu iz istoćnog i jos jedan poraz pod BB,citam danas Balordu gdje izjavljuje kralj "pod BB ionako nista nismo ocekivali"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zamisli koje su to traume nije niti cudo sto slavite kvazi navijacke uspjehe![]()
Politika ko vas ne zna, skupo bi vas platio![]()
Dodje mi da odem do Tute u Njemacku po taj udarni trans ,koliko ljudi smorise sa obe strane.
Opet vas isprskase,pored tri bobe oduzete opet ce pijacari da nam gledaju u ledja,sta ti je navika hahahOnlyLeft22 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 22:40Moram ti nesto javiti
Sutra pocinje tajna borba za evropu![]()
a bere jagode i prska breskve nema ti on kad sad pisat i pratit neke ex grupe. tamo negdje oko 11mjeseca ti on opet krene kad mu zavrsi sezona u poljuAddo1922 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 23:13U plastenikuOnlyLeft22 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 23:09opalaopala je napisao/la: ↑13 apr 2024, 23:04ako malo pogledate pad komplet ograde je donio dosta toga dobrog u nas grad i na stadion pod B.B. Napokon vise nema zastave od paradrzavne tvorevine presudjene u Hagu. Napokon je 2024 goinda a ne 1994, moro im je neko uzet da se opamete![]()
![]()
OnlyLeft22 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 23:09opalaopala je napisao/la: ↑13 apr 2024, 23:04ako malo pogledate pad komplet ograde je donio dosta toga dobrog u nas grad i na stadion pod B.B. Napokon vise nema zastave od paradrzavne tvorevine presudjene u Hagu. Napokon je 2024 goinda a ne 1994, moro im je neko uzet da se opamete![]()
![]()
Neka -U-gaseni, necu moci zaspati veceras, ni sutra, ni prekosutra od PUTOVA, Cry baby cry, ispricaj nam kako je mali s transima poceo plakati na rudniku, kazu plač kao krici iz pakla..
Titoopalaopala je napisao/la: ↑13 apr 2024, 23:16a bere jagode i prska breskve nema ti on kad sad pisat i pratit neke ex grupe. tamo negdje oko 11mjeseca ti on opet krene kad mu zavrsi sezona u polju
Samo reci poslao me Asim kad dođeš u DeAntipolitika3 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 22:59Ma zapelo kod tih krpica.MostarskiSin je napisao/la: ↑13 apr 2024, 22:57Pa kad vam je toliko bitan sportski segment, sto niste proslavili pobjedu kako treba? Cemu onda upad u teren, ostecenja policijskih auta, gadjanje kamenjem busa u kojem su nasi igraci, gadjanje bakljama itd? Gdje je zapelo?Antipolitika3 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 22:53
Valjalo bi nekad i pobjediti gradskog rivala,nije valjda toliko sportski segment nebitan u danasnjem svijetu ?Svezali se krpa i dvi stative kao da su sampioni BiH a ne preruseni u jeftinu radnu snagu iz istoćnog i jos jedan poraz pod BB,citam danas Balordu gdje izjavljuje kralj "pod BB ionako nista nismo ocekivali"
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zamisli koje su to traume nije niti cudo sto slavite kvazi navijacke uspjehe![]()
Politika ko vas ne zna, skupo bi vas platio![]()
Dodje mi da odem do Tute u Njemacku po taj udarni trans ,koliko ljudi smorise sa obe strane.
Stavili bi oni "Beduini" ali previse muslimanski zvuci.opalaopala je napisao/la: ↑13 apr 2024, 22:52I dalje ste bez navijacke skupineAntipolitika3 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 22:49Bolan ako nama oduzmu bodove nece ih vama podarit![]()
![]()
![]()
I dalje ste bez pobjede u prvenstvenim utakmicama pod BB![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Osim ako danasnjim danom nije osnovana nova navijacka skupina PUTARI / PUTNICI ? Mozes nam malo opsirnije reci o ovim putnicima ili ljudima koji sele
Sad ce se hvaliti da su i oni nekoga ugasili - stand sa down sindromom.Steven11 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 23:13Ovi Nomadi su po ko zna koji put pokazali kakav je to gen u njima. Cuj napasti stand ljudi sa down sindromom. Kakav moras biti? Odgovor se sam namece.
Velika frustracija zbog gasenja one ex grupe. Medjusobna razmirice zbog toga. Sramota i ponizenje koje su dozivjeli. Bit ce im lijepo gledat face dok budu gledali kako im, pretpostavljam, gore one krpe.
Lijep pozdrav pravim Mostarcima i jedinoj navijackoj grupi u tom gradu.
Beduin je napisao/la: ↑13 apr 2024, 23:30Sad ce se hvaliti da su i oni nekoga ugasili - stand sa down sindromom.Steven11 je napisao/la: ↑13 apr 2024, 23:13Ovi Nomadi su po ko zna koji put pokazali kakav je to gen u njima. Cuj napasti stand ljudi sa down sindromom. Kakav moras biti? Odgovor se sam namece.
Velika frustracija zbog gasenja one ex grupe. Medjusobna razmirice zbog toga. Sramota i ponizenje koje su dozivjeli. Bit ce im lijepo gledat face dok budu gledali kako im, pretpostavljam, gore one krpe.
Lijep pozdrav pravim Mostarcima i jedinoj navijackoj grupi u tom gradu.
Vjerovatno vidjeli konkurenciju.
U potocima i vojnom hahaha,moje komse moram vam ponovo napomenuti bezze napadate momke iz sekjuritija mozda nam smeka policija,vatrogasci,radnici a mozda smo i mi BILI na tribinimostar_mo je napisao/la: ↑13 apr 2024, 23:30Kazu piva i alkohol teku u potocima veceras medju putarima , sjeku se ziletima uz ovu![]()
Odlazim iz ovog grada
videti me nece dugo svi, nece svi
adresu mi nece znati prijatelji
rodbina, ni ti, cak ni ti
moja bivsa ljubavi
Ima li za mene ili ne
neko pravi pitam se
jaci i od sudbine
ko ce znati
da kroz zivot vodi meeeeeeeee
Tacno im zavidim..kakva prigodna pjesma u svakoj rijeci teksta i koji prigodan motiv za demoliranje uz Vesnu, da znam da me nece namlatit otiso bi popio koju s njima![]()
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, CAZIN, jurisicduska, tutankamon1905 i 31 gost.