FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- BordoBBoja
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nemojte zivota vam o tom zakucavanju eksera
Kad god se to spominjalo ispusili smo ga
Mirno na zemlji, bolji smo, kvalitetniji, i idemo po tu pobjedu
Kad god se to spominjalo ispusili smo ga
Mirno na zemlji, bolji smo, kvalitetniji, i idemo po tu pobjedu
- Maroon1946
- Kontakt:
Pamet u glavu danas, opušteno po 3 boda.
Samo dodaji Hamzi 

Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
-
- Kontakt:
Molim administraciju da riječi ekser i tabut zabrani na ovom dijelu foruma.
Svakim spominjanjem riječ ekser šansa za pobjedu se eskponencijalno smanjuje.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Umri zeljo da te stavimo u avaz
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
ZAKUCAJTE IM POSLJEDNJI EKSER U TABUT VEČERAS
- napoleon72
- Kontakt:
Ne mozemo im mi svakako zakucat zadnji ekser, kad ima jos 7 kola do kraja. Teoretski oni mogu dobit svih 7 kola, mi izgubit svih 7, pa da nas prestignu na tabeli. Teoretski govoreci. Nek vam dovoljna satisfakcija bude da smo im bas mi zakucali prvi ekser u tabut - da nismo dobili derbi 2017. godine, Zeljo bi te godine bio prvak, kanula bi dobra lova od Lige prvaka, Misimovic ne bi onako otisao, Zeljo bi danas bio i trofejniji od nas i bas konkurentan. Meni je to dovoljno, nek se zna da je oy 20.5.2017. krenuo njihov sunovrat, a to ko ce im presudit skroz, yebe mi se.
GRMI SA SJEVERA!
1946
90ka deseti heroj Bosne
1946
90ka deseti heroj Bosne
Burazeru igman je kupio utakmicu sa slogom kao i zeljo i doslo je naređenje od pojedinih ljudi u upravi igmana koji su navijaci zelje da kad igrali u konjicu moraju dati zelji bez obrzira na stanje igmanaNirton je napisao/la: ↑14 apr 2024, 09:21Predsjednik Igmana po Konjicu obecava da ce Igman igrati Premijer ligu dok je on tu.spezial je napisao/la: ↑14 apr 2024, 07:27Ma brate jedini problem je sto danas svi kupuju. Tuzla uz pomoc sudija, zvijezda - gosk zadnjih pola sata se obje ekipe valjaju, ocito je i to dogovoreno, nece se ni igman predati sigurno... nije im bas bajna situacijaSedrenikHz je napisao/la: ↑14 apr 2024, 02:40Ne budite djeca s tim da ce ispasti, kupovali su od nastanka i prodavali i tako je i dan danas. Miske im je kupio i Slogu i Posusje i Zvijezdu(nesto kupio, a nesto ce dati slj godine).
Znaci jaran mrtvi strumf mi pokazuje poruke sta mu hadzija pise, fuj majke mi, ali valjda je to naviklo.
Jedina mi je zelja zadnje kolo da borcu treba za titulu bod, a ovim pobjeda za opstanak![]()
Zeljo da ih uzme, a vico da im ne da licencu.
Najvece prijetnje dobivaju za licencu ne budu li slusali viccka.
Prvi derbi od rodjenja za kojim nemam pritiska.
Mi evropu izborili 99%, za njih me boli k, ispasti nece, radi prestiza, a mnogo smo bolji.
Nek izadju i poginu pa nek prime 5!
Na tribinama ih izdominirajte decki kao i uvijek, a na terenu ce se momci oduziti!
Kada izadju gurbeti na stadion nek se zaori “cet.ni.cke pi.cke”![]()
![]()
Tebe volim ja pjevam ti svaki dan, samo naprijed Saraj'vo.![]()
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
Bukvalno najgluplja zezancija je s ovim ekserima. Samo prestanite s tim jer je fakat glupo . Budite kreativniji od tabuta i eksera.
Ono sto sam i ja cuo a provjereno je da su i Posusje levati kupili. Kupuju za titule a evo i za opstanak. Oni su i njihovi pajdasi unistili ovu ligu jos u zacetku njenom.
Ono sto sam i ja cuo a provjereno je da su i Posusje levati kupili. Kupuju za titule a evo i za opstanak. Oni su i njihovi pajdasi unistili ovu ligu jos u zacetku njenom.
Zašarafit im kovčeg ondajurisicduska je napisao/la: ↑14 apr 2024, 10:31Molim administraciju da riječi ekser i tabut zabrani na ovom dijelu foruma.

This time next year, we'll be millionaires!
Krvarim od dosade
Krvarim od dosade
Nisam bio siguran da ce ova nedjelja ikad svanuti.
Karaj zemunce ole ole!
Karaj zemunce ole ole!
NEMA NAZAD
Ishod će direktno zavisiti od predstave veznog reda i eventualno bekova.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Frljoka ili kontra nas može ugroziti. Iliev presiguran, doduše ono što je primio malo koji bi golman bi odbranio. Oni će vjerojatno izaći 4231 iako sam bio ubjeđen da će početi 352, Boljević i Hiroš krila pretpostavljam. Doduše ako Boljević može igrati LW možda on lijevo, Hiroš na cam a Amoah desno. Krpić u vrh napada. Odbrana im je preloša, spora to trebamo iskoristiti. Karić i Radovac biti će ispred odbrane. Ko prvi gol postigne on će vjerojatno i slaviti.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Dvaput su igrali u Konjicu i oba puta je Igman pobijedio, tako da mislim da nema nista tu od pustanja zelje, pogotovo jer su naruseni njihovi odnosi prosle godine kad su igrali na Grbavici.James1987 je napisao/la: ↑14 apr 2024, 10:56Burazeru igman je kupio utakmicu sa slogom kao i zeljo i doslo je naređenje od pojedinih ljudi u upravi igmana koji su navijaci zelje da kad igrali u konjicu moraju dati zelji bez obrzira na stanje igmana
24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Zgazite ih. Red je da spremo ljagu od proslog derbija.
Iliev
Beganovic Čelik Soldo Radovic
Buljubašić
Julardzija Mustafic
Hasic Kyeremeh
Ćataković
Beganovic Čelik Soldo Radovic
Buljubašić
Julardzija Mustafic
Hasic Kyeremeh
Ćataković