FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Nemoj slučajno da se Mirvić prozove sad će on story na Instagram.
Ljubi ga Faćko
Ljubi ga Faćko
Hajde ti u deželu pa pružaj,s tobom i ovakvim p.izdama od igrača nećemo nikad titulu vidjeti yebem vam majku jadnuMaroon1946 je napisao/la: ↑14 apr 2024, 22:22"Mislim da smo u dobrom nizu, posebno nakon onih situacija koje su se dešavale, tako da smo u dobrom ritmu. Kako je utakmica odmicala, imali smo zicere gdje je njihov golman u dva navrata spašavao s linije. Vjerujem da ekipa može pružiti još bolje igre", zaključio je trener Sarajeva.
Tanko tanko tankosava Bgm a opet, isto toliko sumnjivo. Pošten pritisak se nije napravio, par poluprilika i šuteva. Rožman zadovoljan bodom, djeluje mi da je previše ziheraški ušao u drugom poluvremenu, ono kao dodavat ćemo se na centru, ima puno da se igra, valjda ćemo nekako dati gol.
Žali Bože navijača koji su toliko proveli na stadionu da gledaju dodavanja Aničića, Solde i Čelika.
Jest da ih je i golman spasio, ali svaki onaj pokušaj je bio mlitav.
Moralo se u drugom poluvremenu krenuti u drugoj formaciji. Rožmanov kiks. Ili kiks onih koji su “dogovarali”.
Žali Bože navijača koji su toliko proveli na stadionu da gledaju dodavanja Aničića, Solde i Čelika.
Jest da ih je i golman spasio, ali svaki onaj pokušaj je bio mlitav.
Moralo se u drugom poluvremenu krenuti u drugoj formaciji. Rožmanov kiks. Ili kiks onih koji su “dogovarali”.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Rozman neka pogleda utakmicu ponovo, vise puta, mozda mu se neke stvari same kazu. Sta o tebi kao treneru govori cinjenica da teren bolje pokriva ekipa sa igracem manje? Ponavljam, ljudi bolje pokrivali teren sa igracem manje, pa cak i sa dva u jednom momentu. Nakon svake izmjene mi smo losije izgledali, tek pred kraj kao neki pritisak napravili, ali i to jedva, vise jer su oni premoreni bili. Tuga, cemer, jad.
Neozbiljan klub, trener koji nije dorastao da ga vodi, i ekipa sastavljena od precijenjenih i debelo preplacenih igraca, koje sve redom boli **** za taj isti klub. To je nasa realnost.
Neozbiljan klub, trener koji nije dorastao da ga vodi, i ekipa sastavljena od precijenjenih i debelo preplacenih igraca, koje sve redom boli **** za taj isti klub. To je nasa realnost.
-
- Kontakt:
Fajterski duh mozes samo imati ako imaš nešto u glavi sto ce ti biti motor i da ne gledaš gdje igraš i protiv koga!
A ovaj skup luzerskih igraca se nije pojavio od rata bez obzira koliko oni uzimaju para!
Sve u svemu samo ih treba vrijeđati ništa drugo!
NE SAMO NA GRBAVICI ONI NEMAJU MUDA NIGDJE!!!
Zadnja izmjena: Devedesetka, dana/u 14 apr 2024, 22:26, ukupno mijenjano 1 put.
Maksimalno izbjegavam da psujem pa neću sebi dozvoliti ni da me bezmuda skupina pokušaja od fudbalera dovede do toga. Rožman je prevara, sigurno je prevara.. nikad ništa neće napraviti s nama (i ako slučajno napravi to će biti na sreću). Nema on pojma koga vodi.
Svakome sa dva oka i osnovnim poznavanjem fudbala je ispod časti uopšte i komentarisati šta je večeras moralo biti drugačije.
Stid me je svega osim Hordi
Buljubašića i Čelika.. stid me svih ostalih futavaca koji nose ovaj dres, i ovog pokušaja od trenera, i sudije, i cijelog koncepta sportskih takmičenja u ovoj državi, a Bgm i samog sebe zbog odluke da sve to uopšte pratim i dozvolim da me takva glupost handri.
Daće Bog da bude bolje. Dok bar malo ne bude, od mene dosta. Nek gleda ko može.
Svakome sa dva oka i osnovnim poznavanjem fudbala je ispod časti uopšte i komentarisati šta je večeras moralo biti drugačije.
Stid me je svega osim Hordi

Daće Bog da bude bolje. Dok bar malo ne bude, od mene dosta. Nek gleda ko može.
The saddest thing in life is wasted talent.
Ovo Sarajevo nema ništa zajedničko sa predratnim. To su dva potpuno različita kluba. Ono predratno Sarajevo je poginulo u ratu, a ovo je neki Frankeštajn koji se samo tako zove. Nije ni čudo što tzv. legende neće da imaju ništa s ovim. A što bi i imali kad ih ništa ni ne veže.
Predlažem da penzionišu bordo-dres i pronađu sebi neku drugu boju., možda rozu. Naziv: FC Ćičipi. E deda, deda... da znaš na šta ti se klub izmetnuo, opet bi umro.
Predlažem da penzionišu bordo-dres i pronađu sebi neku drugu boju., možda rozu. Naziv: FC Ćičipi. E deda, deda... da znaš na šta ti se klub izmetnuo, opet bi umro.
I tako 

Možda je vruća glava ali ja ne vidim smisao ovo podržavati više, ništa ne ide naprijed. Ni u kojem smislu. Govorim o sadržaju na terenu, mi se samo furamo da smo neka ekipa.
Ovoliko kukavica u isto vrijeme dugo nije nosilo dres i onda se počnu mangupisati i dobijati kartone na prigovore i faule na 70m od gola nad brzonogi Štilićem i Cocalićem.
Duljević rekreativac nakon godinu dana penzije pokaže više želje od silnih talenata i preplaćenih pojačanja.
Ovoliko kukavica u isto vrijeme dugo nije nosilo dres i onda se počnu mangupisati i dobijati kartone na prigovore i faule na 70m od gola nad brzonogi Štilićem i Cocalićem.
Duljević rekreativac nakon godinu dana penzije pokaže više želje od silnih talenata i preplaćenih pojačanja.
🇵🇸 FREE PALESTINE! 🇵🇸
Da se mi borimo za opstanak peticu bi nam uvalili
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
-
- Kontakt:
Ljudi nisu prisli golu i kad je omjer bio 11 na 11 definitivno smo ovo trebali rijesiti sa par komada al nije se dalo. Tesko je sta reci nakon ovakve tekme. Evo opet ovih par nikova izmigolje i odma Mirvic,Mirvic hahah kako ste jadni jbte ne dozivljava vas niko
-
- Kontakt:
Pa mater vam u **** **** i jednim i drugim. Jel vi fakat mislite da smo mi toliko retardirani da ne mozemo vidjet i skontat neke stvari.
Gadi mi se sport u drzavi od veceras opcenito.
Fuj
Gadi mi se sport u drzavi od veceras opcenito.
Fuj
- JuricaSpindl
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Sarajevo pod Mirvicem, zlocin koji traje...
Sramota!
Sramota!
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Sjo sto mozete srati u pm. Da je kojim slucajem usla ona pred kraj citali bi ovde kako smo ih pojeli. Utakmica koja nosi dvostruko breme, bodovi + sto je derbi, sama po sebi teska, mrlje se brane na 25 metara, tesko probiti, neznam sta ste ocekivali?!?!??! Kad na to dodas balansiranje Sivca koji je hladno poceo pustati u drugom da nas lome kako bi malo balansirao snage, bod je bio manje vise nego ocigledan.
Idemo dalje, svakako nas ocekuju direktni dueli, Sloga, Velez, koji se moraju dobiti!
Puna podrska strucnom stabu !!!!!
Idemo dalje, svakako nas ocekuju direktni dueli, Sloga, Velez, koji se moraju dobiti!
Puna podrska strucnom stabu !!!!!
Zadnja izmjena: hz033, dana/u 14 apr 2024, 22:30, ukupno mijenjano 1 put.
U novi boj ...
a da ti **** u bordo skoku.VenamaHrabrih je napisao/la: ↑14 apr 2024, 22:25Ovo Sarajevo nema ništa zajedničko sa predratnim. To su dva potpuno različita kluba. Ono predratno Sarajevo je poginulo u ratu, a ovo je neki Frankeštajn koji se samo tako zove. Nije ni čudo što tzv. legende neće da imaju ništa s ovim. A što bi i imali kad ih ništa ni ne veže.
Prestaneš pratiti jednostavno i ****
-
- Kontakt:
Gdje su oni što su pisali neće Zeljković vježbe da radi
Luzeri prodani kurve raspale

Luzeri prodani kurve raspale
-
- Kontakt:
Opet akademici nesto igraju i pokušavaju Buljubašić, Celik, Hamze najbolji u posljednje vrijeme. Fk Sarajevo mora ići tim putem vise vjere i podrške u svoje ljude i snage.
Koju si ti utakmicu gledao ? Oni su pokrivali samo svoj šesnaesterac, imali smo dovoljno šansi nije ni jedna ušla i tjt. Idemo uzeti borac i otići u ojropu.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑14 apr 2024, 22:25Rozman neka pogleda utakmicu ponovo, vise puta, mozda mu se neke stvari same kazu. Sta o tebi kao treneru govori cinjenica da teren bolje pokriva ekipa sa igracem manje? Ponavljam, ljudi bolje pokrivali teren sa igracem manje, pa cak i sa dva u jednom momentu. Nakon svake izmjene mi smo losije izgledali, tek pred kraj kao neki pritisak napravili, ali i to jedva, vise jer su oni premoreni bili. Tuga, cemer, jad.
Trenutno korisnika/ca: Antikloc, Haksss, JavierBosnia, juka55, mercurial, OzmoodPinglewood, skoJaa i 65 gostiju.