Stvarno?Nemojte vi o tome majke ti.
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
-
- Meraak1921
- Kontakt:
Ne znam koja je fora prozivati nas cetnicima, dizati 15 parola u vezi momka koji je bio sa njima gdje se jug ogradio ? Jadno da ne moze biti jadnije, ali ocito da je nestalo mašte , pa udri sto jadnije moze, Karadzicevi bolesnici
- TurkishAirlines
Meraak1921 je napisao/la: ↑15 apr 2024, 09:28Ne znam koja je fora prozivati nas cetnicima, dizati 15 parola u vezi momka koji je bio sa njima gdje se jug ogradio ? Jadno da ne moze biti jadnije, ali ocito da je nestalo mašte , pa udri sto jadnije moze, Karadzicevi bolesnici

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
Pa di ces naci bolju ekipu za te pare? Kakva selekcija u sarajevu. U sta su skrhani silni milioni. Sta je ono?
- Meraak1921
- Kontakt:
Stroj1946 ,fcum, stojko.. da ne nabrajam… prica za sebe, najaktivniji a nikad na utakmici , seljoberi iz vukoyebina
-
- Kontakt:
Je li danas sparing prve i druge ekipe ili je slobodan dan poslije utakmice?
I Mostarske kiše kao da su stale
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Heroj do heroja kraj drevne Musale
Ko je pravi junak,kaže pjesma stara
Zdravo,ma gdje bili,heroji Mostara
Gospodine Mirvicu uz dužno poštovanje,IsmirMirvic je napisao/la: ↑15 apr 2024, 00:35Duboko sam povrijedjen navodima Bordo navijaca da Sarajevo prodaje utakmice. I to Zeljeznicaru.
Nekada se zapitam da li ovo uopste ima smisla, da li uzaludno trosim svoje dragocjeno vrijeme i resurse.
Razara me ovo. Iznutra.
Jako sam tuzan.
![]()
Svi mi Bordo navijači smo jako ili veoma tužni poslije
Sinoćnje utakmice.
Sinoc je bila jedinstvena prilika da poslije skoro
50 godina i 5:0 na Kosevu opet ispratimo naše dušmane u
Ligu II.Ja sam licno ka dječak bio na toj tekmi na starom
Zapadu Koševa i pjevao sa čitavim stadionom
“Famose,Famose eto Želje tamo se”!!
Te memorije iz rane mladosti nemaju cijenu,a imao sam i
Živim život sto ga 10 insana ne može proživjeti.
Mi smo navijači,kupujemo članske,artikle i navijačke
rekvizite,dolazimo na tekme u velikom broju za ove
Prilike i da je lijepe igre i dobrih rezultata bilo bi još
Vise i jače.Pa i Vama je u interesu ako ništa financijskom
Da Sarajevo bude najbolje.
Mi smo Bordo navijači,Vi Predsjednik,jedan od vlasnika.
Imamo zajednički cilj.Da naše Sarajevo bude uvijek PRVO
i igra lijep fudbal.Bordo navijači mogu bodriti i pohvaliti
Kad treba.Isto tako kritikovati ili”pljuvati” kada ne valja.
Bordo navijači nisu “lažni filozofi i mitomani” koji se kroz
citavu svoju historiju služe lažima,prevarama i kreiranjem
Mitova!!
Užasan Zimski prelazni rok je koštao jako puno Vas kao i
F.K.Sarajevo.Sigurno da za to nisu krivi Bordo navijači!!
Pogledajte samo torturu koju su Bordo navijači prosli jučer i
Sinoc da bi bili prisutni i bodrili svoj voljeni Klub.
Skoro 7 sati,bez vode i hrane,a da ostalom i ne pišem.
To je i greška Klupskog rukovodstva da dozvoli takav
Nehumani tretman.Bio sam na tekmama od Argentine,Brazila
Engleske,Rusije i ne vidjoh i ne pročitaj o takvim tretmanima
Sto od Organizatora,sto od policije!
A objektivno ima i puno većih derbija sa mnogo vise navijača od
Tih 10-tak hiljada.
Sramota je da se na lokalnom derbiju pravi ratno stanje od strane
policije.Pa nismo u Glazgovu!
Sramota je da je veliki broj Pitara bio onemogucen da
prati svoj voljeni Klub u svom gradu i da u slobodnoj
Prodaji kupi kartu.
Zato,svaka medalja ima dvije strane.
Imao bih jos svasta nesto,ali i ovo je Pametnom dosta!!
Mi smo Pitari,najaci smo najaci!
👉Ubica Mitomana i Botova😎
👉Ubica Mitomana i Botova😎
Za ovog ne znam,al za Zulu i Kovacevica malog znam1921ferroviere je napisao/la: ↑15 apr 2024, 09:26je li vam ovaj vodja u talu? pitam iz principa

FK SARAJEVO.
-
Mislis da zelis imena spominjat?

Ako ćemo samo gledati forum, sada objektivno i bez uvrede za bilo koga, imam neki dojam da navijači Sarajeva i Veleža (naglašavam da pričam o forum korisnicima) najviše pate od te potrebe da impresioniraju onu treću stranu - "neutralnu", zato su u 80% slučajeva na istoj strani i imponuju jedni drugima što ostalima izgleda previše patetično. Ne znam čemu tolika potreba za tim, ali ne bih uzimao pisanje forum korisnika kao neko bitnije mjerilo, daleko od toga.KONTRASVIH je napisao/la: ↑15 apr 2024, 08:53Fokus su vam bile parole, navijanje u prvom dobro u drugom lose znamo svi da vam je najbitnije internet impresionirati pa vam je od velikog znacaja “sta neutralni pisu”, ali realnost je drugacija.
Što se tiće tribine, nisam kompetentan da kažem bilo šta za Red Army i njihova izdanja iz tog razloga što ne upratim. U svakom slučaju im se sada mora priznati da su našli svoje mjesto u top 4 navijačke skupine u BiH, a isto se mora priznati i njihovom klubu. Da sa par rečenica skrenem s teme navijanja, Velež godinama radi tako da oba sarajevska kluba ispadaju smiješna, što je tužno. O Zrinjskom već da ne govorim. Sjetimo se sad 2013. godine i derbija na Grbavici koji je imao potencijal da odluči prvaka, Amar Osim i Husref Musemić (mada odsutan na tom derbiju zbog zdravstvenog stanja nažalost), ne bih da nabrajam sad igrače. Jedno ili dva kola poslije toga je mostarski derbi i tad se sjećam da sam komentarisao da mi je žao što oni nisu bar negdje blizu našeg nivoa da imamo dva dobra derbija. Kako su se samo stvari preokrenule, gledajući samo sportski dio, a atmosferom nam se nažalost ne mogu približiti zbog brojnosti.
Kada gledamo Horde zla na tribini, to već malo bolje upratim i za njih stvarno mogu reći da imaju sličan problem kao dosta navijača Sarajeva na ovom forumu, pokazuju da im je jako stalo šta će ko reći, kako će oni "šuknut parolom", kako će to bit objavljeno na fejzbuk ili gdje već. Taman kad sam se sinoć vratio sa derbija već je jedno 10 slika njihovih parola objavljeno i iste slike su postavljene već 50 puta negdje. Ne nazivaju se bez razloga tastatura/internet huliganima i dobra im je poruka poslana na kraju utakmice sa Juga. Imaju neke komplekse i to se vidi iz aviona. Tako da si jako dobro rekao to za njih. Kada je navijanje na derbijima u pitanju, neminovno je da će se se više čut u nekim periodama, pa čak i u najboljem izdanju Manijaka. Bliži su terenu i imaju krov. Za navijanje u prvom poluvremenu nema šta da im se kaže, stvarno su se bolje čuli kad god nisu naš sjever i istok navijali. U drugom poluvremenu ih ja na sjeveru skoro nikako nisam čuo, mislio bih da ne navijaju da nisam čuo bubanj. Mislim da je nezahvalno za navijanje kao mjerilo uzimati to što se neko više čuo u nekom periodu na TV prijenosu.
Zadnja izmjena: Lewy21, dana/u 15 apr 2024, 09:48, ukupno mijenjano 5 puta.
-
- Kontakt:
Ma ko se bolan ogradio ? HahahahahaMeraak1921 je napisao/la: ↑15 apr 2024, 09:28Ne znam koja je fora prozivati nas cetnicima, dizati 15 parola u vezi momka koji je bio sa njima gdje se jug ogradio ? Jadno da ne moze biti jadnije, ali ocito da je nestalo mašte , pa udri sto jadnije moze, Karadzicevi bolesnici

Medosobna prepucavanja i blamiranja ... Bosnje zaboravili cestitati najcasniji dan 15.4. Najlakse ih medu sobom zavadi i sjedi sa strane i gledaj. Jel koja grupa u vezi toga istakla sta osim spominjanja cetnika i drugih gluposti
Zadnja izmjena: club21, dana/u 15 apr 2024, 09:47, ukupno mijenjano 1 put.
Akustika sjeveroistoka grbavice je toliko dobra da se 50 skripara culo na tvu na grbavici, dje nece ovoliko hordiCampobelloDiMazara je napisao/la: ↑14 apr 2024, 20:54Kako grme horde
Ove Manijake na Grbavici jos samo Skripari nisu pojeli u navijanju
SAMO ŠIROKI!
Samo je nevjerovatno koliko su glupi ispali Hiros i Cocalic. Teski glupani.
-
- Kontakt:
nisu Bosnje zaboravile, a grobari jesu
Moze li neko postaviti statistiku prekrasaja sinoc, nisam nesto upratio ?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.