Ma četnik im vodio navijanje prije 15ak godina na sred sjevera i oni imaju obraza nekog prozivat a i mogu samo preko foruma kad god se sretnemo il bježe il ne staju.Kamaga11 je napisao/la: ↑15 apr 2024, 11:03Jedino ko je dizao tri prsta usred Grbavice ste vi.OldTownDistrict je napisao/la: ↑15 apr 2024, 11:00‘MRadovan Karadžić rođen je 19. lipnja 1945. godine u selu Petnjica, u crnogorskoj općini Šavnik, koje okružuju planine Durmitor, Lola i Gvozd. Pedesetih godina prošlog stojeća, obitelj se seli u Nikšić, a potom u Sarajevo gdje 15-godišnji Radovan upisuje srednju medicinsku školu.’’
Dzaba pricati domacim cetaljima i njihovim mitovima koji pokusavaju klub sa najljepsim imenom okaljati dok sa zemuncima tri prsta dizu usred grbavice
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- OldTownDistrict
- Kontakt:
EkiKamaga11 je napisao/la: ↑15 apr 2024, 11:03Jedino ko je dizao tri prsta usred Grbavice ste vi.OldTownDistrict je napisao/la: ↑15 apr 2024, 11:00‘MRadovan Karadžić rođen je 19. lipnja 1945. godine u selu Petnjica, u crnogorskoj općini Šavnik, koje okružuju planine Durmitor, Lola i Gvozd. Pedesetih godina prošlog stojeća, obitelj se seli u Nikšić, a potom u Sarajevo gdje 15-godišnji Radovan upisuje srednju medicinsku školu.’’
Dzaba pricati domacim cetaljima i njihovim mitovima koji pokusavaju klub sa najljepsim imenom okaljati dok sa zemuncima tri prsta dizu usred grbavice
....sve drugo će proći!
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Sve ti znas ‘bolje biti cetnik’avanti003 je napisao/la: ↑15 apr 2024, 11:05Ma četnik im vodio navijanje prije 15ak godina na sred sjevera i oni imaju obraza nekog prozivat a i mogu samo preko foruma kad god se sretnemo il bježe il ne staju.Kamaga11 je napisao/la: ↑15 apr 2024, 11:03Jedino ko je dizao tri prsta usred Grbavice ste vi.OldTownDistrict je napisao/la: ↑15 apr 2024, 11:00
‘MRadovan Karadžić rođen je 19. lipnja 1945. godine u selu Petnjica, u crnogorskoj općini Šavnik, koje okružuju planine Durmitor, Lola i Gvozd. Pedesetih godina prošlog stojeća, obitelj se seli u Nikšić, a potom u Sarajevo gdje 15-godišnji Radovan upisuje srednju medicinsku školu.’’
....sve drugo će proći!
- svrakino1921
- Kontakt:
- svrakino1921
- Kontakt:
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Mrva snage vam je trebala da se ogradite od debila koji su vam generlani sponzor, ali mit je jaci od istine. U glavni grad Bosne i Hercegovine su rakijali sa vasim generalnim sponzorom cetalji iz zemuna, pevali zemunske pesme dok vi kao ‘normalni’ odnosno sve goli dijasporci ste prali to sa ‘privatnim druzenjem’ i ‘neka neko radi na pomirenju i treba tako’.
Sam pao sam se ubio
Sam pao sam se ubio

....sve drugo će proći!
- feniksptica
- Kontakt:
-
- Kontakt:
Taman da opravdate ime kluba Vaso Miskin Crnisvrakino1921 je napisao/la: ↑15 apr 2024, 11:10
Al dresovi su nam drama
Macron je vrh
Gledaj Pitara i njihovog dresa
Hahaha

Samo ne kontam poentu da i domaći i treći dres budu u teget plavoj varijanti, skoro identični, to je promašaj
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Sve tacno napisano.Lewy21 je napisao/la: ↑15 apr 2024, 09:42Ako ćemo samo gledati forum, sada objektivno i bez uvrede za bilo koga, imam neki dojam da navijači Sarajeva i Veleža (naglašavam da pričam o forum korisnicima) najviše pate od te potrebe da impresioniraju onu treću stranu - "neutralnu", zato su u 80% slučajeva na istoj strani i imponuju jedni drugima što ostalima izgleda previše patetično. Ne znam čemu tolika potreba za tim, ali ne bih uzimao pisanje forum korisnika kao neko bitnije mjerilo, daleko od toga.KONTRASVIH je napisao/la: ↑15 apr 2024, 08:53Fokus su vam bile parole, navijanje u prvom dobro u drugom lose znamo svi da vam je najbitnije internet impresionirati pa vam je od velikog znacaja “sta neutralni pisu”, ali realnost je drugacija.
Što se tiće tribine, nisam kompetentan da kažem bilo šta za Red Army i njihova izdanja iz tog razloga što ne upratim. U svakom slučaju im se sada mora priznati da su našli svoje mjesto u top 4 navijačke skupine u BiH, a isto se mora priznati i njihovom klubu. Da sa par rečenica skrenem s teme navijanja, Velež godinama radi tako da oba sarajevska kluba ispadaju smiješna, što je tužno. O Zrinjskom već da ne govorim. Sjetimo se sad 2013. godine i derbija na Grbavici koji je imao potencijal da odluči prvaka, Amar Osim i Husref Musemić (mada odsutan na tom derbiju zbog zdravstvenog stanja nažalost), ne bih da nabrajam sad igrače. Jedno ili dva kola poslije toga je mostarski derbi i tad se sjećam da sam komentarisao da mi je žao što oni nisu bar negdje blizu našeg nivoa da imamo dva dobra derbija. Kako su se samo stvari preokrenule, gledajući samo sportski dio, a atmosferom nam se nažalost ne mogu približiti zbog brojnosti.
Kada gledamo Horde zla na tribini, to već malo bolje upratim i za njih stvarno mogu reći da imaju sličan problem kao dosta navijača Sarajeva na ovom forumu, pokazuju da im je jako stalo šta će ko reći, kako će oni "šuknut parolom", kako će to bit objavljeno na fejzbuk ili gdje već. Taman kad sam se sinoć vratio sa derbija već je jedno 10 slika njihovih parola objavljeno i iste slike su postavljene već 50 puta negdje. Ne nazivaju se bez razloga tastatura/internet huliganima i dobra im je poruka poslana na kraju utakmice sa Juga. Imaju neke komplekse i to se vidi iz aviona. Tako da si jako dobro rekao to za njih. Kada je navijanje na derbijima u pitanju, neminovno je da će se se više čut u nekim periodama, pa čak i u najboljem izdanju Manijaka. Bliži su terenu i imaju krov. Za navijanje u prvom poluvremenu nema šta da im se kaže, stvarno su se bolje čuli kad god nisu naš sjever i istok navijali. U drugom poluvremenu ih ja na sjeveru skoro nikako nisam čuo, mislio bih da ne navijaju da nisam čuo bubanj. Mislim da je nezahvalno za navijanje kao mjerilo uzimati to što se neko više čuo u nekom periodu na TV prijenosu.
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
- KONTRASVIH
- Kontakt:
Pitarsam je napisao/la: ↑15 apr 2024, 09:34Gospodine Mirvicu uz dužno poštovanje,IsmirMirvic je napisao/la: ↑15 apr 2024, 00:35Duboko sam povrijedjen navodima Bordo navijaca da Sarajevo prodaje utakmice. I to Zeljeznicaru.
Nekada se zapitam da li ovo uopste ima smisla, da li uzaludno trosim svoje dragocjeno vrijeme i resurse.
Razara me ovo. Iznutra.
Jako sam tuzan.
![]()
Svi mi Bordo navijači smo jako ili veoma tužni poslije
Sinoćnje utakmice.
Sinoc je bila jedinstvena prilika da poslije skoro
50 godina i 5:0 na Kosevu opet ispratimo naše dušmane u
Ligu II.Ja sam licno ka dječak bio na toj tekmi na starom
Zapadu Koševa i pjevao sa čitavim stadionom
“Famose,Famose eto Želje tamo se”!!
Te memorije iz rane mladosti nemaju cijenu,a imao sam i
Živim život sto ga 10 insana ne može proživjeti.
Mi smo navijači,kupujemo članske,artikle i navijačke
rekvizite,dolazimo na tekme u velikom broju za ove
Prilike i da je lijepe igre i dobrih rezultata bilo bi još
Vise i jače.Pa i Vama je u interesu ako ništa financijskom
Da Sarajevo bude najbolje.
Mi smo Bordo navijači,Vi Predsjednik,jedan od vlasnika.
Imamo zajednički cilj.Da naše Sarajevo bude uvijek PRVO
i igra lijep fudbal.Bordo navijači mogu bodriti i pohvaliti
Kad treba.Isto tako kritikovati ili”pljuvati” kada ne valja.
Bordo navijači nisu “lažni filozofi i mitomani” koji se kroz
citavu svoju historiju služe lažima,prevarama i kreiranjem
Mitova!!
Užasan Zimski prelazni rok je koštao jako puno Vas kao i
F.K.Sarajevo.Sigurno da za to nisu krivi Bordo navijači!!
Pogledajte samo torturu koju su Bordo navijači prosli jučer i
Sinoc da bi bili prisutni i bodrili svoj voljeni Klub.
Skoro 7 sati,bez vode i hrane,a da ostalom i ne pišem.
To je i greška Klupskog rukovodstva da dozvoli takav
Nehumani tretman.Bio sam na tekmama od Argentine,Brazila
Engleske,Rusije i ne vidjoh i ne pročitaj o takvim tretmanima
Sto od Organizatora,sto od policije!
A objektivno ima i puno većih derbija sa mnogo vise navijača od
Tih 10-tak hiljada.
Sramota je da se na lokalnom derbiju pravi ratno stanje od strane
policije.Pa nismo u Glazgovu!
Sramota je da je veliki broj Pitara bio onemogucen da
prati svoj voljeni Klub u svom gradu i da u slobodnoj
Prodaji kupi kartu.
Zato,svaka medalja ima dvije strane.
Imao bih jos svasta nesto,ali i ovo je Pametnom dosta!!
![]()
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA
-
- Kontakt:
Nije Rozman kriv sto ima igraca za dvije i dvije ipo odlicne ekipe za BiHPL. Nekad je i mana imati previse igraca, valja to sve uigrati. Mislim da vise igraca koji su usli u igru sinoc nikad ranije nisu zajedno igrali. Da Rozman ima 11 igraca kao Jagodic, vidio bih ti strucnjaka.
Raja, kako ste? Derbi prošao, o fudbalu dva posta nisam pročitao. No, derbi je, pa hajde da malo pustimo i "provociranja". Ali, dosta bi bilo. Idemo se vratiti temi, a ona je Wwin liga. Svi naredni postovi tipa cetnik, psihijatar, ovo i ono sto nema veze s temom, bice brisano. Hvala.
Evo ga ziv je, kad te skinuse sa aparata ?GoskGabela je napisao/la: ↑15 apr 2024, 11:39a što boli podvelešce poraz, boli boli i treba da boli

Ziv jeGoskGabela je napisao/la: ↑15 apr 2024, 11:39a što boli podvelešce poraz, boli boli i treba da boli

Uefa Cup 1/4
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
Uefa Cup winners’ cup 1/8 (2)
43 place in Uefa rankings (best ever from Bosnia and Herzegovina EVER)
U školskim danima o njemu su nas učili sve,
al' život nam objasnio tek, to kakav je čovek Broz.
GOJKO VUKOVIC!
zato ko je gledao na tv, oci ispadale da se skonta ko je ko. Ne znam koja budala je odlucila da obje ekipe igraju u tamnim garniturama. Igrace se moglo razlikovati samo po šorcevima.svrakino1921 je napisao/la: ↑15 apr 2024, 11:10
Al dresovi su nam drama
Macron je vrh
Gledaj Pitara i njihovog dresa
Hahaha
Pravda za flash-a!!!
Loš derbi, previše faulova, žutih kartona, sjeckanje igre .
Sramotno je Sarajevo igralo sa igrača više 75 minuta (sa nadokandom),
Bez pritiska, ataka, jedina dobra šansa na kraju Mehmedovića.
Sivac je trebao više produžiti igru. I poluvrijeme i kraj.
Buljubašić i Cavnić najbolji na terenu.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
- OldTownDistrict
- Kontakt:
Ma antifutbal, ovi izbij nabij lomi noge tradicijska filozfija dok drugi izgubili testise u meduvremenu i prostoru.Riziko je napisao/la: ↑15 apr 2024, 11:52Loš derbi, previše faulova, žutih kartona, sjeckanje igre .
....sve drugo će proći!
- GoskGabela
- Kontakt:
peljto lopooveeeRodjeni81 je napisao/la: ↑15 apr 2024, 11:47Evo ga ziv je, kad te skinuse sa aparata ?GoskGabela je napisao/la: ↑15 apr 2024, 11:39a što boli podvelešce poraz, boli boli i treba da boli![]()

Giorgos Tzavellas : "Bijeg iz sela. Čestitam svim suigračima"
Buljubasic je najveći talenat lige
Sramota je da ljudi velicaju Stilica jer ga je namjerno udarao
Sramota je da ljudi velicaju Stilica jer ga je namjerno udarao
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Hrammm1921, nedimmmm1337 i 31 gost.