Chat - bez politike i ratnih prica

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

harden
Kontakt:

Re: Re: Chat

Post Postao/la harden » 15 apr 2024, 13:05

Bundesliga je napisao/la:
15 apr 2024, 13:03
Nerminovic je napisao/la:
14 apr 2024, 21:39
Gledaj čovjeka što se mariše, svaka čast :salut:
Valja sad skupit mu.da pa mu reci sta kontra na temi Bayerna :mrgreen:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Marsal
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Marsal » 15 apr 2024, 13:07

nerkolfc je napisao/la:
15 apr 2024, 12:53
Hoćel biti alkohola?
Samo do 42%, ništa jače.

I de ne glupiraj se, promijeni taj avatar.

Meni niko nikad na blok listi nije završio :crazy: bez obzira koliko zaniol...retardiran bio. Čak mi je onaj Valencia što je prije pisao na forumu prijetio preko pp-a da će me ubit i pisao kako s opasnim zeničkim mangupima se druži :rol:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Jabroni
Kontakt:

Post Postao/la Jabroni » 15 apr 2024, 13:10

harden je napisao/la:
Pa UN ce se pobit izmedju sebe :rol:
Zar :rol:

ko to ima nerasciscenih racuna :hmmmmm:

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 15 apr 2024, 13:12

@harden
Od sad ćemo morati hvaliti Hojbjerga na svakom koraku :mrgreen:

@Marsal
I jesi fasovo? :mrgreen:
Zadnja izmjena: Bundesliga, dana/u 15 apr 2024, 13:18, ukupno mijenjano 2 puta.
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

JayCatwright
Kontakt:

Post Postao/la JayCatwright » 15 apr 2024, 13:13

Jabroni je napisao/la:
15 apr 2024, 13:10
harden je napisao/la:
Pa UN ce se pobit izmedju sebe :rol:
Zar :rol:

imamo gaston i ja, ali mislim da mi je porodica gaston halalila

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 15 apr 2024, 13:16

Inače, imam par poznanika koji se bave tim borilačkim vještinama, svi nekako mirni, staloženi - nema tu nekog foliranja, za razliku od ovih koji nisu dotakli fokusere nikad u životu (oni bi svima zube lomili).
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 15 apr 2024, 13:19

Marsal je napisao/la:
15 apr 2024, 13:07
nerkolfc je napisao/la:
15 apr 2024, 12:53
Hoćel biti alkohola?
Samo do 42%, ništa jače.

I de ne glupiraj se, promijeni taj avatar.

Meni niko nikad na blok listi nije završio :crazy: bez obzira koliko zaniol...retardiran bio. Čak mi je onaj Valencia što je prije pisao na forumu prijetio preko pp-a da će me ubit i pisao kako s opasnim zeničkim mangupima se druži :rol:
Danas cu kasnije kad skontam sta da stavim :mrgreen:

A jbg nisi mi dao posta ostaviti bilo gdje a da Mr ne napadnes, morao sam malo sasjeci :D

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 15 apr 2024, 13:21

Marsal je napisao/la:
15 apr 2024, 13:07
i pisao kako s opasnim zeničkim mangupima se druži :rol:
:rol:
I found freedom. Losing all hope was freedom.

harden
Kontakt:

Post Postao/la harden » 15 apr 2024, 13:22

15 apr 2024, 13:12
@Marsal
I jesi fasovo? :mrgreen:
Od koga ce on fasovati boga ti dragog :rol:
" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "

Bundesliga
Kontakt:

Post Postao/la Bundesliga » 15 apr 2024, 13:24

harden je napisao/la:
15 apr 2024, 13:22
Pa od opasnih zeničkih likova :mrgreen:
I am not yet born; O hear me.
Let not the bloodsucking bat or the rat or the stoat or the
club-footed ghoul come near me.

RollMan
Kontakt:

Post Postao/la RollMan » 15 apr 2024, 13:44

“You are never really playing an opponent. You are playing yourself, your own highest standards, and when you reach your limits, that is real joy.” Arthur Ashe
https://i.postimg.cc/ZKTJMnmW/Screenshot-4.png

Jabroni
Kontakt:

Post Postao/la Jabroni » 15 apr 2024, 13:55

JayCatwright je napisao/la:
15 apr 2024, 13:13
Jabroni je napisao/la:
15 apr 2024, 13:10
imamo gaston i ja, ali mislim da mi je porodica gaston halalila
pitanje je jesi li formatirao komp od tad

salex90
Kontakt:

Post Postao/la salex90 » 15 apr 2024, 14:05

Učenici iz Potočara oštetili su spomenike na srpskom groblju u Srebrenici.

Iz Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske navode da ih je Јavna ustanova "Prva osnovna škola" u Srebrenici, u čijem se sastavu nalazi Područno odjeljenje u Potočarima, informisala o tome da su se četiri učenika osmog razreda za vrijeme velikog odmora udaljila iz školskog dvorišta i pravila nered u naselju Studenac, u neposrednoj blizini škole.

Pedagoško-psihološka služba škole je obavila informativni razgovor sa učenicima, a o svim saznanjima obaviješteni su roditelji učenika kao i Policijska stanica Srebrenica, jer su učenici nanijeli štetu privatnoj imovini i štetu na srpskom pravoslavnom groblju u naselju Studenac.

Ministarstvo prosvjete i kulture najoštrije je osudilo neprimjereno ponašanje učenika Područnog odjeljenja Studenac i podržava odluku ЈU "Prva osnovna škola" u Srebrenici da se četiri učenika, koja su učestvovala ili podržavala navedeno neprimjereno ponašanje, kazne smanjenjem ocjene iz vladanja.

Iz Ministarstva pozivaju školu da kroz rad Multisektroskog tima "Briga o djeci - zajednička odgovornost i obaveza", a u saradnji sa roditeljima učenika i učenicima, kroz savjetodavni rad, učini sve što je u njenoj mogućnosti da se otklone poremećaji u ponašanju koji su uočeni kod četiri učenika Područnog odjeljenja u Potočarima, kao i da se razmotre mogućnosti za sprečavanje ponavljanja ovakvog neprimjerenog ponašanja.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 15 apr 2024, 14:13

salex90 je napisao/la:
15 apr 2024, 14:05

Iz Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske navode da ih je Јavna ustanova "Prva osnovna škola" u Srebrenici, u čijem se sastavu nalazi Područno odjeljenje u Potočarima, informisala o tome da su se četiri učenika osmog razreda za vrijeme velikog odmora udaljila iz školskog dvorišta i pravila nered u naselju Studenac, u neposrednoj blizini škole.

Pedagoško-psihološka služba škole je obavila informativni razgovor sa učenicima, a o svim saznanjima obaviješteni su roditelji učenika kao i Policijska stanica Srebrenica, jer su učenici nanijeli štetu privatnoj imovini i štetu na srpskom pravoslavnom groblju u naselju Studenac.

Ministarstvo prosvjete i kulture najoštrije je osudilo neprimjereno ponašanje učenika Područnog odjeljenja Studenac i podržava odluku ЈU "Prva osnovna škola" u Srebrenici da se četiri učenika, koja su učestvovala ili podržavala navedeno neprimjereno ponašanje, kazne smanjenjem ocjene iz vladanja.

Iz Ministarstva pozivaju školu da kroz rad Multisektroskog tima "Briga o djeci - zajednička odgovornost i obaveza", a u saradnji sa roditeljima učenika i učenicima, kroz savjetodavni rad, učini sve što je u njenoj mogućnosti da se otklone poremećaji u ponašanju koji su uočeni kod četiri učenika Područnog odjeljenja u Potočarima, kao i da se razmotre mogućnosti za sprečavanje ponavljanja ovakvog neprimjerenog ponašanja.
Sale nije ovo upitno, ako si mislio izvući neku reakciju - eventualno SDA bot @RollMan.

Momci koji su uradili trebaju biti kažnjeni, izviniti se. Za osudu.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 15 apr 2024, 14:18

15 apr 2024, 13:24
harden je napisao/la:
15 apr 2024, 13:22
Pa od opasnih zeničkih likova :mrgreen:
Dao sam mu adresu stanovanja i na tome je završilo. Ko zna, možda me jednog dana sačeka ispred kuće. :mrgreen:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 15 apr 2024, 14:34

10 minuta kartinga u Sarajevu 20 KM :bow:

Mali Grand Prix (40 krugova) - 45 KM :bow:

EDIT: Da dam malo konteksta, ukoliko je neko želio ići - nemojte, osim što su ova poskupljenja urnebes (ranije je mali grand prix bio 25 KM), usluga je katastrofalna, jedan od dvojice radnika koji je na stazi je konstantno nadrrkan, izbaci iz trke jer mu je ćejf, neljubazni - baš ono jadno. U drugoj smjeni je ipak za nijansu bolji lik. Zagušljivo, kartovi su jadni (baš kante), ali eto nekako dok su bile "prijašnje" cijene sam visio tamo svake sedmice, sada nipošto.

Mnogo bolja opcija Sim Racing u Lukavici, sat cener, fin volan, solidan izbor igrica, još imaju 3 sima, idealno za zayebanciju.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 15 apr 2024, 15:27

Surreal je napisao/la:
15 apr 2024, 14:13
salex90 je napisao/la:
15 apr 2024, 14:05

Sale nije ovo upitno, ako si mislio izvući neku reakciju - eventualno SDA bot @RollMan.

Momci koji su uradili trebaju biti kažnjeni, izviniti se. Za osudu.
Brat čekao, kopao, tražio haman evo 3 mjeseca nešto što smo mi uradili a da je za osudu da postavi na forum, njegov bošnjački pandan na krstarici bi pisao 15 postova dnevno dok ne zaradi ban
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 15 apr 2024, 16:00

Haj kontam ja da uzimaju ljudi ove Moete i skupa pića na nekim narodnjacima, ali zamisli platiš da slušaš ovo :bow:

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 15 apr 2024, 16:26

Surreal je napisao/la:
15 apr 2024, 16:00
Haj kontam ja da uzimaju ljudi ove Moete i skupa pića na nekim narodnjacima, ali zamisli platiš da slušaš ovo :bow:
Ma ne uzimaju oni Moet jer je dobro piće već jednostavno ko neki statusni simbol u njihovim glavama. Kvalitet šampanjca ko šampanjca je prosjek za koji se ne isplati izvaliti 250-300 maraka u diskoteci. A ovakvim nije bitno ni ko pjeva, oni i u nargila barovima to naruče samo "da narod vidi".

S druge strane što se tiče ovih skupljih vodki, to se isplati uzimati jer je nebo i zemlja razlika između GG/Belv i npr Absoluta/Pushkina.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

VivaLaStella
Kontakt:

Post Postao/la VivaLaStella » 15 apr 2024, 16:41

Surreal je napisao/la:
15 apr 2024, 16:00

Sta je ovo bog te, pa mogo je komotno samo pustit mp3 i ne doc nikako
Nego doma sjednem, dignem regler, voterpajp i brning rege

L'art pour l'art.
SS.ba liga | ⚫🔴 Mislish United #17

Odgovori

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl i 5 gostiju.