Valja sad skupit mu.da pa mu reci sta kontra na temi Bayerna

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Valja sad skupit mu.da pa mu reci sta kontra na temi Bayerna
Samo do 42%, ništa jače.
Danas cu kasnije kad skontam sta da stavimMarsal je napisao/la: ↑15 apr 2024, 13:07Samo do 42%, ništa jače.
I de ne glupiraj se, promijeni taj avatar.
Meni niko nikad na blok listi nije završiobez obzira koliko zaniol...retardiran bio. Čak mi je onaj Valencia što je prije pisao na forumu prijetio preko pp-a da će me ubit i pisao kako s opasnim zeničkim mangupima se druži
![]()
Od koga ce on fasovati boga ti dragog
Pa od opasnih zeničkih likova
pitanje je jesi li formatirao komp od tadJayCatwright je napisao/la: ↑15 apr 2024, 13:13imamo gaston i ja, ali mislim da mi je porodica gaston halalila
Učenici iz Potočara oštetili su spomenike na srpskom groblju u Srebrenici.
Iz Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske navode da ih je Јavna ustanova "Prva osnovna škola" u Srebrenici, u čijem se sastavu nalazi Područno odjeljenje u Potočarima, informisala o tome da su se četiri učenika osmog razreda za vrijeme velikog odmora udaljila iz školskog dvorišta i pravila nered u naselju Studenac, u neposrednoj blizini škole.
Pedagoško-psihološka služba škole je obavila informativni razgovor sa učenicima, a o svim saznanjima obaviješteni su roditelji učenika kao i Policijska stanica Srebrenica, jer su učenici nanijeli štetu privatnoj imovini i štetu na srpskom pravoslavnom groblju u naselju Studenac.
Ministarstvo prosvjete i kulture najoštrije je osudilo neprimjereno ponašanje učenika Područnog odjeljenja Studenac i podržava odluku ЈU "Prva osnovna škola" u Srebrenici da se četiri učenika, koja su učestvovala ili podržavala navedeno neprimjereno ponašanje, kazne smanjenjem ocjene iz vladanja.
Iz Ministarstva pozivaju školu da kroz rad Multisektroskog tima "Briga o djeci - zajednička odgovornost i obaveza", a u saradnji sa roditeljima učenika i učenicima, kroz savjetodavni rad, učini sve što je u njenoj mogućnosti da se otklone poremećaji u ponašanju koji su uočeni kod četiri učenika Područnog odjeljenja u Potočarima, kao i da se razmotre mogućnosti za sprečavanje ponavljanja ovakvog neprimjerenog ponašanja.
Sale nije ovo upitno, ako si mislio izvući neku reakciju - eventualno SDA bot @RollMan.salex90 je napisao/la: ↑15 apr 2024, 14:05Učenici iz Potočara oštetili su spomenike na srpskom groblju u Srebrenici.
Iz Ministarstvo prosvjete i kulture Republike Srpske navode da ih je Јavna ustanova "Prva osnovna škola" u Srebrenici, u čijem se sastavu nalazi Područno odjeljenje u Potočarima, informisala o tome da su se četiri učenika osmog razreda za vrijeme velikog odmora udaljila iz školskog dvorišta i pravila nered u naselju Studenac, u neposrednoj blizini škole.
Pedagoško-psihološka služba škole je obavila informativni razgovor sa učenicima, a o svim saznanjima obaviješteni su roditelji učenika kao i Policijska stanica Srebrenica, jer su učenici nanijeli štetu privatnoj imovini i štetu na srpskom pravoslavnom groblju u naselju Studenac.
Ministarstvo prosvjete i kulture najoštrije je osudilo neprimjereno ponašanje učenika Područnog odjeljenja Studenac i podržava odluku ЈU "Prva osnovna škola" u Srebrenici da se četiri učenika, koja su učestvovala ili podržavala navedeno neprimjereno ponašanje, kazne smanjenjem ocjene iz vladanja.
Iz Ministarstva pozivaju školu da kroz rad Multisektroskog tima "Briga o djeci - zajednička odgovornost i obaveza", a u saradnji sa roditeljima učenika i učenicima, kroz savjetodavni rad, učini sve što je u njenoj mogućnosti da se otklone poremećaji u ponašanju koji su uočeni kod četiri učenika Područnog odjeljenja u Potočarima, kao i da se razmotre mogućnosti za sprečavanje ponavljanja ovakvog neprimjerenog ponašanja.
Dao sam mu adresu stanovanja i na tome je završilo. Ko zna, možda me jednog dana sačeka ispred kuće.
Brat čekao, kopao, tražio haman evo 3 mjeseca nešto što smo mi uradili a da je za osudu da postavi na forum, njegov bošnjački pandan na krstarici bi pisao 15 postova dnevno dok ne zaradi banSurreal je napisao/la: ↑15 apr 2024, 14:13Sale nije ovo upitno, ako si mislio izvući neku reakciju - eventualno SDA bot @RollMan.salex90 je napisao/la: ↑15 apr 2024, 14:05Učenici iz Potočara oštetili su spomenike na srpskom groblju u Srebrenici.
Momci koji su uradili trebaju biti kažnjeni, izviniti se. Za osudu.
Ma ne uzimaju oni Moet jer je dobro piće već jednostavno ko neki statusni simbol u njihovim glavama. Kvalitet šampanjca ko šampanjca je prosjek za koji se ne isplati izvaliti 250-300 maraka u diskoteci. A ovakvim nije bitno ni ko pjeva, oni i u nargila barovima to naruče samo "da narod vidi".
Sta je ovo bog te, pa mogo je komotno samo pustit mp3 i ne doc nikako
Trenutno korisnika/ca: ArtemisFowl, kraljttbvb i 6 gostiju.