Premijer liga BiH - aktuelno

feniksptica
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la feniksptica » 15 apr 2024, 13:49

riGonTM je napisao/la:
15 apr 2024, 13:16
Tatamata1946 je napisao/la:
15 apr 2024, 13:12
Ne mogu da vjerujem da onako slave bod na Grbavici protiv nas. Mi to jos nismo poslije rata docekali na Kosevu da slavimo bod protiv njih, barem se ja ne sjecam
druze sivac otisao na jug i dijelio kartone. jel te stid pisat to? dva igraca manje smo imali, meda niste mogli. jesil igrao kad fudbala pa da znas kako je braniti polje s OSAM igraca? krv moras propisat da trčiš lijevo desno. bolje se pozabavi sa svojim manekenima i najskupljom ekipom u ligi koja sinoc nije mogla meda ekipi koja je imala 9 igraca na terenu u prvom poluvremenu. aj poz
I posle kad vas ismijavaju da lazete i da ste mitomani ljutite se.

Dva igraca manje ste imali psr minuta pred kraj poluvremena gdje i nije bilo efektivne igre.

A sad jos nesto da ne pravit mitove opet
Na ovom istom stadionu prije nepune dvije godine mi smo igrali poluvrijeme s igracem manje i opet vam dali 2 gola i samo vas sreca spasila da ne izgubite s igracem vise :bih: :bih:
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

riGonTM
Kontakt:

Post Postao/la riGonTM » 15 apr 2024, 13:50

feniksptica je napisao/la:
15 apr 2024, 13:49
riGonTM je napisao/la:
Ne mogu da vjerujem da onako slave bod na Grbavici protiv nas. Mi to jos nismo poslije rata docekali na Kosevu da slavimo bod protiv njih, barem se ja ne sjecam
druze sivac otisao na jug i dijelio kartone. jel te stid pisat to? dva igraca manje smo imali, meda niste mogli. jesil igrao kad fudbala pa da znas kako je braniti polje s OSAM igraca? krv moras propisat da trčiš lijevo desno. bolje se pozabavi sa svojim manekenima i najskupljom ekipom u ligi koja sinoc nije mogla meda ekipi koja je imala 9 igraca na terenu u prvom poluvremenu. aj poz

Dva igraca manje ste imali psr minuta pred kraj poluvremena gdje i nije bilo efektivne igre.

Na ovom istom stadionu prije nepune dvije godine mi smo igrali poluvrijeme s igracem manje i opet vam dali 2 gola i samo vas sreca spasila da ne izgubite s igracem vise :bih: :bih:
nije nas spasila sreca. spasilo nas je to sto smo mi Zeljo a vi maleni :opaopa:
Navijati za Zelju je stvar filozofije, navijati za malene je stvar geografije.

Lewy21
Kontakt:

Post Postao/la Lewy21 » 15 apr 2024, 13:51

Radobolja je napisao/la:
15 apr 2024, 12:47
Fino si ti to napisao ali moram te i demantivati u nekim stvarima,da poznajes nas mentalitet znao bi da nas boki neka stvar sta ce ko reci i da se nemamo potrebe nikome dodvoravati,kazes da se sa navijacima sarajeva slazemo u vecini pa najvece mozda svadje na forumu su bile izmedju nas i njih,vrati unazad nekoliko postova pogledaj sta se sve pisalo,govorilo.Jednostavno imam osjecaj da je nesto “sramota” biti u dobrim odnosima sa jednom grupom iz BiH,da je “in” biti sa nekom grupom iz druge drzave.Meni je drago kad kod nas dodju navijaci sarajeva pa budu na istoj tribini sa nama i nebude nikakvih incidenata,ljudima u ovoj napacenoj zemlji je “dozivljaj” doci u drugi grad sa svojom familijom da pogleda utakmicu svog voljenog kluba znajuci da mu nece faliti dlaka sa glave,primjer jednog navijaca sarajeva nekih 60 tak godina koji je bio sa zenom i djecom koji nam je poslije utakmice rekao u ovim godinama meni je gust doci u drugi grad sa zenom i djecom da navijam za svoj klub jer sta je meni vise ostalo u ovim godinama i ovo je jedino sto me ispunjaje i osjecam se lijepo,i za mene je “IN” biti dobar sa nekom NASOM navijackom skupinom vec sa neznam ni ja tamo nekim cetaljima!
Zato sam i napisao da nisam kompetentan nešto reći za Red Army i vaš mentalitet koji si spomenuo (Red Army + raja koja navija za Velež), zato što poruke i mišljenje desetak forum korisnika nisu toliko relevantne da se one trebaju smatrati nekim mjerilom. Navijači Veleža koje poznajem su ipak dosta stariji ljudi koji su prije rata navijali za Velež i to strastveno, naravno da navijaju i danas ali ne žive u Mostaru, nisu u mogućnosti aktivno ići na utakmice, itd. Ali ako ćemo opet samo o navijačima Veleža na forumu, pofatao sam da su krenula neka prepucavanja sa navijačima Sarajeva da li od posljednje utakmice ili od zimskog prijelaznog roka, ali to koga ćete vi više simpatisati u Sarajevu meni ne predstavlja bitnu stvar. Isto kao što se vi ne trebate hvatati za glavu što je neko iz Sarajeva rekao da bi više volio da Zrinjski pobjedi, ja evo prvi gledam samo interese svog kluba i sve ostalo mi je skroz nejasno. Meni se lično najviše gade oni "manji" klubovi koji negdje sa sredine tabele ili niže odluče prvaka izvođenjem različitih postava, dogovaranjem utakmica, različitim zalaganjem, itd.

Što se toga tiće, zvanična prijateljstva i neprijateljstva su nešto što bih ostavio navijačkim skupinama i ne bih se petljao u takvo nešto. Ono što ja želim je da navijači svojih klubova koji su kupili kartu nemaju problem doći na tribine u dresovima svog kluba, bili oni u bojama domaće ili gostujuće ekipe. Ako je gostujući navijač bio bezobrazan i provocirao, dovoljno je pogledati kako su na svjetskom prventstvu u Katru rješavali taj problem - besplatan ispraćaj sa tribine. Međutim tako ti nažalost nikad ili bar zadugo neće biti kod nas i zato ćeš biti impresioniran ako te neko lijepo ugostio i nisi imao problema.

Privatna druženja nisu isto što i prijateljstva na nivou grupa, ali za očekivati je da će takvo nešto druge navijačke skupine iskoristiti za svoje parole. Samo što su se Horde zla smislile 10 parola vezano za to, uhvatili se za riječ "četnik", a izdanje im je bilo poprilično tanko izuzev par perioda u prvom poluvremenu. Zato im preostaje da slike parola postavljaju 50 puta na dan, to im je valjda jedino pozitivno što im se desilo jučer, ako se u tome može vidjet bilo šta pozitivno.

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 15 apr 2024, 13:52

riGonTM je napisao/la:
15 apr 2024, 13:44
SedrenikHz je napisao/la:
15 apr 2024, 13:25
riGonTM je napisao/la:

Ovakve treba odmah na goli otok majke mi.
"koja sinoc nije mogla meda ekipi koja je imala 9 igraca na terenu u prvom poluvremenu"
vi STE IGRALI JUCER SA 2 IGRACA MANJE NEPUNE 3 MINUTE !
Do sljedece sedmice ce biti da ste ostali sa 6 u polju, a mi ubacili Radovića u drugom samo niko nije vidio.
the mitomans zemun 1988
KOSOVO !
igrali smo cijelo drugo poluvrijeme s igračem manje mitomanu s kromolja

Na sinoćnjoj utakmici između Željezničara i Sarajeva pokazana su čak tri crvena kartona, a posljednji put to se u sarajevskom derbiju desilo 2010. godine. Bio je to 96. gradski derbi odigran na stadionu Grbavica završen bez pogodaka, (0:0) ali ostao je upamćen po čak tri crvena kartona. Dva su dobili nogometaši Sarajejeva Veldin Muharemović u 30. i Hilmo Gutić u 31. minuti, dok je u redovima Plavih pocrvenio Lazar Popović u 31. minuti.
Muharemović je tada zaradio drugi žuti karton, a nakon koškanja, glavni sudija crvene kartone pokazao je napadaču Željezničara Lazaru Popoviću i štoperu bordo ekipe Hilmi Gutiću.

Utakmicu je sudio Semir Kaplan iz Stoca, a zanimljivo je da su tada susret bojkotovale Horde zla nakon što je Uprava Željezničara smanjila prostor predviđen za gostujuće navijače iako je broj ulaznica ostao približno isti.

Ovo bijese kad ste najjaci bili ono, upss izvini ono zbog cega vas mrze svi izuzev zemunaca.
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

feniksptica
Kontakt:

Post Postao/la feniksptica » 15 apr 2024, 13:53

riGonTM je napisao/la:
15 apr 2024, 13:50
riGonTM je napisao/la:

nije nas spasila sreca. spasilo nas je to sto smo mi Zeljo a vi maleni :opaopa:
A ja mislio ti normalniji, fakat tesko nac plavog normalnog na forumu
Plavo oko plakalo je.

BOT (ponude u inbox)

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 15 apr 2024, 13:53

riGonTM je napisao/la:

Cuj meda nismo mogli :rol: Igraju derbi na svom stadionu centra nisu presli,to samo njih noze zadovoljiti

riGonTM
Kontakt:

Post Postao/la riGonTM » 15 apr 2024, 13:54

15 apr 2024, 13:52
riGonTM je napisao/la:
15 apr 2024, 13:44
15 apr 2024, 13:25

Ovakve treba odmah na goli otok majke mi.
"koja sinoc nije mogla meda ekipi koja je imala 9 igraca na terenu u prvom poluvremenu"
vi STE IGRALI JUCER SA 2 IGRACA MANJE NEPUNE 3 MINUTE !
Do sljedece sedmice ce biti da ste ostali sa 6 u polju, a mi ubacili Radovića u drugom samo niko nije vidio.
the mitomans zemun 1988
KOSOVO !
igrali smo cijelo drugo poluvrijeme s igračem manje mitomanu s kromolja
Sad se vrati na svoj post zemunac.

Na sinoćnjoj utakmici između Željezničara i Sarajeva pokazana su čak tri crvena kartona, a posljednji put to se u sarajevskom derbiju desilo 2010. godine. Bio je to 96. gradski derbi odigran na stadionu Grbavica završen bez pogodaka, (0:0) ali ostao je upamćen po čak tri crvena kartona. Dva su dobili nogometaši Sarajejeva Veldin Muharemović u 30. i Hilmo Gutić u 31. minuti, dok je u redovima Plavih pocrvenio Lazar Popović u 31. minuti.
Muharemović je tada zaradio drugi žuti karton, a nakon koškanja, glavni sudija crvene kartone pokazao je napadaču Željezničara Lazaru Popoviću i štoperu bordo ekipe Hilmi Gutiću.

Utakmicu je sudio Semir Kaplan iz Stoca, a zanimljivo je da su tada susret bojkotovale Horde zla nakon što je Uprava Željezničara smanjila prostor predviđen za gostujuće navijače iako je broj ulaznica ostao približno isti.

Ovo bijese kad ste najjaci bili ono, upss izvini ono zbog cega vas mrze svi izuzev zemunaca.
pa vi ste najjaci otkad znate za sebe, a uvijek ste talasika. sta pricas? milioneri nisu mogli sadaku pobijedit? kad cete nam zabit zadnje eksere u tabut? vi zabijate samo sebi imbecilu

SedrenikHz
Kontakt:

Post Postao/la SedrenikHz » 15 apr 2024, 13:57

U biti ovo ti je kad generalni kaze dobite derbi sve vam je oprosteno.
Sta ce drugo nego poginuti tih 90 minuta, yebo ovih prethodnih 20 tekmi gdje imaju 27 bodova, ako Sarajeva dobijes sve je oprosteno, dobijes valjda neki pehar sta li.
Koliko bjeze od realnosti, jadan onaj hulahopka slomi se decko da im otvori oci, ali sljedece sezone kad vas vicko nabije u prdaru, bit ce kmecanja.
železničar RS !!!
"Sve laže onaj mali sa Sedrenika"

riGonTM
Kontakt:

Post Postao/la riGonTM » 15 apr 2024, 13:58

idući derbi poslat futsalere i opet bi x izvukli ahhhhh

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 15 apr 2024, 13:59

riGonTM je napisao/la:
15 apr 2024, 13:54
pa vi ste najjaci otkad znate za sebe, a uvijek ste talasika. sta pricas? milioneri nisu mogli sadaku pobijedit? kad cete nam zabit zadnje eksere u tabut? vi zabijate samo sebi imbecilu
Nemoj tako, bitno je samo da se naoruzaju strpljenjem. Rozmanu i Ibri treba jos 6-7 prelaznih rokova i pripremnih ciklusa, te jedno 50-ak miliona eura i moci ce komotno boriti za trece mjesto.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE

Riziko
Kontakt:

Post Postao/la Riziko » 15 apr 2024, 14:01

Naredno kolo u petak i subotu

Gošk-Tc, direktno za opstanak.
Mi ne smijemo izgubiti na Koševu.
Nadati se da će Vlado bar bod otkinuti Zrinjskom.
Igmanu mnogo bitno ne izgubiti u Širokom.
Želji opasno bitna utakmica u Posušju.
Velež neće imati problema sa Zvijezdom.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

riGonTM
Kontakt:

Post Postao/la riGonTM » 15 apr 2024, 14:06

pa nama bi zvijezda 09 zabila sinoc 2 gola s onim sklopom okolnosti, al drkaju oni na janeza

dje ce Janez ucit nas fudbalu imbecili

Shategabri
Kontakt:

Post Postao/la Shategabri » 15 apr 2024, 14:11

riGonTM je napisao/la:
S igračem manje.
Dobili smo i mi crveni na poluvremenu.
Nije to samo protiv vas, ne možemo mi meda ni protiv jedne ekipe koja stane u blok i brani se.

U drugom se nije maltene ni igralo, mi kružili oko gola ko kiša oko kragujevca, poneki udarac s distance i ona prilika na kraju.
Vi gledali kako da se igra što manje i opravdano, drugo ništa niste ni mogli obzirom na okolnosti.

Sivac sudio domaćinski, al ono baš...ona dva crvena vam nije mogao progledati.
Koševo Zapad

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 15 apr 2024, 14:15

Stroj1946 je napisao/la:
15 apr 2024, 09:48
Samo je nevjerovatno koliko su glupi ispali Hiros i Cocalic. Teski glupani.
Kad skontas na kraju, crveni Cocalica je ispao ispravan potez jer onde bi 90% dali gol.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 15 apr 2024, 14:18

nastrojeni21 je napisao/la:
15 apr 2024, 14:16

Ide titula. :pinokio:
Hoće. :pinokio:

slika
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

nastrojeni21
Kontakt:

Post Postao/la nastrojeni21 » 15 apr 2024, 14:20

HordasOdMalena je napisao/la:
15 apr 2024, 14:18

slika
Treba malo ukljuciti mozak pa shvatiti razliku izmedju Hocemo titulu i bice Zeljo opet sampion, hajde potrudi se malo.

I taj clanak nije od ove sezone, al hajde nisi nesto narocito inteligentan pa nema veze.

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 15 apr 2024, 14:24

15 apr 2024, 14:20
HordasOdMalena je napisao/la:
15 apr 2024, 14:18

slika
Treba malo ukljuciti mozak pa shvatiti razliku izmedju Hocemo titulu i bice Zeljo opet sampion, hajde potrudi se malo.

I taj clanak nije od ove sezone, al hajde nisi nesto narocito inteligentan pa nema veze.
Stvarno su pomahnitali. :salut:

"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 15 apr 2024, 14:24

Bio je sinoc i mladi par iz okolice Srebrenika sa dvojicom djecaka. Sinovi mozda 7-8 godina da su imali. Ja mislim da se onako djeca ni Diznilendu ne obradaju. Pocesmo skandirati "bice Zeljo opet sampion" a oni se okrecu gledaju u roditelje a osmijeh im na licima neprocjeniv
Nemojte nas vise podsjecati na to 🥹

I ako neko zna gdje su djeca iz Srebrenika i kako su ?

Sta uradise maksumima :puke:

Morpheus
Kontakt:

Post Postao/la Morpheus » 15 apr 2024, 14:34

Nama nema titule, hoće li vama biti opstanak? :lol: Ja ne bih provocirao da sam na tvom mjestu. :)

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: BungaBum, MaroonBjelave i 27 gostiju.