FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
83
52%
Prolazak u Play off
32
20%
Grupnu fazu
46
29%

Ukupno glasova: 161

mosarajvosa83
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la mosarajvosa83 » 15 apr 2024, 16:33

NisamIsmirMirvic je napisao/la:
15 apr 2024, 16:15
zlo87 je napisao/la:
15 apr 2024, 15:52
Razocaravajuce ponasanje Ibricica.
https://streamable.com/nekdak
Koliko nas samo bruka ovaj papak :oops:
Ma ja ba,treba pustiti da nas gaze kako pozele,da je cutao kao sto je Mirvic isto miran bio odma misevi,morate kao ovi iz zelje bla bla,nisu ovo profesori vec bivsi fudbaleri ko je trenirao fudbal ovo je kamilica

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 15 apr 2024, 16:34

mosarajvosa83 je napisao/la:
15 apr 2024, 16:33
zlo87 je napisao/la:
Ma ja ba,treba pustiti da nas gaze kako pozele,da je cutao kao sto je Mirvic isto miran bio odma misevi,morate kao ovi iz zelje bla bla,nisu ovo profesori vec bivsi fudbaleri ko je trenirao fudbal ovo je kamilica
Mene je sramota sto postoje ljudi kao ti.

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 15 apr 2024, 16:34

Podrška Ibri, **** Gigu.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 15 apr 2024, 16:37

mosarajvosa83 je napisao/la:
15 apr 2024, 16:33
zlo87 je napisao/la:
Manje ce te gazit ako im krkanski **** majke? To moze proci na koridama, ako smo mi klub za koride onda ok. I da znas, **** im majke navijac Zeljeznicara koji ima ciglu na toj istoj Grbavici, a od kojeg je jedan Bekric odradio bolji prelazni rok. Inace, porodican covjek, ne bi on nikad.
Zadnja izmjena: NisamIsmirMirvic, dana/u 15 apr 2024, 16:38, ukupno mijenjano 1 put.

Osttribine
Kontakt:

Post Postao/la Osttribine » 15 apr 2024, 16:38

Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
15 apr 2024, 16:29
Osttribine je napisao/la:
15 apr 2024, 16:22
15 apr 2024, 16:14

jbg, sto ne istrpismo kodru, dudica ili koga vec?? Nije tog Boga bilo da nam 10x stativa po utakmici, igranje "domacih" utakmica na gostucujem terenu itd itd. Nedolazak stopera nakon odlaska Mujakica i masu stvari.
Dobili su sve do vlasnika, i Simon i Ibricic. Luksuz u vidu krizaljke tima kakvu Bajern M nema.

Zavrsiti ovu sezonu i vidjeti na sta cemo do kraja izaci. Pa planirati lagano, sad rezati glave nema potrebe.
Sta ces sad rezati glave, kad je sezona propala, nek je privede kraju i pedala ukoliko ne izbori Evropu, mada ne znam sta cemo tamo sa ovakvom igrom, da nas neko opet istorijski nafiluje. I zivota vam popustite sa tim mitovima o tom Kodri, sto puta smo to komentarisali, imali su svoje prilike i on i Dudic, rezultati su ih otjerali pogotovo Dudica koji je statisticki i najlosiji nas trener nakon rata, covjeku jednostavno kod nas nije islo, sta je razlog tome boga pitaj.
ne znam iskreno sta da mislim vise. Da li su mitovi Kodro, ili Dudic sa najmanje bodova po utakmici, a opet evo Rozman ima bolju statisiku od Dudica ali nema tu igru koju mi zelimo. Nije nam odgovarao ni Vinko defanzivni.
Neka SR izbori evropu aBd pa da vidimo sta dalje. U ovim ostalim utakmicama cemo vidjeti na cemu smo.

Misljenja sam da jedan mnogo kvalitetan veznjak cini ovu ekipu za 50% boljom. Sinoc pratim Mirzu, skoro uvijek kasni voz. Pas Kyeremehu izmedju linija, uvijek losa ili osrednja odluka. Avrama jednog ali duplo boljeg.
Jos fale stoper i vala bi oba beka nasao da grme.
Ovo je pod moranje za narednu sezonu, imas ti u ovoj ekipi trkaca veznjaka, ali da neko ima onaj sto se kaze vic da je zna podvaliti nemas ga trenutno, i za tu poziciju bi trebalo dati dobre pare, a ne nekakvom npr Penjarandi sto svake sezone mijenja klubove i mi se nadamo da ce eto bas takav kod nas proigrati.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 15 apr 2024, 16:42

Rožman će to dobro posložiti, uz par dobrih pojačanja to će biti top. Sinoć je vezna linija bila odlična, posebno Buljubašić.

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 15 apr 2024, 16:44

TurkishAirlines je napisao/la:
15 apr 2024, 14:13
Nakon prospavane noci, meni zao samog sebe sto sam 5h se yebavao, zivce gubio dok su oni laganini hodali. Zao mi je sto nisam mogao biti pored Rozmana da mu od srca yebem majku najmiliju.

Svaka cast ostalim navijacima koji ovo lagano podnose, ali vala mene boli ova qurcobolja igraca i SSS, kao eto remi je oke. Nije brate nit ce kad biti u mojoj glavi to oke, pa makar s juniorima igrali.

Ovaj zeljo se sa igracem manje mora uzeti sa bar jednim golom razlike a da ne pricam o tome sta im trebamo uraditi sa DVA IGRACA vise na terenu.

I najveci laik vidi da je ovo sto je Rozman uradio teski amaterizam. Iz Famosa bi ga otjerali, ali eto ajmo mu mi dati neku podrsku.

Od kad je dosao, sve ijedan potez i odluka mu je bila stetna za klub. Finansijki je unistio Sarajevo, sa tim parama, otkazima i prijevremenim isplatama ugovora Sarajevo je moglo 10x vise.

Opet se vracam na Mirvica, kao glava koja je sve samo ne za fudbala.
Ja sam davno rekao da ce nas Rozman **** gore vec pokojni Jesic.
Ali sto kazes na kraju sve je do Mirvica.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 15 apr 2024, 16:45

15 apr 2024, 16:38
15 apr 2024, 16:29
15 apr 2024, 16:22

Sta ces sad rezati glave, kad je sezona propala, nek je privede kraju i pedala ukoliko ne izbori Evropu, mada ne znam sta cemo tamo sa ovakvom igrom, da nas neko opet istorijski nafiluje. I zivota vam popustite sa tim mitovima o tom Kodri, sto puta smo to komentarisali, imali su svoje prilike i on i Dudic, rezultati su ih otjerali pogotovo Dudica koji je statisticki i najlosiji nas trener nakon rata, covjeku jednostavno kod nas nije islo, sta je razlog tome boga pitaj.
ne znam iskreno sta da mislim vise. Da li su mitovi Kodro, ili Dudic sa najmanje bodova po utakmici, a opet evo Rozman ima bolju statisiku od Dudica ali nema tu igru koju mi zelimo. Nije nam odgovarao ni Vinko defanzivni.
Neka SR izbori evropu aBd pa da vidimo sta dalje. U ovim ostalim utakmicama cemo vidjeti na cemu smo.

Misljenja sam da jedan mnogo kvalitetan veznjak cini ovu ekipu za 50% boljom. Sinoc pratim Mirzu, skoro uvijek kasni voz. Pas Kyeremehu izmedju linija, uvijek losa ili osrednja odluka. Avrama jednog ali duplo boljeg.
Jos fale stoper i vala bi oba beka nasao da grme.
Ovo je pod moranje za narednu sezonu, imas ti u ovoj ekipi trkaca veznjaka, ali da neko ima onaj sto se kaze vic da je zna podvaliti nemas ga trenutno, i za tu poziciju bi trebalo dati dobre pare, a ne nekakvom npr Penjarandi sto svake sezone mijenja klubove i mi se nadamo da ce eto bas takav kod nas proigrati.
drago mi je da smo saglasni. Vjerovatno je to pojacanje koje nismo mogli platiti koliko je zinuo, ili mu se nije igrala ova liga.
Takvog bas moras privoljeti, nagovoriti prodati mu pricu sta napadamo i kako.

Zna se, Jajalo, Benko takve klase i bolje sigurno mozemo sada platiti i dovesti. A profil igraca kao sto je Stojcev npr.
Nesto kao sto partizan zvezda rade, uvijek je tu neki egzoticni igrac i on 101% isporuci sto je placeno. Od onih argentinaca u zvezdi, do kangi i jos ih je more bilo sto se ne mogu sjetiti. A svaki ubijao.
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Lecler
Kontakt:

Post Postao/la Lecler » 15 apr 2024, 16:49

Nikad nismo gori bili
ISTINA ZA VEDRANA!

roccosiffredi
Kontakt:

Post Postao/la roccosiffredi » 15 apr 2024, 16:50

zlo87 je napisao/la:
Kakvi nam papci brukaju klub :puke:
Šta hoće Ibričić, da Gigović i Sivac daju gol? :crazy:

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 15 apr 2024, 16:50

Kako ih nareda Buljubašić svaka čast
https://vm.tiktok.com/ZMMCDQbH8/
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 15 apr 2024, 16:51

zlo87 je napisao/la:
:puke: :puke: :puke:
I ovaj seljacic nas sportski direktor ma fujjj
Otkaz odmah!
Papcino jedna hajd sto brukas sebe ali brukas Klub.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 15 apr 2024, 17:04

Neka im je psovao. Treba glumiti neke akademske gradjane, a imate posla sa stokom i sljamom. Takvima svuda i uvijek treba pokazati zube i **** sve po spisku. Jer oni samo i razumiju takav nacin komunikacije.

Ibricic ima druge propuste, i imam zamjerke na stvari puno bitnije. Kao sto je recimo ocajna selekcija ekipe i slicno.
- FKS -

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 15 apr 2024, 17:04

Nemaa igree, nema rezultataaa, nema bodovaaa

Sjašite vise s qrca debili, pojma nemate!

Iakreno volio bi da Ibricic ove debile od sudija propuca, ko ih yebe kad su kriminalci
Zadnja izmjena: ledesma, dana/u 15 apr 2024, 17:05, ukupno mijenjano 1 put.
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 15 apr 2024, 17:04

Ovo nisu maniri sportskog direktora fk Sarajevo.

benko21
Kontakt:

Post Postao/la benko21 » 15 apr 2024, 17:05

Saraj'vu zakletvu ja sam dao i ponavljam ja nju svaki dan jer njemu ja vjecno cu biti odan
ko Šoja Stojan

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 15 apr 2024, 17:06

Nije on sportski direktor, on je suspendovan. Psovao je kao navijač. :D
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 15 apr 2024, 17:07

Hajdeee je napisao/la:
15 apr 2024, 17:04
Neka im je psovao. Treba glumiti neke akademske gradjane, a imate posla sa stokom i sljamom. Takvima svuda i uvijek treba pokazati zube i **** sve po spisku. Jer oni samo i razumiju takav nacin komunikacije.

Ibricic ima druge propuste, i imam zamjerke na stvari puno bitnije. Kao sto je recimo ocajna selekcija ekipe i slicno.
Daj ba, ovo nije Sarajevo, kakvo je ovo ponasanje? Treba otjerati debila. Pokazao je da ne zna raditi posao, a i da je papak mrtvi. Ne moze takav covjek predstavljati nas klub. Klatiti se na tribini kao neka pjandura i psovati majke nekome je dno dna. On kao SD predstavlja nas klub i blamira nas gdje god stigne, od nesmotrenih izjava do ponasanja koje ne bi na Cevljanovicima proslo. Neka ide u klub za koji navija, ili u Hajduk ili u komsiluk, koji ce nama ****. Uostalom, sta su trebali vise svirat, da im jos petoricu iskljuce mozda. Ne bi me ni zacudilo da je istina ono za prijetnje djecom kad ovo radi.

BordoSaga2
Kontakt:

Post Postao/la BordoSaga2 » 15 apr 2024, 17:10

Ovdje pojedini "navijaci" bi trebali prestati pratiti fudbal i poceti posjecivati pozoriste, kad shvatite da je fudbal igra strasti i muda, mozda pomalo da pocnete opet pratiti.

kempes
Kontakt:

Post Postao/la kempes » 15 apr 2024, 17:13

Nije ni prvi a ni posljednji sportski direktor koji psuje sudijama.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Aduka87, amypitar, bordobijeli, Dave, hase73, skoJaa i 64 gosta.