baboedindzeko09 je napisao/la: ↑08 apr 2024, 20:34
Čim je tolika razlika ne može biti original. Naxos nema ni u fabrici za 115km ja mislim
Sumnjive cijene skroz. Xerjoff, Mancera, Versace, Tom Ford, Jean Paul Gaultier, Bvlgari, Armaf... svi su u rasponu 100-115KM.
Preporučeni ovdje u jeftinijoj kategoriji Flavia Limpression je unisex parfem. Koji to znači? Valja li to nositi?
Hajde preporučite meni kao početniku par stvari. Do sada nikad u životu sebi nisam kupio parfem, koristio sam poklone.
Svrstavam ih u nekoliko kategorija neupotrebljivi, upotrebljivi, dobri i odlični.
Bruno Banani, toga sam dobio ko zna koliko, to spada u grupu tek upotrebljivih parfema, ništa posebno, niti bilo kakav pečat i x factor ima, a probao sam tih vrsta svih boja, i otvoreno sam im rekao ne kupujte mi više to.
Ovih prema imenima javnih ličnosti granica neupotrebljivog i upotrebljivog.
Nekakvih Lacosta, uglavnom su bili dobri.
I najbolji i mislim jedini ozbiljniji parfem je bio Jean Paul Gaultier La male, itekako se osjeti kvalitet više.
Pa bih tako volio par preporuka u jeftinijoj prema skupljoj varijanti. Da imaju neki x factor, da nisu kao na primjer Hugo Boss miriše jako i to je sve, bez ikakvog x factora.