FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Inace vrlo profesionalni Gigivic se osvrce na povike s tribina ?! I treba mu yebat mater. I njemu i svima koji ga brane...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Koji je ono sinoć bio omjer faulova ?
da je sutio rekli bi ovi nasi samo sute ko piccke
kad psuje kazu seljak
kad idu kroz institucije i legalnim putevima kazu nema od tog nista dok se nekom ne jebbe mater
dijagnoza
kad psuje kazu seljak
kad idu kroz institucije i legalnim putevima kazu nema od tog nista dok se nekom ne jebbe mater
dijagnoza
NEMA NAZAD
NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑15 apr 2024, 18:48Otjerao pola ekipe, doveo kurcine od igraca, zajedno sa trenerom koji NE ZNA da dobije utakmicu protiv 8 ljudi.
Ali psuje sa tribine kao orangutan na koridi i sve mu je oprosteno![]()
Mirvic dovede ovu dvojicu, nakon bezbroj fula, kad je usrao sve sto se moglo usrat, fulio sa hiljadu igraca i trenera.
Ali povuce ekipu i najavi laznu borbu protiv saveza u kojoj ga odj.ebe bukvalno svaki drugi klub i sve mu je oprosteno![]()
Kako jeftinim fazonima vas uzimaju, to nije humano. Da je neki raniji vakat mnogi bi ovdje kupovali cigle i lomili se da skontaju gdje je kugla kad neko zavrti sibicu. Ali danas sve prolazi i sve pali.
Zeljo je pokazao sta bude kad te vode ljudi kao sto su nas vodili do TANA od naj trofejnijeg kluba posle rata i najboljom skolom fudbala su spali na to da ce se borit za opstanak do zadnjeg kola. A da te isto napomenem imlali smo 2x veci dug nego skretnica u momentu dolaska Tana 3,6 miliona maraka bez skole i bez terena za treniranje. Takodje nikog za prodat i igraci u prosjeku podpisivali na 6 mjeseci..
Sa svako 7 godina spali smo na 3 godine za titulu
Ova ekipaje jaca mnogo od zrinjskive i borceve ekipe. Borac zrinjski nisu isteceni ni za jedan bod..
Sjetitese price selimovic gracic i za dobivanje nedobivsnje licence
Sad će biti na još boljem mjestu, pored office shoes.
7:17 ...A mi bili ekipa koja je imala duplo veci posjed,malo nelogicno al tako je kako je
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
- TurkishAirlines
E ako nam je Bekric mjerna jedinica, ugasite nas odmah.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 apr 2024, 18:35K.urca ce Galijaniju u ekipi sudije da kroje tabelu i da se izivljavaju. Inace ako mislite da su u ostalim klubovima lafo kulturni dobro se varate,gledaj juce Bekrica i jos nekog levata kako na ulazu trce,psuju,pljuju prema sudijiTurkishAirlines je napisao/la: ↑15 apr 2024, 18:28Jedno je sta bi mi, kao navijaci, a drugo sta treba neko ko je uposlenik kluba.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 apr 2024, 18:17Kakav smo cemer od navijaca,ja da sam bilo sta u klubu hebo bi Gigovicu sve oa i juce navlacili ovoj ragbi ekipi sve i svasta. Hebali svi sve Radovicu juce a mogao sam se kladiti da nista uradio nije jer morali su nekako da se operu i izmisle nesto,eto kaze nije se ni naguravao a ovdje pise da je u lice nekog udario. Opet svaka cast Ibricicu ne trebaju nam zene u klubu Sabrine i slicne ublehe. Kad nas udaraju na terenu pisete p.icke,kad uprava ne reaguje i kad su mirni opet p.icke nikad niko nama udovoljiti nece
Zamisli nzm Galijani iz Vipa yebe majku talijanskom sudiji![]()
Sva nemoc kluba se ogleda u ponasanju uposlenika na utakmicama.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Ne znam ko više gura one dvije hablećine Čelika i Buljubašića?! Sramote nas iz utakmice u utakmicu. Zar ne bi bilo bolje zaganjati Reufa Hercu i nabiti mu kondicije za zadnjih 15min. Također, vidjeti i da li bi Šašivarević htio. Ponuditi mu dobar ugovor i masno platiti. Njegovo iskustvo i smirenost mogu donijeti bitnu prevagu u sudijskom vremenu. Vidjela se ta Duljevićeva prevaga sinoć. Samo zlobnici nisu vidjeli da se njegovim ulaskom, stadion nageo nadesno
Ibričića nagraditi mjestom PR-a. Šteta je da onakva elokvencija i vokabular prde na prazno..Sa friško presađenom frizurelom, bio bi idealan i kao PR i kao zaštitno lice kluba. Rožmana istrpiti do kraja sezone, a onda imenovati Samiru Hurem.
Ibričića nagraditi mjestom PR-a. Šteta je da onakva elokvencija i vokabular prde na prazno..Sa friško presađenom frizurelom, bio bi idealan i kao PR i kao zaštitno lice kluba. Rožmana istrpiti do kraja sezone, a onda imenovati Samiru Hurem.
- TurkishAirlines
Cudi me da se postupak navijaca plavih pravda 

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
X protiv Borca ko vrata
Iskljucili nam igraca, niko ne zna sto a nasi forum navijaci seru ibricicu sto je psovo gigovicu hahaha
Izgoretine hahaha
Volio bi da na kraju sezone vratimo gulia iz veleza a da se posaljemo dulju negdje na posudbu da se vrati u formu jer ono sto je juce odigro bolje da nije.
Izgoretine hahaha
Volio bi da na kraju sezone vratimo gulia iz veleza a da se posaljemo dulju negdje na posudbu da se vrati u formu jer ono sto je juce odigro bolje da nije.
Pitanje za bracu koja su juce bila na tribini?? Kako ste prosli na ulazu, jesul prema vama bili rigorozni, meni su recimo oduzeli Iqos i direktno mi iznacili 80 KM iz dzepa, bolje da su mi mobitel oduzeli!!
Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Proso ko metak, malo me jedan za muda uhvatio, mislio neku sipku nosim. Inace su sve oduzimali
NEMA NAZAD
hajde i bolje što su ti to sranje oduzeli, nećeš smrditi.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
- TurkishAirlines
Znam samo da im ulaznica nije bila prioritet

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
-
- Kontakt:
Al bas,kad das podrsku treneru lose,pljujes Dudica covjek najgore rezultate imo sad ga prizivaju,dalmatinska ubleha i kako si ga vec zvali i njega sad prizivaju,sto ti rece kad se zalis preko saveza ovdje pisu trebao je neko kao Spahic da im hebe sve a kad se dovodio u vezu sa nama govorili ma sta ce nam on psihopata itd
Preliminarni termini:
sri 24.4. | 20.30h | @ Zrinjski
ned 28.4. | 20.45h | vs Velež
sri 24.4. | 20.30h | @ Zrinjski
ned 28.4. | 20.45h | vs Velež
-
- Kontakt:
Normalno da nije mjerna jedinica,medjutim Stilic,Bekrija i slicna bagra su doveli do toga da momka juce iskljuce bez razloga,zato je i Ibricic vjerovatno i psovao pojma nemam sta se treba uraditi,ppgnut glava biti Vicina k.uja i I Gigoviceva i aplaudirat?TurkishAirlines je napisao/la: ↑15 apr 2024, 19:20E ako nam je Bekric mjerna jedinica, ugasite nas odmah.mosarajvosa83 je napisao/la: ↑15 apr 2024, 18:35K.urca ce Galijaniju u ekipi sudije da kroje tabelu i da se izivljavaju. Inace ako mislite da su u ostalim klubovima lafo kulturni dobro se varate,gledaj juce Bekrica i jos nekog levata kako na ulazu trce,psuju,pljuju prema sudijiTurkishAirlines je napisao/la: ↑15 apr 2024, 18:28
Jedno je sta bi mi, kao navijaci, a drugo sta treba neko ko je uposlenik kluba.
Zamisli nzm Galijani iz Vipa yebe majku talijanskom sudiji![]()
Sva nemoc kluba se ogleda u ponasanju uposlenika na utakmicama.
Trenutno korisnika/ca: amypitar, Bing [Bot], hase73, kogmagie46, SamoDaKazeem i 60 gostiju.