Ne može i neće niko obuzdati.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑16 apr 2024, 00:38Ma djecija prica, ali nazalost je puse najvise ovi koji u njoj ucestvuju. Ne znam ko ovo moze obuzdati, otelo se davno kontroli. Da ne slutim, ali na kraju rezultat svega vrlo lako moze biti da se ime nekog (ili nekih) pokojnika skandira u odredjenoj minuti. Kome to treba ja ne znam, ali dzaba pricati.
Meni lično ne smeta toliko sve dok niko nevin odnosno ko nije u priči ne fasuje, a mislim da bi svako ko učestvuje u ovim belajima trebao da zna da lako može izgubiti život (sjetimo se momka u Mostaru kad je bio belaj RA vs UM koji je dobio kamen u glavu, pa je bila opasna situacija) tako da nek svako zna u šta se upušta i kakve posljedice ovo sve može imati.
Dodatna situacija koja koliko god to zvuči nekom smiješni, ali mislim da doprinose i komentari na društvenim mrežama, prozivanja... Ybg nije isto kad momak od 16, 17 godina pročita neki dušmanluk od suprotne strane, udari im na ego, pa krene u dokazivanje neko.
Nestalo je struje, sretno.