Premijer liga BiH - aktuelno

miky_hz
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la miky_hz » 16 apr 2024, 13:03

Nermin Nikšić je govorio i o licenci za Željezničar..

“Ja sam se mogao oglušiti o potrebe. Željezničar se plasirao u Evropu, nisu imali… taj dan, ponedjeljak je bio, do 12 sati su trebali riješiti papirologiju da bi dobili licencu. Dvadeset minuta do 12 je ostalo, ja kažem – ako je to ja odgovaram, potpišite da ljudi idu..
Zato je ove godine Velež uzeo 9 bodova od kona bez da su gola primili :kafa:
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

bagniadiluca
Kontakt:

Post Postao/la bagniadiluca » 16 apr 2024, 13:03

boki86 je napisao/la:
16 apr 2024, 12:55
NisamIsmirMirvic je napisao/la:
16 apr 2024, 12:52
boki86 je napisao/la:
16 apr 2024, 12:47

Ma suplja prica, namjerno izostavljaju najvazniju informaciju, gdje dozvola za gradnju? Svaki investitor hoce ciste papire. To zemljiste nije gradjevinsko, niti oni to mogu ikada dobiti dozvolu, radi ove mafije. Tu prestaje sva prica oko megalomanksih 50000 kvadrata na “atraktivnoj”lokaciji.
Veliki ekonomista Ajfel zamazuje oci sirotinjskoj javnosti u rangu vucica
Klub sa jednim pomocnim terenom, bez trening centra ili bilo cega slicnog, se nema cemu nadati. Uz to, onaj njihov pomocni je realno kari.na obicna. On nije ni za djecu, ne prvi tim. Da su pametni davno bi ga prodali, ne znam sto vazda bjeze od toga. Bukvalno jedini plus je lokacija, koja zaista jeste atraktivna. U ta pitanja oko dozvola i sl. nisam upucen, ali ako su pametni prodace.
Mogu ga sutra prodati ako hoce (a i tu nesto sumnjam da imaju sve ciste papire) samo sto imaju jednu musteriju, a to je ova gradjevinska mafija. A znas kako je sa mafijom, oni to hoce za sicu. A mafija jedina moze izganjati urbanisticke saglasnosti i da promjeni namjenu zemljista. To je njihov gordijev cvor, i zato ce se jos godinama vrtiti u krug.
Građevinska mafija bi za jedan dan završila te papire, podmažu se svi koji trebaju i imaš fasciklu spremnu....nije to poenta priče, poenta je šta i da prodaju, šta dalje.....dugove bi vratili, pregurali jednu sezonu i to je to, poslje toga bi išla ona pjesma, otišla je nestala kao snjeg lanjski....
LETS GO FIGHTER

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 16 apr 2024, 13:04

Pablo11 je napisao/la:
16 apr 2024, 12:57
TurkishAirlines je napisao/la:
Pablo11 je napisao/la:
16 apr 2024, 12:44

Ne smijem jos.. kad porastem krenut cu na domace obecavam.
Treba znati skim se prica. Tebe cemo tretirati ko srednjoskolca koga su prijatelji odbacili i on sad ima zelju preko foruma da taj nedostatak komunikacije nadomjesti.

Urgirat cu kod svojih da malo pripaze u razgovoru s tobom.

Izvini ako sam sta ruzno ti rekao :(
Mozes li mi objasniti po kojim osnovama je Stilic trebao dobiti crveni kod starta? Ocigledno je neoprezna igra, ali bez jaceg kontakta, sto je sasvim opravdan zuti karton?
Kazem, ono bi engleske sudije nakon Vara davale crveni.

Stilic otvorenom nogom ide na nogu iznad clanka protivnickom igracu. U datom momentu, na terenu se to MOZDA ne vidi ali uz var ce se davati direktni crveni za ono

Zadnja izmjena: TurkishAirlines, dana/u 16 apr 2024, 13:06, ukupno mijenjano 2 puta.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 16 apr 2024, 13:05

bagniadiluca je napisao/la:
16 apr 2024, 13:03
boki86 je napisao/la:
16 apr 2024, 12:55
16 apr 2024, 12:52

Klub sa jednim pomocnim terenom, bez trening centra ili bilo cega slicnog, se nema cemu nadati. Uz to, onaj njihov pomocni je realno kari.na obicna. On nije ni za djecu, ne prvi tim. Da su pametni davno bi ga prodali, ne znam sto vazda bjeze od toga. Bukvalno jedini plus je lokacija, koja zaista jeste atraktivna. U ta pitanja oko dozvola i sl. nisam upucen, ali ako su pametni prodace.
Mogu ga sutra prodati ako hoce (a i tu nesto sumnjam da imaju sve ciste papire) samo sto imaju jednu musteriju, a to je ova gradjevinska mafija. A znas kako je sa mafijom, oni to hoce za sicu. A mafija jedina moze izganjati urbanisticke saglasnosti i da promjeni namjenu zemljista. To je njihov gordijev cvor, i zato ce se jos godinama vrtiti u krug.
Građevinska mafija bi za jedan dan završila te papire, podmažu se svi koji trebaju i imaš fasciklu spremnu....nije to poenta priče, poenta je šta i da prodaju, šta dalje.....dugove bi vratili, pregurali jednu sezonu i to je to, poslje toga bi išla ona pjesma, otišla je nestala kao snjeg lanjski....
Pa tako je sve kod nas u drzavi, niko ne planira dugorocno, daj sad, ako moze odmah, a za kasnije cemo se snalaziti :D

OldTownDistrict
Kontakt:

Post Postao/la OldTownDistrict » 16 apr 2024, 13:05

Virtu4l je napisao/la:
16 apr 2024, 13:02
OldTownDistrict je napisao/la:
16 apr 2024, 12:42
Klaun i cirkusant je vec sa vise profila ubjedivao normalnu raju da dolaze bolji dani i arapske milijarde, talenti i bakraci.
Laž. Nikad nisam imao niti jedan drugi profil osim ovog.

Isto kao što je i drugi dio posta laž, za Arape.

Težak je vakat došao kad vam je ostalo samo da lažete i podmećete. :kafa:
Al zato nije laz da si klaun i cirkusant :rol:
....sve drugo će proći!

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 16 apr 2024, 13:08

16 apr 2024, 13:04
Pablo11 je napisao/la:
16 apr 2024, 12:57

Treba znati skim se prica. Tebe cemo tretirati ko srednjoskolca koga su prijatelji odbacili i on sad ima zelju preko foruma da taj nedostatak komunikacije nadomjesti.

Urgirat cu kod svojih da malo pripaze u razgovoru s tobom.

Izvini ako sam sta ruzno ti rekao :(
Mozes li mi objasniti po kojim osnovama je Stilic trebao dobiti crveni kod starta? Ocigledno je neoprezna igra, ali bez jaceg kontakta, sto je sasvim opravdan zuti karton?
Kazem, ono bi engleske sudije nakon Vara davale crveni.

Stilic otvorenom nogom ide na nogu iznad clanka protivnickom igracu. U datom momentu, na terenu se to MOZDA ne vidi ali uz var ce se davati direktni crveni za ono

Pa onda bi i kyeremeh dobio moguci crveni, jer izgleda da ga udara nogom, a znamo da je htio loptu?
Fk Željezničar.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 apr 2024, 13:08

16 apr 2024, 12:39
Hajde sad realno da sagledamo, vi imate to zemljište u "srcu" Sarajeva koje bi dali tim potencijalnim investitorima...oni bi vam dali lovu za to i napravili neboder, tržni centar, ne znam ni ja šta.....vi bi poravnali dugove, rastalili se kao i uvijek i šta dalje ? ostali bez pomoćnog terena koji iole ozbiljna ekipa mora da ima, krenuli opet po starom i izgubili i to što ste imali vrijedno kroz koju godinu....ili je neki drugi scenario u vašim glavama povodom tog famoznog pomoćnog terena ?
Vidiš kako si se u startu pogrešno nasadio.

Scenario je jednostavan i piše na našoj zvaničnoj. Strateški partner bi dobio zemljište na korišćenje, na njemu bi gradio, klub bi bio suvlasnik, a zauzvrat tražimo kamp van grada i dio profita bi se ulagao u klub.

Klasika kad su u pitanju nekretnine, nikakvo izmišljanje tople vode.

Svi bi zaradili mnogo para.

Uslovi su malo previše striktni za moj ukus, ali klub se mora zaštititi.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 apr 2024, 13:10

OldTownDistrict je napisao/la:
16 apr 2024, 13:05
Al zato nije laz da si klaun i cirkusant :rol:
Zamisli koliko si nemoćan da stalno moraš da vrijeđaš, lažeš, podmećeš.

Ja uživam kad vidim u koje stanje sam vas doveo. :kafa:
Voli te tvoje Sarajevo.

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 16 apr 2024, 13:11

Virtu4l je napisao/la:
16 apr 2024, 13:08
Hajde sad realno da sagledamo, vi imate to zemljište u "srcu" Sarajeva koje bi dali tim potencijalnim investitorima...oni bi vam dali lovu za to i napravili neboder, tržni centar, ne znam ni ja šta.....vi bi poravnali dugove, rastalili se kao i uvijek i šta dalje ? ostali bez pomoćnog terena koji iole ozbiljna ekipa mora da ima, krenuli opet po starom i izgubili i to što ste imali vrijedno kroz koju godinu....ili je neki drugi scenario u vašim glavama povodom tog famoznog pomoćnog terena ?

Scenario je jednostavan i piše na našoj zvaničnoj. Strateški partner bi dobio zemljište na korišćenje, na njemu bi gradio, klub bi bio suvlasnik, a zauzvrat tražimo kamp van grada i dio profita bi se ulagao u klub.

Pa ko je lud da na to pristane? Ko ima novac i zelju da ulozi kupice zemljiste gdje je sve cisto i tu graditi sta mu je cejf, zasto bi sa vama ulazio u neke relacije? Debelo vi precjenjujete taj komad zemlje.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 16 apr 2024, 13:16

16 apr 2024, 13:11
Pa ko je lud da na to pristane? Ko ima novac i zelju da ulozi kupice zemljiste gdje je sve cisto i tu graditi sta mu je cejf, zasto bi sa vama ulazio u neke relacije? Debelo vi precjenjujete taj komad zemlje.
Nije baš da ima mnogo tolikih komada zemlje na glavnim saobraćajnicama. Posebno sa čistim i urednim vlasničkim odnosima, kao i sa jasnim urbanističkim uslovima.
Voli te tvoje Sarajevo.

KONTRASVIH
Kontakt:

Post Postao/la KONTRASVIH » 16 apr 2024, 13:16

OldTownZabrdje :rol:
Kako su provaljeni svi, tuga :rol:
HEROJI SU IZ ULICE A NE IZ NEREALNOG FILMA

Ganola1921
Kontakt:

Post Postao/la Ganola1921 » 16 apr 2024, 13:20

Virtu4l je napisao/la:
16 apr 2024, 12:04
16 apr 2024, 11:25
Delegacija FK Željezničar odputovala u Saudijsku Arabiju da nađe strateškog partnera.....ček, stani, jel ovo realno?? kao ove domaće starlete i profuknjače kad odu da nađu dole nekog umotanog da je klafra za šaku dolara....sunce ti poljubim na šta ljudi spadoše, a ovamo fol nikom te ne damo i manijak ne može biti svak, ma bjež......
Na sastanke sa privrednom komorom jedne takve zemlje ideš kad imaš nešto da ponudiš.

Mi nudimo 50.000 m2 u srcu grada.

Svi vi bi dali guzice da možete spasti na to.

To ti je veliki, veliki Željezničar. :bih:
Vidim Sarajevo si vidio samo na razlednicama, a ti se nesto lafo petljas. Ima drugi, novi pomocni, a po projektu bi se gradio i kamp centar na jednoj lokaciji van urbanog dijela grada. Al sta ja imam objasnjavat, neupucenom seronji koji bi samo nesto da se napravi pametan, a glup ko tocak.

HordasOdMalena
Kontakt:

Post Postao/la HordasOdMalena » 16 apr 2024, 13:21

miky_hz je napisao/la:
16 apr 2024, 13:03
Nermin Nikšić je govorio i o licenci za Željezničar..

“Ja sam se mogao oglušiti o potrebe. Željezničar se plasirao u Evropu, nisu imali… taj dan, ponedjeljak je bio, do 12 sati su trebali riješiti papirologiju da bi dobili licencu. Dvadeset minuta do 12 je ostalo, ja kažem – ako je to ja odgovaram, potpišite da ljudi idu..
Zato je ove godine Velež uzeo 9 bodova od kona bez da su gola primili :kafa:
Jači od ratova, režima i partija. :bih:
"Imao sam puno bolje opcije za ljeto, za mene lično su to bili odlični uslovi, puno bolji nego sad, ali mi je želja bila da Sarajevo zaradi. Klub je to zaslužio. Koliko god igrač bio dobar, uvijek je klub taj koji gura igrača."

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 16 apr 2024, 13:21

Virtu4l je napisao/la:
16 apr 2024, 13:08

Ma tesko da ce nekog nasamariti na ovo , nije bas realno ovo sto su predstavili ali hajd.
Fk Željezničar.

bagniadiluca
Kontakt:

Post Postao/la bagniadiluca » 16 apr 2024, 13:25

Ganola1921 je napisao/la:
16 apr 2024, 13:20
Virtu4l je napisao/la:
16 apr 2024, 12:04

Na sastanke sa privrednom komorom jedne takve zemlje ideš kad imaš nešto da ponudiš.

Mi nudimo 50.000 m2 u srcu grada.

Svi vi bi dali guzice da možete spasti na to.

To ti je veliki, veliki Željezničar. :bih:
Vidim Sarajevo si vidio samo na razlednicama, a ti se nesto lafo petljas. Ima drugi, novi pomocni, a po projektu bi se gradio i kamp centar na jednoj lokaciji van urbanog dijela grada. Al sta ja imam objasnjavat, neupucenom seronji koji bi samo nesto da se napravi pametan, a glup ko tocak.
Ganola care, čemu vrijeđanje ? Vaša percepcija tog scenarija je jedno, a realnost je sasvim drugačija i faktički nemoguća u tim uslovima koje vi želite...Nakon svih ovih godina laži, zablude i propalih projekata, daje se zaključiti da si samo ti i takvi kao ti glupi ko točak kao što kažeš ;)
LETS GO FIGHTER

NisamIsmirMirvic
Kontakt:

Post Postao/la NisamIsmirMirvic » 16 apr 2024, 13:27

Virtu4l je napisao/la:
16 apr 2024, 13:16
Nije baš da ima mnogo tolikih komada zemlje na glavnim saobraćajnicama. Posebno sa čistim i urednim vlasničkim odnosima, kao i sa jasnim urbanističkim uslovima.
Nema, slazem se. Lokacija je vrhunska. Ali nerealno je ocekivati da neko istrese ogromne pare i udje u to partnerstvo sa vama, gdje bi vi bili suvlasnik (kako ti kazes), pa da vam pravi kamp, ulaze u klub itd. Mozda bi ti na to pristao da si milijarder jer navijas za Zelju, ali zasto bi neki Amerikanac, Rus ili Arap pristao na to? Samo zbog lokacije? Bi, da je Grbavica na Manhattanu. Ako zaista hocete da nadjete investitora, morate relaksirati te uslove i to dobro.

Istinasamo123
Kontakt:

Post Postao/la Istinasamo123 » 16 apr 2024, 13:28

1921ferroviere je napisao/la:
16 apr 2024, 12:00
S obzirom da ste se raspisali sa silnim lazima i s obzirom da ste spominjali imena na svakoj drustvenoj mrezi nema razloga da se suti da su jucer 4 pripadnika Hz izvadili pistolj na jednog pripadnika Manijaka u sred bijela dana. To sto vam taj kriminalac trenutno vodi glavnu rijec na tribini, to je vas problem, ali ovakve stvari definitivno nece ostati u tajnosti. Sami ste se zajebali.
Jel to amidza dao dopis ili sime.
Gdje njima pistolj pa moraju djecu sa sjekirom ganjat.
Adzo je uso u crvenu liniju nece jos dugo.

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 16 apr 2024, 13:30

evo ih opet hajpuju na arape ,kad im ga opet uvale do grla i pobjegnu,bit ce nisam ja nista rekao Ismir mirvic i 40 miliona duga ,5.mjesto
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

Ganola1921
Kontakt:

Post Postao/la Ganola1921 » 16 apr 2024, 13:30

16 apr 2024, 13:25
Ganola1921 je napisao/la:
16 apr 2024, 13:20

Ganola care, čemu vrijeđanje ? Vaša percepcija tog scenarija je jedno, a realnost je sasvim drugačija i faktički nemoguća u tim uslovima koje vi želite...Nakon svih ovih godina laži, zablude i propalih projekata, daje se zaključiti da si samo ti i takvi kao ti glupi ko točak kao što kažeš ;)
"ostali bez pomoćnog terena koji iole ozbiljna ekipa mora da ima, krenuli opet po starom i izgubili i to što ste imali vrijedno kroz koju godinu".
Dovoljno si reko sa ovim da bih zakljucio da nemam vise sta raspravljat s likom koji zivi 300 km dalje i veze zive nema, a laprda ko da je rodjen preko puta stadiona Grbavica. Cao zdravo

abrakadabra
Kontakt:

Post Postao/la abrakadabra » 16 apr 2024, 13:33

mma_hz je napisao/la:
15 apr 2024, 09:36
1921ferroviere je napisao/la:
15 apr 2024, 09:26
mma_hz je napisao/la:
15 apr 2024, 09:25

Stvarno?Nemojte vi o tome majke ti.
je li vam ovaj vodja u talu? pitam iz principa
Za ovog ne znam,al za Zulu i Kovacevica malog znam ;)
Mislim sa bi se trebao brinuti o Kundi i prvoj garnituri Central Forsa i njihovom izvlacenju 20.000KM iz fudbalskog kluba Sarajevo preko daidze gore navedenog decka, a koji je (daidza) u to vrijeme bio uposlenik kluba.

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, mnon46 i 17 gostiju.