FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
neka odu ovu sto im nista dobro nije sa delegacijom zeljkana i politicarima u S.Arabiju i nadju nam nekog investitora,mozda bude bolje. Opet pogledam derbi i za sta je nama davao kartone i svirao faulove je smijesno,onda pogledas za sta nije njima svirao ni faul ni zuti odma ti muka bude. U ovoj ligi ni jedan normalan i dobar trener nece uspjeti,ovdje moras imati papke u upravi,na terenu ragbiste koji ce da udaraju jer ovdje u ovoj ligi nema pravila i igre,samo udaraj i krkanluk. Bilo koji igrac koji bi pravio neku prevagu mora biti lud da dodje ovdje,liga gdje ti sudije i Vico i razni talovi kroje koji ces biti na tabeli.
Zadnja izmjena: mosarajvosa83, dana/u 16 apr 2024, 13:38, ukupno mijenjano 1 put.
Da je Rozman neka otimacina i nije ali da je los nije ni to
ali da Hasic,oliveira catakovic i kompanija ne mogu na onolikom terenu kojeg pokriva 8 osoba napraviti priliku sa jednim igracem vise pa to je za analize i proucavanja
ili da igrac nekoga opali šakom u tunelu a za 10 minuta treba da odigra poluvrijeme sa 2 igraca vise u polju,pa majku mu jel to normalno
jel normalno da glavni organizator bude najmladji Celik
jel normalno da najbolji igrac prvih 45 minuta bude prva izmjenaa drugi najbolji druga izmjena
eto ne znam ja nista ali ovi sto bolje prate čari i taktike ove igre mozda znaju razloge
ali da Hasic,oliveira catakovic i kompanija ne mogu na onolikom terenu kojeg pokriva 8 osoba napraviti priliku sa jednim igracem vise pa to je za analize i proucavanja
ili da igrac nekoga opali šakom u tunelu a za 10 minuta treba da odigra poluvrijeme sa 2 igraca vise u polju,pa majku mu jel to normalno
jel normalno da glavni organizator bude najmladji Celik
jel normalno da najbolji igrac prvih 45 minuta bude prva izmjenaa drugi najbolji druga izmjena
eto ne znam ja nista ali ovi sto bolje prate čari i taktike ove igre mozda znaju razloge
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Ti kao veliki ekonomski mag, naravno, pronači češ riješenje za sva uložena sredsva i njihov porat da bi klub ojačao a sa svojom UEFA A licencom češ preko menadžerskih agencija dobesti naš tipske igrače na pozicije koje nam baš škripe.Istinasamo123 je napisao/la: ↑16 apr 2024, 13:24Svo fudbalsko neznanje i sve sto ide uz njega se ogleda u Mirvicu.
Jednostavno igra se fudbalskog menadzera sa nasim klubom zajedno sa majmunima kojima se okruzio.
Populisticki potezi i svaljivanje krivice na druge ih cuva samo jos od bijesa navijaca, nakon neke blamaze u evropi vjerujem da ce se i to promjeniti...
Hint
Počni sa spojkama i napadačima iz Afrike samo.pazi da nam se ti crnci vide u bordo deresovima.

Čovjek nije slobodan dok sve ne izgubi.
Rozman odigrao da se ne izgubi a gore sta se uradi tjt.. Nema veze nasjeli smo na provokacije debila Stilica koji je tako i Dupovca navukao i jos mnogo igraca. Seljucani su to al to je prica za sebe... Sada moramo biti uz klub i Rozman je daleko od loseg trenera. Ova sezona svakako mu sluzi da bolje upozna ligu i da ovdje nijr samo fudbal nego vise od togaa... Zato je lakse domacim trenerima... U sustini nek je Ibricic onako reagovao prema sudijama jer su dali Radovicu crveni bez da je iko vidiio sta je bilo a u drugom pouvremenu 1 faul svirali za nas to sve govori... Tako da ko psuje Ibricicu Mirvicu Rozmanu da nije nas navijac! Dosta vas je vise sa pametovanjem. Sad cemo vidjet s Borcem gdje ste pametnjakovici da navijate a ne samo mahalate... Raja se sad kuhala na Grbavici po 6 sati i vi dodjete vi bi sve tjerali ma mrs
-
- Kontakt:
Samo nek ne puca brale i sto prije se pomirimo svi da cemo umrijeti a da Sarajevo ni grupe nece te docekati.AVNOJ je napisao/la: ↑16 apr 2024, 13:40Ti kao veliki ekonomski mag, naravno, pronači češ riješenje za sva uložena sredsva i njihov porat da bi klub ojačao a sa svojom UEFA A licencom češ preko menadžerskih agencija dobesti naš tipske igrače na pozicije koje nam baš škripe.Istinasamo123 je napisao/la: ↑16 apr 2024, 13:24Svo fudbalsko neznanje i sve sto ide uz njega se ogleda u Mirvicu.
Jednostavno igra se fudbalskog menadzera sa nasim klubom zajedno sa majmunima kojima se okruzio.
Populisticki potezi i svaljivanje krivice na druge ih cuva samo jos od bijesa navijaca, nakon neke blamaze u evropi vjerujem da ce se i to promjeniti...
Hint
Počni sa spojkama i napadačima iz Afrike samo.pazi da nam se ti crnci vide u bordo deresovima.![]()
Daj kilo duljevica da uzimaju po deset hiljada za pusenje nargila.
Svaka cast ovim panjevima od igraca kako muzu levata. Samo jako do zadnjeg feninga mu uzeli akobogda
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Kazem na papiru ne moze se reci da su nesto gori zimski prelazni rok odradili od nas, ali hajde **** njih. U pravu si da je glupo tu paralelu vuci.AVNOJ je napisao/la: ↑16 apr 2024, 13:31Taj isti Bekrič kao sportski direktor za sezonu je promjenio tri trenera i 30+ igrača i ima četvrtu možda čak i treču najskuplju ekipu u prvenstvu i nakon svega ti isti "bolji" igrači vode grčevitu borbu za opstanak u 100 ligi svijeta, tačnije da nisu krenuli u kupovinu utakmica bili bi sigurniji za ispadanje od Zvijezde 09.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑16 apr 2024, 12:53Pa bravo, ja i aludiram na to da je problem manjak vizije i kvalitetne sportske struke. Odrjesuj ti kesu do sutra, ali kad Bekric dovede bolja pojacanja od Rozmana i Ibricica, o cemu onda pricamo?
Nekad stvarno napišeš smisleno i ok komentar vezan za utakmice igru ili taktiku ali ovo sad je baš totalno promašeno i bez ijednog valjanog dokaza, ustalom samo poređenje sa njima je besmisleno, naše nezadovoljstvo što se ne borimo za prvo mjesto i njihovo što se bore za opstanak.sasvim dovoljno govori.
Problem je sto mi u hodu mijenjamo pristup i nemamo nikakve vizije. Neces Vrancica jer je star i isluzen igrac, hocemo brze i moderne, hajde ok. I dovedemo Duljevica. Gdje je logika? Svaki rok otjeras i dovedes bruku igraca, potrosis enormne pare za nase uslove (daj Boze da 10x vise trosimo, nisu moje), ali sta imas od toga na kraju? Ja sam mislio da ce se presjeci sa Ibricicem i Rozmanom, ali ne vidim smisao svega ovoga. Sad opet treba rekonstruisati ekipu, tjerati i dovoditi. Znaci das im maksimalnu slobodu i odrijesene ruke, na kraju corak opet. Prije ili kasnije ce to dosaditi Mirvicu, Tanu i ostalima.
Vise nije da nemamo strpljenja i da se skidaju glave. Ruku na srce, trpi se sto se nije trpilo nikad. Znaci sve smo varijante moguce probali. Da bar postoji neki pomak u igri, pa makar sesti zavrsili, da kazes hajde, iduca sezona je nasa. Ali ne postoji, bolje smo igrali na pocetku prosle polusezone.
Ali najjače ono, pa tjerali smo trenere, šta sad opet? Koliko dugo ćemo u krug?
Znači kralju, ako su te prevarile dvije djevojke i ti našao treću, onako iz fine kuće i jbg ti se zaljubio, ali i ona te prevari, nećeš je ostaviti da se ne bi vrtio u krug?
Znači kralju, ako su te prevarile dvije djevojke i ti našao treću, onako iz fine kuće i jbg ti se zaljubio, ali i ona te prevari, nećeš je ostaviti da se ne bi vrtio u krug?

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
-
- Kontakt:
Bravo majstore! Prvo sto neki ovdje toga nisu svjesni, drugo sto jos govore Borac se prosetao ligom.ajdohordas je napisao/la: ↑16 apr 2024, 10:53Sve ste vi u pravu, mi zaostajemo za prvim pofin broj bodova ali u kojim okolnostima? Oduzmi klošarima iz BL-a sve bodove koje su osvojili nečasnim radnjama i bit ćemo bara bara.
Evo primjer ove sezone, Sloga i Zvijezda u 6 tekmi oni tu imaju 18 bodova sigurnih da se i ne oznoje... dok svi ostali klubovi moraju zapeti tu i naravno moze se desit da se okliznes protiv tih ekipa, jer ti jednostavno ne leze ili te pokradu ili te iskartoniraju dva tri kola prije kraja.
Normalno je da svaka ekipa tokom prvenstva kiksa u nekih bar 6/7 utakmica jer nema svoj dan, oslabljen roster itd mnogo je faktora ali Borcu se to ne dešava. Kao sto rekoh postoje ekipe gdje imaju siguran broj bodova, postoje utakmice gdje ih poguraju sudije u slucaju da oni ne mogu nista, ostale utakmice dobiju na kvalitet ili domaci teren.
Evo primjera sljedece sezone. Imat ces tri ekipe koje ce im u tri utakmice morati dati bodove, odnosno skloniti se. Uci ce Radnik, bit ce tu sloga i kone. To je 27 bodova bez ikakve borbe... mi nema sanse da dobijemo svih tih 9 utakmica i oni tu odmah orave razliku u startu i to je odmah neregularno prvenstvo a da ne pricamo o ostalim stvarima kako funkcionisu.
Bas kao sto se Amaw prosetao ligom kad je Ivica bio predsjednik Sudijskog komiteta. I danas placaju to setanje.
Borac nece pvo platiti niti znamo da li placaju kazne sto su im odredjene jer je njihov covjek predsjednik Saveza.
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
-
- Kontakt:
Ma sta ce brate biti protiv Borca. Ni 5000 navijaca. Puno im 20KM clanska ali zato znaju samo s.rat po svemu i svacemu. 90% ovih seraca nisu u zivotu 1000KM zaradili.Riki10HZ je napisao/la: ↑16 apr 2024, 13:42Rozman odigrao da se ne izgubi a gore sta se uradi tjt.. Nema veze nasjeli smo na provokacije debila Stilica koji je tako i Dupovca navukao i jos mnogo igraca. Seljucani su to al to je prica za sebe... Sada moramo biti uz klub i Rozman je daleko od loseg trenera. Ova sezona svakako mu sluzi da bolje upozna ligu i da ovdje nijr samo fudbal nego vise od togaa... Zato je lakse domacim trenerima... U sustini nek je Ibricic onako reagovao prema sudijama jer su dali Radovicu crveni bez da je iko vidiio sta je bilo a u drugom pouvremenu 1 faul svirali za nas to sve govori... Tako da ko psuje Ibricicu Mirvicu Rozmanu da nije nas navijac! Dosta vas je vise sa pametovanjem. Sad cemo vidjet s Borcem gdje ste pametnjakovici da navijate a ne samo mahalate... Raja se sad kuhala na Grbavici po 6 sati i vi dodjete vi bi sve tjerali ma mrs
Samo naprijed moje Sarajvoooooooo ♥️
- muhamedhulk
- Kontakt:
najjace je kad kazu da je ovaj za smjene, ali zaBoga onaj prethodni se trebao istrpiti.. 
onda se ovome dadne noga i za po godine ide prica, trebo se istrpiti zadnji trener, ovaj trenutni ne treba...i tako u zacarani krug.
istrpiti rozmana, nek se i uci, hoce da napreduje. ima karakter a ostalo ce nadoci.
samo naprijed.

onda se ovome dadne noga i za po godine ide prica, trebo se istrpiti zadnji trener, ovaj trenutni ne treba...i tako u zacarani krug.
istrpiti rozmana, nek se i uci, hoce da napreduje. ima karakter a ostalo ce nadoci.
samo naprijed.
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!
Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!
- TurkishAirlines
Da se Rozmanu da dozivotni ugovor. Nakon 10 godina tek mozemo vidjeti plodove njegovog rada, to sto smo mi nestrpljivi je druga prica.
Pruzite covjeku priliku, bez 10 godina i 20 prelaznih rokova ne mozes dati konacnu ocjenu.
Pruzite covjeku priliku, bez 10 godina i 20 prelaznih rokova ne mozes dati konacnu ocjenu.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ne mora 20, mogu 2 cijela samo. Pa da podvlacimo crtuTurkishAirlines je napisao/la: ↑16 apr 2024, 15:36Da se Rozmanu da dozivotni ugovor. Nakon 10 godina tek mozemo vidjeti plodove njegovog rada, to sto smo mi nestrpljivi je druga prica.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- TurkishAirlines
Nakon, haman, jedne vidio sam da je trener pichka. Pogotovo u nedelju.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑16 apr 2024, 15:40ne mora 20, mogu 2 cijela samo. Pa da podvlacimo crtuTurkishAirlines je napisao/la: ↑16 apr 2024, 15:36Da se Rozmanu da dozivotni ugovor. Nakon 10 godina tek mozemo vidjeti plodove njegovog rada, to sto smo mi nestrpljivi je druga prica.
Mozda sljedece godine bude dobra pichka

I ovi sto govore da je Ibricic mangup sa onim psovanjem, daleko je to od mangupa. Vise je seljacina.
Mangup to na drugaciji nacin radi

Ko da su namjenski dovedeni u Sarajevo da nas uniste i srozaju do max. Doduse za zutokljunca i mozemo ocekivati jer sa tribine s koje psuje ima ugravirano njegovo ime

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Titule se ne osvajaju sa novopecenim trenerima u nasoj ligi. To prolazi negdje gdje je liga uredjena i postoji organizacija, red neki. PL je jos uvijek divlja liga.
Prvo treba postaviti pitanje sta je njegova uloga kao trener i koji su ciljevi sa njim, na tom nekom dugorocnom planu!? Titula, razvoj mladih i prodaja ili samo izlazak u Evropi u najgoroj mozda ligi u Evropi?
Prvo treba postaviti pitanje sta je njegova uloga kao trener i koji su ciljevi sa njim, na tom nekom dugorocnom planu!? Titula, razvoj mladih i prodaja ili samo izlazak u Evropi u najgoroj mozda ligi u Evropi?
- Maroon1946
- Kontakt:
Pa zar nisu bila već 2?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑16 apr 2024, 15:40ne mora 20, mogu 2 cijela samo. Pa da podvlacimo crtuTurkishAirlines je napisao/la: ↑16 apr 2024, 15:36Da se Rozmanu da dozivotni ugovor. Nakon 10 godina tek mozemo vidjeti plodove njegovog rada, to sto smo mi nestrpljivi je druga prica.
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Čovjek u klubu tek nekih 7-8 mjeseciMaroon1946 je napisao/la: ↑16 apr 2024, 15:57Pa zar nisu bila već 2?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑16 apr 2024, 15:40ne mora 20, mogu 2 cijela samo. Pa da podvlacimo crtuTurkishAirlines je napisao/la: ↑16 apr 2024, 15:36Da se Rozmanu da dozivotni ugovor. Nakon 10 godina tek mozemo vidjeti plodove njegovog rada, to sto smo mi nestrpljivi je druga prica.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
- Maroon1946
- Kontakt:
2 prelazna rokaMortemHz je napisao/la: ↑16 apr 2024, 15:59Čovjek u klubu tek nekih 7-8 mjeseciMaroon1946 je napisao/la: ↑16 apr 2024, 15:57Pa zar nisu bila već 2?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑16 apr 2024, 15:40
ne mora 20, mogu 2 cijela samo. Pa da podvlacimo crtu
Rožman je dobar trener samo što na početku nije znao gdje je došao, on je tek sada upoznao ligu imon može samo biti bolji. Treba nam 2-3 top igrača i tjt.muhamedhulk je napisao/la: ↑16 apr 2024, 15:04najjace je kad kazu da je ovaj za smjene, ali zaBoga onaj prethodni se trebao istrpiti..
samo naprijed.
Nije ti to baš istina.

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ne razumijem sta pisac zeli reci. Potencirati lose igre? Da su oni s druge strane pa da nas na taj nacin pokusavaju poljuljati pa hajde. Treba ba da se skupimo, da zatvorimo oci ako treba na neke nelogicnosti barem dok se zavrsi ova sezona. A pocela je sa gruzijom, ne sa simonom.
nemojte da sami u sebe pucamo ponovo pored svih problema od sudjenja pa nadalje. Najmanji je belaj kod nas.
Budite sretni i zadovoljni a bit ce sigurno boljih vremena, sto iko uopste zeli da ulozi u ovu 100tu ligu na svijetu i jedan fening.
Nemojte biti zlatne ribice, ako nesto niste sigurni lako se po ovom forumu vratiti.
Pa bujrum vratite se, u doba dudica, prandelija, bojkota, pa i i u doba vinka kad smo 15 bodova ispustili.
nemojte braco, hajmo svi ko jedan kao na tribini.. do boljih vremena
- 1 9 4 6 -
Trenutno korisnika/ca: laznokrilo, rimljanin90, ubipara i 45 gostiju.