Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Promjeniti će to Vicko ako bude potrebno,preko noći oni pravila uvodefks74 je napisao/la: ↑16 apr 2024, 19:22Ne možemo dovoditi strance ako neko ne ode.visokohz je napisao/la: ↑16 apr 2024, 19:16Svaki prelazni "Tresla se gora,rodio se miš"tako da nenadajte se previše da se ne razočarate.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 apr 2024, 19:13
Taj grk desni bek valjda.Svi znaju da je dogovoren al niko ne zna ko je![]()
![]()
Džaba kada će doći onaj Andrić
Ivo
Sjećaš li se šta je bilo pa je puklo ovo? Ja se ne mogu prisjetiti.
https://www.transfermarkt.com/giannis-k ... ler/436916NajvecaRadosti je napisao/la: ↑16 apr 2024, 19:13Taj grk desni bek valjda.Svi znaju da je dogovoren al niko ne zna ko je![]()
![]()
Ma to je bilo ko i uvjek kod nas na prelaznom...Nabacivala se imena i s koca i s konopca, ko nekad kad je Bekic svojim centarsutevima redovno semafor pogadjao...
Uvijeknapravojstrani je napisao/la: ↑16 apr 2024, 19:59Brzo se zaboravlja u kakvoj ligi mi igramo. Svi smo pisali da ovdje ni Real ne bi mogao Borca pobijediti. Ni Zidan ne bi mogao ništa napraviti da je na klupi.
Ono smeće Ziljkića isto brzo zaboravljamo.
Pa samo ovo zadnje sudjenje kada pogledaš mora ti biti jasno da nije do igraca niti do trenera.
Neko namjerno ubacuje klipove u točak bordo mašine.
Želju predstavljaju kao neku lošu ekipu koju smo morali uzeti na njihovom stadionu. Namjerno se zaboravlja kakve igrace su smetljari doveli. Da smo kojim slučajem primili gol od njih pojedini bi tjerali i Šoju.
Zaboravlja se naš cilj ove godine. Stabilizacija ekipe i izlazak u Evropu. Unatoć svim problemima i dušmanima u i oko kluba idemo u dobrom pravcu. Klub je pun talenata koji garantuju dalji napredak. Dovedeni su mladi igraci koji ce ostvariti aBd velike karijere. Akademija proizvodi nove talente. Stručno i organizaciono smo uredili klub. Teretana po najvisim standardima izgradjena. Ide natkrivanje Istoka. Radi se na tjeranju uhljeba u Savezu. Vicu natjerali u defanzivu.
Zato podrška Ismiru, Rožmanu, Senijadu i kompletnom klubu do kraja. Ko je protiv ovih ljudi on nema čiste namjere.
viewtopic.php?p=9307413&#p9307413Vanja8 je napisao/la: ↑16 apr 2024, 19:49Ma to je bilo ko i uvjek kod nas na prelaznom...Nabacivala se imena i s koca i s konopca, ko nekad kad je Bekic svojim centarsutevima redovno semafor pogadjao...
I onda neko izvali Andric, a kralj foruma i glavni pljuvac s Istoka Rule naleti na volej s pitanjem "Koji Andric ? "...
Joj kad se sjetim, suze su me oblile...
A onda milion replika "Ivo ", " Ivo "...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ma suze su me oblile...MortemHz je napisao/la: ↑16 apr 2024, 20:03viewtopic.php?p=9307413&#p9307413Vanja8 je napisao/la: ↑16 apr 2024, 19:49Ma to je bilo ko i uvjek kod nas na prelaznom...Nabacivala se imena i s koca i s konopca, ko nekad kad je Bekic svojim centarsutevima redovno semafor pogadjao...
I onda neko izvali Andric, a kralj foruma i glavni pljuvac s Istoka Rule naleti na volej s pitanjem "Koji Andric ? "...
Joj kad se sjetim, suze su me oblile...
A onda milion replika "Ivo ", " Ivo "...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], Proximic, rimljanin90 i 55 gostiju.