sutra cu kupit pola juga na grbavici
Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
- pintol_TM87
- Kontakt:
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
joj kako je krenulo veceras cu da uberem velike pare...
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
de koji tiket copy da prepisempintol_TM87 je napisao/la:joj kako je krenulo veceras cu da uberem velike pare...
Za zivot cijeli!
-
Samo F.K.S !!
- Kontakt:
Samo vi zajebajite ali ovaj gabasvili vodi 1:0 i trenutno je 3:1 , a ova stosur pobijedila 2:0 
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
pa ja, kad niko ne prepise, ti dobijesSamo F.K.S !! je napisao/la:Samo vi zajebajite ali ovaj gabasvili vodi 1:0 i trenutno je 3:1 , a ova stosur pobijedila 2:0
Za zivot cijeli!
MOZE LI MI NEKO DATI LINK ZA UTAKMICU hamburga??? rukomet....
- pintol_TM87
- Kontakt:

sretno
Zaigraj, zaplesi na terenu i zabi tom kretenu da bude ludnica !!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
http://www.ehftv.com/ec/cl/men/2010-11/live/high/001549bayernn je napisao/la:MOZE LI MI NEKO DATI LINK ZA UTAKMICU hamburga??? rukomet....
hvala pintol
Za zivot cijeli!
Hvala drug...ThE_mAnIaCs_1987 je napisao/la:http://www.ehftv.com/ec/cl/men/2010-11/live/high/001549bayernn je napisao/la:MOZE LI MI NEKO DATI LINK ZA UTAKMICU hamburga??? rukomet....
hvala pintol
- legenda reala
- Kontakt:
http://www.livescorehunter.com/index.ph ... Itemid=286bayernn je napisao/la:MOZE LI MI NEKO DATI LINK ZA UTAKMICU hamburga??? rukomet....
evo ovaj isto dobar
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Sta radi ovaj HSV!? 1,10!!
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
- legenda reala
- Kontakt:
ma preokrenuće ne brini ,ja ga imam više na golove ,e to će teško doći ,iako Tvedten i društvo igraju sjajno ,a HSV izgleda indisponiranoMulder je napisao/la:Sta radi ovaj HSV!? 1,10!!
a gledaj ove Penete nabijem je
Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
i ja je isto nabijem, i nju i hsvlegenda reala je napisao/la:ma preokrenuće ne brini ,ja ga imam više na golove ,e to će teško doći ,iako Tvedten i društvo igraju sjajno ,a HSV izgleda indisponiranoMulder je napisao/la:Sta radi ovaj HSV!? 1,10!!
Za zivot cijeli!
HSV I HOLANDIJA....HAJDE BEM VAM MISA.....
Jesi gled'o prvo poluvrijeme? Jel golman Valladolida hara ili...., posto iskreno ne pratim bas rukomet pa nisam siguran kolika je ustvari prednost ovo!legenda reala je napisao/la:ma preokrenuće ne brini ,ja ga imam više na golove ,e to će teško doći ,iako Tvedten i društvo igraju sjajno ,a HSV izgleda indisponiranoMulder je napisao/la:Sta radi ovaj HSV!? 1,10!!
''I fell in love with football as I would later fall in love with women: suddenly, uncritically, giving no thought to the pain it would bring.''
- Nick Hornby
- Nick Hornby
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
ma gled'o sam ja, brani golman valladolida vise suteva nego sto inace odbrani, al i oni u napadu su skroz losi, ne znam kako su ovih 11 golova daliMulder je napisao/la:Jesi gled'o prvo poluvrijeme? Jel golman Valladolida hara ili...., posto iskreno ne pratim bas rukomet pa nisam siguran kolika je ustvari prednost ovo!legenda reala je napisao/la:ma preokrenuće ne brini ,ja ga imam više na golove ,e to će teško doći ,iako Tvedten i društvo igraju sjajno ,a HSV izgleda indisponiranoMulder je napisao/la:Sta radi ovaj HSV!? 1,10!!
valjda ce preokrenuti, ja se nadam
edit peneta yebo te otac italijanski koji te napravio
Za zivot cijeli!
SAD CU NA NJEMU GLEDAT,MOZDA JE SRETNIJI....hahahahalegenda reala je napisao/la:http://www.livescorehunter.com/index.ph ... Itemid=286bayernn je napisao/la:MOZE LI MI NEKO DATI LINK ZA UTAKMICU hamburga??? rukomet....
evo ovaj isto dobar
Stranica gdje mogu pratiti Caju tj, Mirzu? 
- legenda reala
- Kontakt:
Ma HSV je jedna od najačih ekipa ,sad će preokret kad uđu Vori,Hens ,Kraus,Lindberg ,ima da krene ,oni tako inače igraju prvo poluvrijeme sa slabijom postavom a u drugom pojačaju
Inače u Valadolidu ,Tvedten ima 100% učinak i golman je maestralan ,u odbrani čvrsto ,ali mora ih nekad stati ne mogu zadržati ovakav tempo 60 minuta zato tamo oko 40 kreće pad
Pa Peneta živa bila predaj to ,ne pati se džaba ,nema hajra od tebe , dabogda te yebo analitičar da ti picka otekne

http://www.euroleague.net/
Inače u Valadolidu ,Tvedten ima 100% učinak i golman je maestralan ,u odbrani čvrsto ,ali mora ih nekad stati ne mogu zadržati ovakav tempo 60 minuta zato tamo oko 40 kreće pad
Pa Peneta živa bila predaj to ,ne pati se džaba ,nema hajra od tebe , dabogda te yebo analitičar da ti picka otekne
legenda reala je napisao/la:Ma HSV je jedna od najačih ekipa ,sad će preokret kad uđu Vori,Hens ,Kraus,Lindberg ,ima da krene ,oni tako inače igraju prvo poluvrijeme sa slabijom postavom a u drugom pojačaju
Inače u Valadolidu ,Tvedten ima 100% učinak i golman je maestralan ,u odbrani čvrsto ,ali mora ih nekad stati ne mogu zadržati ovakav tempo 60 minuta zato tamo oko 40 kreće pad![]()
Pa Peneta živa bila predaj to ,ne pati se džaba ,nema hajra od tebe , dabogda te yebo analitičar da ti picka otekne![]()
Za HSV- valjda ce biti, stvarno past na 1.10, dodao ga nisam ni gledao s kim igraju... Ko da mi je prva klada
- Nick Hornby
- Nick Hornby
pozdrav svima.aktiviran nakon dugo dugo vremena..
da i ja ubacim barem jedan listic za danas:D
1. wozniacki-mattek(-9+) zs1
olympiakos-mp siena (+10) h1
sharapova-matric 1
cbarcelona-panathinaikos (+7,5) h2
tipsarevic-haase 1
kvota:9,42 uplata:10 KM
da i ja ubacim barem jedan listic za danas:D
1. wozniacki-mattek(-9+) zs1
olympiakos-mp siena (+10) h1
sharapova-matric 1
cbarcelona-panathinaikos (+7,5) h2
tipsarevic-haase 1
kvota:9,42 uplata:10 KM
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.